| نویسنده |
پیام |
|
|
Yohan سلام اخوی اوقور به خیر اهلا و سهلا 
|
|
|
سلام شریک ! چاکرم حاج مصطفی خان .... احوالات گرام؟ 
روزگارم همچو مویت ............ در پریشانی گذشت
|
|
|
Yohan
اومدی مرخصی؟
اخیییی
خوش بگذره 
زمین زخمی از خیش....و من زخمی از خویش .
|
|
|
|
|
اقاهه(بهروز) هوای تاپیکتو داره وقتی نیستی،کلی هم با احساس و اهل شعره
قدرشو بدون
|
|
|
Quoting: Yohan سلام شریک ! چاکرم حاج مصطفی خان .... احوالات گرام؟ والا گراممون خیلی وقته خراب شده به جاش دی وی دی گرفتیم  بابا بیا ما رو از دست این عرفان نجات بده میخواد جای تو با من شریک بشه تازه فکر میکنه کافه نادری قهوه خونه قمبر سیاست کم مونده خانم بیاره 
|
|
|
Quoting: serendipiti اومدی مرخصی؟ اخیییی خوش بگذره اوهوم آبجی خانم .... ایشالله ....
Quoting: serendipiti اقاهه(بهروز) هوای تاپیکتو داره وقتی نیستی،کلی هم با احساس و اهل شعره قدرشو بدون آره انگاری ... بهروز با احساسه؟ جل الخالق .... کس بوق شده حتما در نبود من ...
روزگارم همچو مویت ............ در پریشانی گذشت
|
|
|
Quoting: Yohan کس بوق شده حتما در نبود من ...
یعنی چیییی؟ 
|
|
|
Yohan
Quoting: Yohan آقا اعصاب ما کیریه .. بیخیال جون کورش .. حالم شدید گرفت... از این مربی لاشی ... مربی نبود که کسخل...ولی به عنوان یه هوادار اسپانیا هم میگم که اگر الکس پنالتی رو میزد به نفع اینالیا بود راستی لیپی برگشته
این نیز بگذرد...
|
|
|
|
|
Quoting: serendipiti هوای تاپیکتو داره وقتی نیستی،کلی هم با احساس و اهل شعره میسی ساناز خانوم قلبون شما .. ولی این حامد که حالیش نیست ژسر عمو بهاین خوبی داره قدرشو نمیدونه ...
Quoting: Yohan جل الخالق .... کس بوق شده حتما در نبود من ... کس مشنگ کس بوق منم یا تو ...معلومه تو رو بردن کوس بوقی اون وقت به من میگی کس بوق ....
Quoting: serendipiti یعنی چیییی؟ یعنی که حامد از اولش کس بوق بوده ... 
در مرام ما رفیقان نیست رسم ترک دوست عهد با هرکه ببندیم جانمان در دست اوست...
|
|
|
AJAL سلام چطوری بهروز
دیدی چطور دهن روسیه سرویس شد...
این نیز بگذرد...
|