| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: maste_batel بشينيم واسه مدير نازنين دست بزنيم شما محبت داری منتظر انتقادات دوستان هم هستم 
Quoting: maste_batel با اينكه مثل همين كاري كه الآن مي كنيم تاپيك رو منحرف كنيم منزل خودتونه راحت باشید

من نه عاشق بودم نه محتاج نگاهي که بلغزد بر من ،من خودم بودم و يک حس غريب که به صد عشق و هوس مي ارزيد
|
|
|
Quoting: metalhelpmebe لام شروین جان من به پیغام خصوصی دسترسی ندارم میتونی ادرس اینه برای من بفرستی به ایدی یاهو عزیز هنوز به ادرس اینه جدید دسترسی ندارم در اولین فرصت به روی چشم ولی اگه بخوای از اون قدیمیها هست بفرستم چک کنی؟؟ راستی خوش امدی

من نه عاشق بودم نه محتاج نگاهي که بلغزد بر من ،من خودم بودم و يک حس غريب که به صد عشق و هوس مي ارزيد
|
|
|
آخه لوتي از چي انتقاد كنيم؟ جايي واسه دلخوري نذاشتي مهربون 
مخلص همه رامين 
در جامعه مست ........... هشیاری جرم است ! ...................................مرند
|
|
|
|
|
Quoting: omid_hi منزل خودتونه راحت باشید پس من برم لباس خونه بپوشم بیام باهم یه چایی درست و حسابی بخوریم  مدیر از این بهتر پیدا نمیشه
|
|
|
Quoting: maste_batel اي ول من چون از اين مدير نازنين خوشم اومده همين الآن دست دوستي به طرفش دراز مي كنم دوست داريم مهربون

|
|
|
Quoting: maste_batel آخه لوتي از چي انتقاد كنيم؟ جايي واسه دلخوري نذاشتي مهربون این از محبت شماست عزیز بلاخره منهم اشتباهاتی را ناخواسته مرتکب شدم
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina پس من برم لباس خونه بپوشم بیام باهم یه چایی درست و حسابی بخوریم مدیر از این بهتر پیدا نمیشه تا شما برگردی خودم بساط چایی را برات اماده کردم

|
|
|
omid_hi
ممنونم ازت ولی میشه بفرستی زحمت هست ولی شرمنده تو راستی میشه بیایی یاهو
METAL my soul is crying behind my body
|
|
|
|
|
Quoting: metalhelpmebe ممنونم ازت ولی میشه بفرستی زحمت هست ولی شرمنده تو راستی میشه بیایی یاهو خواهش میکنم عزیز این حرفها چیه وظیفه ام را انجام میدم اره عزیز ادرس یاهو را بگو

|
|
|
# : 10 Mar 2008 18:32 | ویرایش بوسیله: metalhelpmebe
metalhelpmebe2@yahoo.com
این ایدی من هست و الان انلاین هستم ممنونم ازت
METAL my soul is crying behind my body
|