صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / کلبه درویشی من و شما
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 3534 . 3535 . >>
نویسنده پیام
# : 10 Mar 2008 17:04 | ویرایش بوسیله: omid_hi

کلبه ي ما رونق اگر نيست، صفــــــــــــا هست.
راستش رو بخواين اول اول نمي خواستم واسه خودم این کلبه را درست کنم، گفتم امتحان کنم ببينم مي تونم اينکار رو بکنم يا نه، درست کردم، بد نبود، بعد خواستم حذفش کنم، ديدم دلم نمي آد اينکار رو بکنم، آخه احساس کردم خيلي دوستش دارم. احساس کردم يه جائيه که من مي تونم احساس راحتي بکنم ( يه کلبه ساده و محقر ) پاتوقی برای در ارتباط بودن با دوستان گل اویزونی و اینکه اگه خدای نکرده ناراحتی پیش امده یا کسی انتقادی داشت اینجا بگه دلخوری ها را رفع کنیم و پایه دوستیها را محکمتر کنیم دوم اینکه هر وقت دلم گرفت و بي حوصله بودم دلتنگيهامو اينجا بنويسم بلکه سبک بشم، خالي بشم..... ولي خودتون هم خوب مي دونيد کلبه ي محقر هم درست کردن کار آسوني نيست اونم من که تو عمرم اصلا کار ساختمون سازي انجام ندادم... ايني که الان مي بينيد. خودم خوب مي دونم که به قشنگي کلبه هاي شما دوستاي مهربونم نيست اما يه کلبه درويشي که صاحبش با دست خالي ازتون دعوت مي کنه قدم روي چشمهاش بذارين و خونه اش رو مزين کنيد به قدمهاتون
بفرمائيد، خيلي خيلي خوش اومدين، صفا آوردين، راستشو بگين نکنه راهتون رو گم کردين............ هميشه شاد شاد شاد باشين. ـــــــــــــ

کاش ، در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی ، نه حاشیه از یاد رفتنی
# : 10 Mar 2008 17:57

سلام سلام
خونه نو مبارک

# : 10 Mar 2008 18:01

Quoting: mmmmmmmmmmina
سلام سلام
خونه نو مبارک

سلام عزیزم خوشحالم کردی ممنونم

# : 10 Mar 2008 18:03

بازم اين مدير با احساس
خيلي چاكريم داشي

مخلص همه رامين

در جامعه مست ........... هشیاری جرم است ! ...................................مرند
# : 10 Mar 2008 18:04

حالا قراره تو ی این کلبه خوشگل درویشی چکار کنیم

# : 10 Mar 2008 18:06

maste_batel
خوش امدی عزیزی

# : 10 Mar 2008 18:07

بشينيم واسه مدير نازنين دست بزنيم
با اينكه مثل همين كاري كه الآن مي كنيم تاپيك رو منحرف كنيم

مخلص همه رامين

در جامعه مست ........... هشیاری جرم است ! ...................................مرند
# : 10 Mar 2008 18:11

Quoting: mmmmmmmmmmina
حالا قراره تو ی این کلبه خوشگل درویشی چکار کنیم

از حال و احوال همدیگه با خبر میشیم با هم گپ میزنیم و دوستی ها را پررنگتر میکنیم اگه هم خدای دلخوری پیش امده باشه اینجا بیان میکنیم تا ناراحتی ها برطرف بشه

# : 10 Mar 2008 18:15

omid_hi

سلام شروین جان
من به پیغام خصوصی دسترسی ندارم میتونی ادرس اینه برای من بفرستی به ایدی یاهو
metalhelpmebe2@yahoo.com

ممنون از تو

METAL my soul is crying behind my body
# : 10 Mar 2008 18:15

اي ول
من چون از اين مدير نازنين خوشم اومده همين الآن دست دوستي به طرفش دراز مي كنم
دوست داريم مهربون

مخلص همه رامين

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 3534 . 3535 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.