| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: parnia من اهل این چیزا نیستم....برای من فقط روی گشاده صاحبخونه مهمه.... حالا وظیفه ما بود که تعارف بزنیم . شما خیلی گلی . این دیگه بهم ثابت شد . 
|
|
|
Quoting: amo bade واسه دانلود جایی واسه پسورد دادن نمیبینم حالا نمیدونم اشکال از منه یا ویندوزم
می خوای جاشو بهت نشون بدم گل پسر بابا ؟ یکمی باهاش ور بری از جای دانلودش میاد برات ... 
|
|
|
البته جسارت نباشه ها . جدی نگیر . راستی آرمانی . جوادی ؟ کی هستی الان ؟
|
|
|
|
|
اقا توی این تاپیکت یانکی ها و هم را میدید؟
........Just Be
|
|
|
Quoting: Dr_Saman چقدر این اسم بهم میاد آره .. مخصوصا اگه یه گلابی هم بزاری تهش ...
Quoting: Dr_Saman پدر خوانده و مافیا و ... چه شود حامد جون ؟ یه بلیط دو سره به سیسیل هم بذار دیگه حتما برادر .. البته بزار مهران یابو بیادش میدمش دست خودت سوار شو یه سر برو سیسل ...
يه عالمه برنامه جديد ... !!! صفحه 450 ........... چترباز ..!!!
|
|
|
Quoting: parnia همه چی میگن بچه ها بهم....پرنیا..پرپری....پری...پرپر...پر!!!الان تو میگی رنیا؟!! ای وای ببخشید.. نیست یه خانوم خوشکل دیدم دستپاچه شدم ...
Quoting: parnia باشه بازم میام...ولی به شرطی که بساط پذیراییت همیشه به راه باشه...!!! مگه اهل موادی عمو ؟
Quoting: parnia اینها رو واسه اون آقاهه که داره از اون جا رد میشه گذاشتم... ولی من واسه تو گذاشتم ..
|
|
|
Quoting: Dr_Saman اوه اوه اوه حامد ببین چی گفت گمونم باید ببخشید...!!! 
اون كه تو خودخواهيهات مرد...دل من بود ،تو نديدي.....
|
|
|
Quoting: amo bade فرقونه دایی... پس یه فرقون پر گل خدمت خودت ..

Quoting: amo bade ذلیل مرده اینا هیچ کدوم دانلود نمیشه مخ ملتو کار میگیری؟آره؟ نه عمو به جون خودم کار میکنن.... 
Quoting: amo bade دالتونها رو که نمیتونم بفرستم سرت چون خودت دالتونی پس زود هرچیزه کلفتی که دمه دستته مثلا پایه صندلیت رو بکن اونجات یا چندتا خودتو انگول کن... وای عمو چقدر اونجام درد گرفت .. حالا نمیشد یه کم یواشتر خودمو انگل کنم؟
|
|
|
|
|
Quoting: Dr_Saman والده محترمه دیگه چیا میگه ؟ اینکه ... هیچی فعلا ولش .. بزار واسه بعد ...
Quoting: Dr_Saman عشقه دیگه . خونه خراب می کنه آدمو . آقا خونه ما رو خراب نکنین ...
Quoting: Dr_Saman آقا تقبل الله ... سعیکم مشکور ... النظافت من الایمان مرگ بر اسرائیل 
|
|
|
Quoting: parnia خدا به دور...من اهل کودک آزاری نیستم...

|