صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
گفتگوی آزاد
/
خرازی حامد یوهان ...
<<
1
...
423
.
424
.
425
.
426
.
427
.
428
.
429
.
430
.
431
.
432
.
433
...
453
.
454
.
>>
نویسنده
پیام
AJAL
اعضا
#
: 27 Jun 2008 20:52
Quoting: royale_korosh
سلام چطوری بهروز
سلام داش کوروش گل ....
اره برو بچ کارشون خیلی درسته ...
در مرام ما رفیقان نیست رسم ترک دوست عهد با هرکه ببندیم جانمان در دست اوست...
Elderado
اعضا
#
: 28 Jun 2008 14:13
Yohan
با سلام به سر گروهبان در Air borne و دیگر دوستان و مشتریهای خرازی
-----------------------------
نرم افزار Foxit Reader یه نرم افزار کم حجم و سریع برا خواندن فایلهای PDF که کار پرینت گرفتن رو هم میتونه انجام بده و حافظه hard و RAM بسیار کمی اشغال میکنه.علاقه مندان میتونن از سایتش مجانی دانلودش کنن!!
www.foxitsoftware.com
حجم:2.553 MB
ورژن 2.3
برای مقایسه میتونید نرم افزار معروف Adobe Reader رو هم داشته باشید.!
www.adobe.com
حجم: 22.4 MB
ورژن 8.1.2
بقول بچه ها گفتنی کتاب دانلود کردن هنر نیست.کتاب خوندن هنره!!!
--------------
Happy birthday
Tombstone Piledriver
Kaveh87
اعضا
#
: 30 Jun 2008 16:58
biyatodige
Quoting: biyatodige
کاوه تو چرا منو تحویل نمی گیری جدیدا
تحویل کدومه ناتا چون من اصلا مگه تورو دیدم؟
اینم تحویل...
احوال شما ناتا خانوم ؟؟؟خوش میگذره؟؟؟؟؟از زن و بچه چه خبر؟
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
lolipup
اعضا
#
: 1 Jul 2008 09:43
Yohan
سلام کاکو حامد.
اینجا کم میای ولی بلاخره تو YouTube پیدات کردم.
نترس به هیچکی نمیگم تو کدومشونی.
http://www.youtube.com/watch?v=owYs86DtH1A
biyatodige
اعضا
#
: 2 Jul 2008 01:49
سلام گلو بلبلا
بچه ها شوخی شوخی به گنجشک ها سنگ می زنن و اونها جدی جدی فحش خواهر مادر می دن!
Kaveh87
اعضا
#
: 4 Jul 2008 16:00
سام علیک
آقا چون دیدم داش حامد نیست گفتم یه برنامه دیگه بذارم....البته من خودم باهاش کار نکردم ولی هر کی دانلود کرد و دید خوبه به مام بگه
Modem Spy v3.9 ابزاری مشهور برای جاسوسی در مکالمات تلفنی
با وجود نرم افزارهای مختلف امروزه جاسوسی و سرک کشیدن در اطلاعات دیگر افراد به راحتی امکان پذیر می باشد. بسیاری از نرم افزارها را امروزه می توان یافت که به کمک آن ها می توان در سیستم های دیگران نفوذ کرده و اطلاعات آن ها را به سرقت برد. در میان این نرم افزارها بسیاری از ابزارها نیز برای ذخیره سازی اطلاعات کاربران موجود می باشد. به عنوان مثال keylogger ها که وظیفه ذخیره سازی کلیه کلید های استفاده شده توسط دیگر کاربران را دارند که در میان این کلید های استفاده شده می توان رمزهای عبور ، نام های کاربری و دیگر اطلاعات شخصی را نیز مشاهده نمود. همچنین نرم افزارهای جاسوسی کمی پای خود را فراتر گذاشته و قابلیت جاسوسی در محیط اطراف سیستم را نیز به کاربران می دهند. استفاده از وب کم ها و دروبین های متصل به سیستم ، اتصال سیستم به مودم و تلفن و ... از جمله مواردی می باشد که نفوذگران می توانند به آن ها نفوذ نموده و از آن ها سو استفاده کنند. آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که چطور می توانید از محتوای مکالمات تلفنی یکی از اعضای خانواده و یا یک هم خانه ای خود با خبر شوید ؟ برای این کار نیاز به یک ابزار جاسوسی بر روی سیستم خود دارید.
در این مطلب با این نرم افزار آشنا می شوید.
Modem Spy نام نرم افزاری می باشد که به وسیله آن شما می توانید مکالمات تلفنی خود و دیگران را ضبط کرده به صورت فایل های صوتی ذخیره کنید. همچنین به کمک این نرم افزار با استفاده از امکان Caller ID شماره های تماس های ورودی را نشان می دهد.اگرشما از یک شبکه استفاده میکنید می توانید برنامه را طوری تنظیم نمایید که در هنگام تماس با تلفن شما بر روی تمامی کامپیوترهای شبکه پنجره ای باز شده و شماره شخص تماس گیرنده را به شما نشان دهد. این برنامه دارای امکانات مختلف دیگری نیز می باشد. می توان به وسیله این نرم افزار نام دوستان و شماره تلفن های آن ها را در دفترچه تلفن برنامه ذخیره سازی کرد تا در هنگام تماس آن ها نام آنها به همراه مشخصات بر روی صفحه نمایش ظاهر شود. از دیگر امکانات برنامه می توان به منشی تلفنی نیز اشاره کرد. شما می توانید پیغام خود را در برنامه ضبط کنید و از آن در منشی تلفنی برنامه استفاده کنید و پس تعداد زنگ های معین پیغام شما برای شخص تماس گیرنده پخش شده و پیام آن شخص را نیز ضبط می کند. این برنامه دارای این قابلیت می باشد تا فایل های صوتی ضبط شده از مکالمات تلفنی را به email های مشخصی ارسال کند. قابليت ذخيره سازي تمامي تماس ها + نام شخص و شماره تلفن و همچنين تاريخ كامل تماس های گرفته شده از دیگر امکانات این برنامه است. این نرم افزار محصولی از شرکت SoftCab Inc می باشد.
http://rapidshare.com/files/126243331/Modem.Spy.v3.8.zip
حجم فايل حدود 1 مگابايت مي باشد و کرک برنامه در داخل فايل zip قرار دارد
رمز فايل: ندارد
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
royale_korosh
اعضا
#
: 5 Jul 2008 21:34
AJAL
Elderado
Kaveh87
lolipup
biyatodige
بهار من گذشته شاید...
Kaveh87
اعضا
#
: 6 Jul 2008 19:28
royale_korosh
به به کوروش جان...
نه خبر کم پیدا؟
چطوری؟
Kaveh87
اعضا
#
: 10 Jul 2008 18:51
تماشا و ضبط کانالهاي ماهواره از طريق اينترنت با استفاده از نرم افزار TVTons 2.0
TVTons يک برنامه ساده و راحت براي تماشا و ضبط کانالهاي تلويزيوني (ماهواره) از طريق اينترنت مي باشد. تمامي کانالها بر حسب کشورها و ژانرها طبقه بندي شده اند. با اين نرم فافزار براي تماشاي کانالهاي تلويزيوني به هيچ وسيله ديگر نياز نداريد، به جز يک کامپيوتر و يک خط اينترنت!
برخي از ويژگيهاي اين نرم افزار:
# Want to find a different look on the same event? Watch news channels from all over the world!
# Want to glance at other cities and countries? Many web cameras show streets and squares of cities, slopes of ski resorts and other interesting places in real time!
# Love the nature? Browse web cameras installed in the world's most famous zoos and aquariums!
# Studying a foreign language? Or, just want to look at the everyday life and culture of other countries? Watch and listen to the many regional channels all around the world!
# Love telecasts or music video? Save it with one click!
لینک دانلود:
http://rapidshare.com/files/128417151/TVTons.2.0.zip
حدودا 3 مگ هستش
royale_korosh
اعضا
#
: 10 Jul 2008 18:53
Kaveh87
Quoting: Kaveh87
به به کوروش جان...
نه خبر کم پیدا؟
چطوری
شرمنده کاوه جان
خوبیم مرسی
دمت گرم که واسه خرازی این حامد برنامه میزاری
بهار من گذشته شاید...
<<
1
...
423
.
424
.
425
.
426
.
427
.
428
.
429
.
430
.
431
.
432
.
433
...
453
.
454
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.