| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: admin 1- اخبار آویزونی (به حالت طنز!!!) که مسلما یه نویسنده خوب میخواد نویسنده میتونه چند تا هم باشه؟.......... راستی به نظر شما این همکاری برای ایرانی ها ممکنه .......خطر ناک نیست!
همه کس و هیچ کس...
|
|
|
shadow_man
Quoting: shadow_man چشم چیکار کنم....من هنوز متوجه نشدم این مثل رادیو امریکا و ایناست....یعنی موج فلان میشه رادیو آویزون؟
 ممنون سیاوش توضیح داد 
من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
|
|
|
admin
Quoting: admin - داستان خونی یا اجرای داستان سکسی-غیر سکسی!!! این اگه بشه خیلی خوب میشه که خودش میتونه چند حالت باشه یه حالتش اینه که یه راوی داریم (با حاج آقا اشتباه نشه ) که همه داستان رو رو خونی میکنه حالت بعدی یه راوی هست و جاهایی که دیالوگ هست رو میشه چند نفر بازی کنند که من فکر کنم خیلی باحال از آب در بیاد. این خیلی با حال میشه 
من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
|
|
|
|
|
در ضمن اسم رادیو چی بید؟....آویزون؟..........بهتر نبید یه اسم با کلاس تر انتخاب بشه؟
همه کس و هیچ کس...
|
|
|
# : 6 Dec 2007 01:43 | ویرایش بوسیله: aiwa
Quoting: shadow_man اسم با کلاس تر " ما هر چه داریم از اسم آویزون داریم " آیت الله حاج شیخ آیوا ژاپنی زاده اصل توکیو دامه برمکاته (ره ) قدس سره شریف و نحیف 
پاینده باد ایــــــــــــــران
|
|
|
Quoting: aiwa " ما هر چه داریم از اسم آویزون داریم " آیت الله حاج شیخ آیوا ژاپنی زاده اصل توکیو دامه برمکاته (ره ) قدس سره شریف و نحیف نه جدا آویزون معنی جالبی نداره!......
همه کس و هیچ کس...
|
|
|
Quoting: shadow_man نه جدا آویزون معنی جالبی نداره خب این تایپیک رو فکر کنم واسه همین جور چیزها زدن تا نظرات اعضا رو بدونن. بهر حال باید در مورد تمام جوانبش نظرات رو گفت. ولی من فکر کنم در کل حالا با هر اسمی که میخواد باشه چیز جالبی از کار در میاد.
|
|
|
Quoting: aiwa ولی من فکر کنم در کل حالا با هر اسمی که میخواد باشه چیز جالبی از کار در میاد. بله ولی کشک هم نیست حداقل 10تا عضو فعال و تمام وقت میخواد!
همه کس و هیچ کس...
|
|
|
|
|
# : 6 Dec 2007 01:56 | ویرایش بوسیله: shadow_man
راستی ادمین خان پیامشونو دادن و رفتن!!!!
همه کس و هیچ کس...
|
|
|
Quoting: shadow_man راستی ادمین خان پیامشونو دادن و رفتن چه پیامی ؟ کجا ؟ در مورد رادیو اگه هست بگو ما هم بریم بخونیم. 
|