صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
گفتگوی آزاد
/
الان تو فکر کی هستی؟بیا تو اسمشو بگو و یه جمله باهاش حرف بزن(چه اویزونی چه غیر آویزون)
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
123
.
124
.
>>
نویسنده
پیام
Satiated_of_Life
اعضا
#
: 7 Jan 2008 00:03
Quoting: jako_jonevar
اگه میدونستم با یه نچ انقدر حال میکنین 3-4 تا میگفتم خوب
نه بابا... ما خونوادتا پرسپليسي هستيم
1101110 - 1100001 - 1110010 - 1101000 - 1100101 - 1001101
handballist
اعضا
#
: 7 Jan 2008 00:07
jako_jonevar
Quoting: jako_jonevar
اگه میدونستم با یه نچ انقدر حال میکنین 3-4 تا میگفتم خوب
من کی حال کردم؟!
بابا من 100 % استقلالیم!
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
omid_hi
مدیر
#
مثل یه نسیم امدی رخنه کردی تو زندگیم من را الوده خودت کردی چشمهام را به دور و بر چنان بستی که کسی را به جز تو نمیدیدم کاری کردی که قدمم فقط به سوی تو گام بر میداشت چنان از موندن و اینده گفتی که گذشته و حال را به فراموشی سپردم افسوس که اون اتفاقی که فکرش را هم نمیکردم افتاد اون نسیم قشنگ به تند بادی تبدیل شد که شاخه و ساقه و ریشه ام را در هم شکست و تا چشمی به هم زدم از من دور شد به قیمت شکستن غرورم به قیمت همه خوبیهایی که کردم
برو خوش باش
به حرمت اون دوست داشتن و اون عشق مقدس برات ارزوی موفقیت دارم
اخه اگه بخوام نفرینت کنم دروغ گفتم که دوستت داشتم پس نفرینت نمیکنم چون با اینکه خیلی وقته رفتی و ازت بیخبرم باز هم دوستت دارم
ولی این را بدون که دوست داشتن یعنی فنا شدن یعنی اینکه در هم بشکنم ولی بدونم که تو سالمی و مشکلی نداری
بابت اون همه ازار هم صبر میکنم تا خدا خودش بینمون قضاوت کنه پس تا اون روز به خدا میسپارمت
ما انسانها را از همه سو تنهایی فرا گرفته است و عشق یگانه صدایی است که گهگهاه از سر درد در میان این همه آدمهای رخوتناک که اندیشه ات را از هر سو تنیــــده اند می شنوی
عصر ما عصریست که دستها سر نوشت را نمی سازند و اراده به جاییت نمی رساند اما باید زیست! زیستنی صادقانه حتی در میان مردگان ،زیرا در کنــــار مردگان همیشه فرصتی است، برای اندیشیدنِ به زندگی
مرد را دردی اگر باشد،خوش است دردِ بی دردی علاجش آتش است
قرن ما روزگار مرگ انسانیت است، سینه ی دنیا ز خوبی ها تهیست ، صحبت از آزادگی، پاکی، مروت ابلهیست.
روزگار غریبیست که عشق و بهای آن را هرگز نخواهیم شناخت، اما فراموش نکنیم که واژه ی زندگی پر ترین واژه هاست زندگـــی خالی نیست
آدم اگر بخواهد میتواند با گریه های خود نیز کنار بیاید زیرا گریستن به خاطر شفای انسان نیست بخاطر وفای انسان است،وفا به عشق،به دوست داشتن،به عاشق شدن و عاشق ماندن
.
ما در((شرق)) زندگی میکنیم ، جائیکه هم اکنون،عاشق شدن را گناه میداند؛ شرقی که دهانت را میبویند تا مبادا گفته باشی دوستت دارم.
اما جهان را باید تغییر داد مگر نه اینست که تغییر دادن تنها با امیـــــد و عشق ممکن خواهد بود.
باید قبل از عاشـــق شدن دوسـت بداریم زیرا که عشق در لحظه پدید می آید و دوست داشتن در امتداد زمان
تقدیم به ان که دوستش داشتم((x))
کاش ، در کتاب قطور زندگی سطری باشیم ماندنی ، نه حاشیه از یاد رفتنی
handballist
اعضا
#
Satiated_of_Life
Quoting: Satiated_of_Life
هیییییییین؟!
حرف زشت زدی؟
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
handballist
اعضا
#
: 7 Jan 2008 00:11 | ویرایش بوسیله: handballist
omid_hi
خیلی زیبا یود...
جالبه چیزایی گفتی که تو دل من روزهاست رخنه کرده..
منم نتونستم نفرین کنم...
اما نتونستمم ببخشم..
شنیدی میگن زندگی تفصیر 3 کلمه س؟
بخند...ببخش..و فراموش کن..
من خندیدم...فراموش کردم...
ولی نبخشیدم...
Satiated_of_Life
اعضا
#
: 7 Jan 2008 00:14
Quoting: handballist
هیییییییین؟!
حرف زشت زدی؟
1101110 - 1100001 - 1110010 - 1101000 - 1100101 - 1001101
artan_eran222
اعضا
#
: 7 Jan 2008 00:22
من توی فکر یکی . . من تو فکر یکی هستم . .
یکی که خیلی کم میبینمش . .ولی وقتی میبینمش . .مدت زیادی رو باهام هست . توی فکرم . .
رفته بودم یه چیزی بخرم . . تو این هوای سرد ..بین برفها . . در حالی که پاهام گاهی تا زانو توی برف می رفت . . تفریح بار مسیر رو طی میکردم و گاهی می دویدم بین برف ها و فرو رفتن پاهام رو توی برف احساس می کردم . .
آخ . .
تو راه یکی رو دیدم . .آه . . شال و لباس های گرمش جوری بود که اگه صدام نمیزد متوجه نمیشدم خودشه . .
صدام زد . .و سلام کردیم . . دستکشهایی رو که دستهاش رو پوشش می داد لمس کردم . .
یه کم کسشعر گفتم و خدافظی کردیم . . یکی هم باهاش بود . .
هر وقت میبینمش ..یه چیزهایی میگم که فقط وقتی بعدا بهش فکر می کنم می فهمم چی گفتم . . جملاتی بی سر و ته ..به شدت ضایع !
الآنم دارم حمید اسکری گوش میدم و توی فکرش . . توی فکرش هستم . .
تا کمرت را خم نکنی . . کسی نمی تواند سوارت شود . .! ( مارتین لتر کینگ)
sogoli2
مدیر
#
: 7 Jan 2008 00:24
omid_hi
Quoting: omid_hi
مثل یه نسیم امدی رخنه کردی تو زندگیم من را الوده خودت کردی چشمهام را به دور و بر چنان بستی که کسی را به جز تو نمیدیدم کاری کردی که قدمم فقط به سوی تو گام بر میداشت چنان از موندن و اینده گفتی که گذشته و حال را به فراموشی سپردم افسوس که اون اتفاقی که فکرش را هم نمیکردم افتاد اون نسیم قشنگ به تند بادی تبدیل شد که شاخه و ساقه و ریشه ام را در هم شکست و تا چشمی به هم زدم از من دور شد
عالی بود دمت جیز
گر بدین سان زیست باید پست...من چه بی شرمم اگر فانوس عمرم را ...به رسوایی نیاویزم...بر بلند کاج خشک کوچه بن بست
handballist
اعضا
#
: 7 Jan 2008 00:25 | ویرایش بوسیله: handballist
ادیت
jako_jonevar
اعضا
#
: 7 Jan 2008 00:27
Quoting: Satiated_of_Life
لنگی سوراخ شدین که [
img]http://qsmile.com/qsimages/248.gif[/img]
Quoting: handballist
بابا من 100 % استقلالیم!
با این تیم زاغارتت چطور روت میشه بگی اس اسی هستی
با همه لحن خوش آوایی ام........ در به در كوچه تنهایی ام.........
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
123
.
124
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.