| نویسنده |
پیام |
|
|
آقایون و خانومها هرکی هر مطلب و عکس و... از حوادث داخل ایران و دنیا داره بیاد بذاره بقیه استفاده کنن.
ویروسی
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن
|
|
|
اختلاف خانوادگي ٢٠ ساله به قتل انجاميد زني كه متهم است صبح ديروز در پي يك درگيري در داخل منزل همسرش را با ضربه چاقو از پاي درآورده است، با حضور در دادسراي جنايي تهران به قتل اعتراف كرد.به گزارش ايسنا، ساعت ٣٠:١١ صبح ديروز بنا بر گزارش كلانتري ١٣٧ نصر قاضي محمد شهرياري بازپرس كشيك قتل پايتخت در جريان وقوع فوت فردي در بيمارستان بر اثر شدت جراحات وارده قرار گرفت.با انجام تحقيقات اوليه، ماموران تنها مظنون اين جنايت را كه همسر مقتول بود بازداشت كردند كه بلافاصله با تشكيل پرونده در دادسراي جنايي تهران، وي به دادسرا منتقل شد.اين زن ٤٦ ساله به نام پروين با اعتراف به قتل منوچهر ٤٨ ساله در شعبه هفتم بازپرسي دادسراي جنايي تهران، اظهار كرد: ساعت ٣٠:٧ صبح بيدار شدم و به آشپزخانه رفتم تا ظرف هايي را كه از شب گذشته مانده بود بشويم. در همين هنگام همسرم از خواب بيدار شد و با ناسزا گفتن از من خواست كه سر و صدا نكنم و ظرف ها را نشويم.وي افزود: بعد از آن دوباره خوابيد و ساعت ٩ در پي تماس مستاجر بيدار شد و بر سر يك اختلاف جزئي كه با مستاجر من پيدا كرده بود، به سمت من حمله كرد. من هم كه براي انجام كار آشپزخانه، چاقو دستم بود به سمت او رفتم اما نمي دانم چه اتفاقي افتاد كه چاقو به قلبش اصابت كرد.اين متهم به قتل، با بيان اين كه از كار خود پشيمان است، ادامه داد: بلافاصله همسرم را به بيمارستان رساندم و در آن موقع پسر ٢٠ ساله ام خواب بود.پروين در ادامه اظهارات خود مدعي شد: ٢٠ سال قبل با اجبار و اكراه پدر و عمويم به عقد پسر عموي خود (مقتول) درآمدم و در اين مدت دچار اختلافات زيادي بوديم اما من به خاطر آينده فرزندم به زندگي با اين فرد ادامه دادم.قاضي شهرياري دستور ادامه تحقيقات را صادر و پرونده را براي بررسي هاي بيشتر در اختيار مرجع انتظامي قرار داد.
|
|
|
دانش آموز ١٤ ساله آمريكايي پس از به رگبار بستن معلمان و دانش آموزان خودكشي كرد مترجم: عليرضا - يكي از دانش آموزان مدرسه فني ايالت آهايو آمريكا، اقدام به تيراندازي در مدرسه خود كرد و پس از مجروح كردن ٢ معلم و ٢ دانش آموز، با شليك يك گلوله به زندگي خود پايان داد. به گزارش سي ان ان يكي از معلمان كه در اين حادثه زخمي شده است، گفت: هرگز چنين نفرت عميقي در صورت يك دانش آموز نديده بودم. «گريس» معلم ٤٢ ساله پيش از مرخص شدن از بيمارستان اظهار داشت: صورت «كان» ضارب ١٤ ساله اين حادثه پر از خشم و نفرت بود. «كان» كه سابقه درگيري هاي خشن داشت، ٢ روز قبل از تيراندازي به دليل دعوا به طور موقت از مدرسه اخراج شده بود. «گريس» كه توسط يكي از معلمان از وجود يك تيرانداز در مدرسه مطلع شده بود، مشغول باز كردن اتاق انبار بود تا دانش آموزان و كارمندان در آن پناه بگيرند كه «كان» با ٢ اسلحه سررسيد و به وي شليك كرد. «گريس» اضافه كرد: «كان» پيشرفت خوبي در كلاس نداشت و اين امر عصبي اش كرده بود. وي يك هفته پيش از تيراندازي با معلم خود «گريس» درگير شده بود. بعد از اين حادثه، اقدامات لازم امنيتي در اين مدرسه صورت گرفت و چندين نگهبان مسلح در اين مكان مستقر شدند. حال هر چهار زخمي حادثه رضايت بخش اعلام شده است.
|
|
|
|
|
برخورد٢هواپيما در فرودگاه معروف لندن
دو هواپيما پس از فرود در يك فرودگاه معروف لندن، با يكديگر برخورد كردند. به گزارش ايسنا، اين برخورد در فرودگاه «هيترو» رخ داد. اين درحالي بود كه هيچ يك از مسافران هواپيماها آسيب نديدند و از آنها خارج شدند. شركت هواپيمايي انگليس تاييد كرده است كه يكي از هواپيماها متعلق به اين كشور بوده كه قصد رفتن از اين فرودگاه به مقصد سنگاپور را داشته است. همچنين شبكه خبري اسكاي نيوز هم اعلام كرد، هواپيماي ديگر از خطوط هواپيمايي سريلانكا بوده است. جزئيات بيشتري از اين حادثه اعلام نشده است.
|
|
|
زورگيري از رانندگان با دست باند پيچي شده فردي كه دست خود را باندپيچي كرده و با مخفي كردن يك قبضه كارد زير باند اقدام به زورگيري از راننده ها مي كرد به دام افتاد. در پي زورگيريهاي متعدد از رانندگان آژانس و خودروهاي مسافربرشخصي پرونده اي در داگستري مشهد تشكيل و با دستور مقام قضايي پيگيري اين ماجرا به مأموران تجسس كلانتري 21 سجاد محول شد.بر پايه اين خبر مأموران تجسس اين كلانتري به بررسي چگونگي اين سرقتها پرداختند و در گفتگو با مالباخته ها مشخص شد سارق كه از هيكل درشتي برخوردار بوده دست خود را باند پيچي كرده و با كرايه خودروهاي آژانس يا شخصي، رانندگان را به محلي خلوت در محدوده خواجه ربيع برده است. افرادي كه طعمه سارق شده بودند گفتند همين كه به محلي خلوت رسيديم سارق كارد آماده اي را كه زير باندها مخفي كرده بود بيرون آورده و ضمن تهديد وجوه نقد و اشياي قيمتي همراه آنان را به سرقت برده است. در ادامه مأموران با استفاده از اطلاعات دريافتي به يك سارق سابقه دار به نام «بهزاد» كه در بلوار امامت سكونت دارد مظنون شدند و درصدد دستگيري وي برآمدند. ادامه اين خبر حاكي است متهم با مشاهده مأموران انتظامي روي بام منزلش رفت و در حالي كه قصد فرار داشت با هوشياري مأموران كلانتري سجاد دستگير شد. با دستگيري متهم پنج راننده خودرو كه با همين شيوه مورد زورگيري قرار گرفته بودند با مراجعه به كلانتري و مشاهده سارق، وي را مورد شناسايي قرار دادند و شكايت خود را عليه وي مطرح كردند.از سوي ديگر با توجه به اينكه متهم رانندگان را در بلوار سجاد اغفال كرده و به منطقه خواجه ربيع مي برد و احتمال وقوع سرقتهاي بيشتر توسط وي در خواجه ربيع وجود داشت وي در اختيار اداره آگاهي قرار گرفت و تحقيق به منظور كشف سرقتهاي ديگر وي و شناسايي مالباخته ها ادامه دارد.
|
|
|
جنازه زن تنها به خاطر فراموشكاري 9 شبانه روز روي زمين ماند جنازه زن تنها 9 شبانه روز پس از مرگش در يك ساختمان اتريش پيدا شد. به گزارش ايسكانيوز، بوي تعفن شديد، چند روزي يك آپارتمان را در مركز«وين» اتريش فرا گرفته بود و همسايگان را آزار مي داد، بنابراين يكي از زنان كه كلافه شده بود با پليس تماس گرفت و مأموران به ساختمان موردنظر رفتند. آنان با شكستن در ورودي، جنازه متعفن زني سالخورده را ديدند و شوكه شدند. بررسيهاي مقدماتي نشان داد كه 9 روز پيش يك بانوي پزشك، پيرزن تنها را معاينه و گواهي مرگش بر اثر بيماري را صادر كرده است. او اما فراموش كرد جواز دفن را به مسؤولان مربوطه بدهد تا براي بردن جنازه اقدام كنند. جنازه شهروند 76 ساله كه گفته مي شود هيچ كس را در زندگي اش نداشت غريبانه در گورستان «وين» به خاك سپرده شد.
|
|
|
نجات معجزه آساي مرد ماجراجو مرد استراليايي از طبقه نهم يك ساختمان به بيرون افتاد، اما به طور معجزه آسا زنده ماند. به گزارش ايسكانيوز، «پيتر» 40 ساله، در خانه اش سرگرم تماشاي سيرك از تلويزيون بود و با ديدن مردي كه روي طناب راه مي رفت هوس ماجراجويي به سرش زد، بنابراين به بالكن آپارتمانش در طبقه نهم رفت و سعي كرد با دست باز از روي الواري كه به خانه همسايه راه داشت، رد شود. مرد خوش خيال، دستهايش را از دو سو باز و كار سيرك باز حرفه اي را تقليد كرد، اما ناگهان تعادلش به هم خورد و به پايين پرت شد.به دنبال اين ماجرا، همسايگان بلافاصله با مركز فوريتهاي پزشكي تماس گرفتند و «پيتر» به بيمارستان برده شد. خوشبختانه شهروند ماجراجو آسيب جدي نديد و فقط پايش شكست. پزشكان، زنده ماندن او را چيزي شبيه معجزه مي دانند.
|
|
|
viirusi سلام تاپیک جدید مبارک کاوه
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
|
|
|
|
|
وسوسه شيطاني مرد ميانسال، انگيزه قتل منشي 18ساله بود صبح آخرين روز تابستان سال جاري مردي با مرکز فوريت هاي پليسي 110 تماس گرفت و با صدايي لرزان از وقوع جنايتي هولناک در يک شرکت پرورش شترمرغ خبر داد و از ماموران خواست هرچه سريع تر خودشان را به محل جنايت برسانند.
دقايقي بعد هنگامي که کارآگاهان جنايي پليس آگاهي استان تهران و متخصصان پزشکي قانوني و تشخيص هويت وارد شرکت مورد نظر شدند و با راهنمايي مدير اين مرکز به يکي از اتاق ها راه يافتند، خود را در برابر صحنه يي فجيع و تکان دهنده ديدند. کف اتاق با خون فرش شده و جسد عريان دختري جوان روي زمين افتاده بود. اين دختر به گفته مديرعامل شرکت پرورش شترمرغ مينا نام داشت و به عنوان منشي در آنجا کار مي کرد و معلوم نبود به دست چه کسي و با چه انگيزه يي کشته شده است. زماني که پزشکي قانوني حاضر در صحنه جنايت معاينه اوليه جسد را به اتمام رساند، اعلام کرد دختر 18 ساله بر اثر اصابت 28 ضربه کارد، قطع رگ هاي حياتي بدن و خونريزي شديد جان باخته و زمان مرگ در ساعات اوليه صبح تخمين زده مي شود. کارآگاهان براي به دست آوردن سرنخي از عامل يا عاملان اين جنايت به بازجويي از مديرعامل شرکت پرداختند. اين مرد که از وقوع حادثه دلخراش شوکه شده بود، گفت؛ مينا از يک ماه قبل کارش را شروع کرد. او هر روز حدود ساعت 8 صبح به شرکت مي آمد و فعاليت روزانه اش را آغاز مي کرد اما امروز هنگامي که چند بار با تلفن دفتر تماس گرفتم کسي گوشي را جواب نداد و از آنجا که قرار نبود مينا به مرخصي برود نگران شدم و اين بار با نگهبان شرکت تماس گرفتم و او نيز از علت بي پاسخ ماندن تلفن هاي من اظهار بي اطلاعي کرد. به همين خاطر سراسيمه و نگران خودم را به شرکت رساندم و وقتي وارد اتاق خودم شدم ناگهان ديدم کف زمين پر از خون است. از ديدن اين صحنه وحشت زده شدم و به جست وجو داخل اتاق هاي ديگر شرکت پرداختم تا اينکه با جسد مينا روبه رو شدم.
پس از اظهارات اين مرد کارآگاهان که اطمينان داشتند اين جنايت توسط يکي از کارکنان شرکت پرورش شترمرغ رقم خورده است، به بررسي تطابق زمان حضور منشي جوان و ساير کارمندان پرداختند و دريافتند ساعت 8 صبح هنگامي که مينا وارد محل کار خود شده، سرايدار شرکت نيز در آنجا حضور داشته و مشغول نظافت بوده، اما اين مرد ساعت 10 صبح به علت نامعلومي با شتاب محل کارش را ترک کرده است.
به اين ترتيب سرايدار 48ساله که عليرضا نام دارد به عنوان مظنون اصلي قتل دختر جوان شناخته شد و کارآگاهان با به دست آوردن نشاني منزل او بلافاصله راهي آنجا شدند، اما مرد ميانسال به همراه همسرش از خانه گريخته و به مکان نامعلومي پناه برده بود. به همين خاطر با صدور حکم جلب سيار عليرضا از سوي قاضي سليماني - رئيس حوزه قضايي اشتهارد- تحقيقات براي رديابي مرد مظنون به قتل شکل گسترده يي يافت و کارآگاهان چند روز بعد سرنخي از عليرضا به دست آوردند که نشان مي داد وي پس از فرار از شرکت و ترک خانه به منزل پسرخاله اش در مسعوديه تهران نقل مکان کرده است. پليس جنايي زماني که وارد اين خانه شد باز هم اثري از مرد سرايدار نيافت و کارآگاهان فقط توانستند همسر جوان او را بازداشت کنند و تحت بازجويي قرار دهند. زن جوان در اظهاراتش گفت؛ من از ماجراي قتل و محل فعلي اختفاي شوهرم خبر ندارم. روز حادثه عليرضا به خانه آمد و گفت با چند مرد افغان دعوا کرده و آنها اکنون دنبال وي مي گردند تا تلافي کنند و کتکش بزنند، به همين خاطر نيز پذيرفتم چند روزي خانه مان را ترک کنيم. زماني که مشخص شد اين زن حقايق را بازگو کرده و از واقعه اصلي بي اطلاع است، آزاد شد و افسران جنايي به کاوش هاي خود براي پيدا کردن ردپايي از مرد 48ساله ادامه دادند و بالاخره با به کارگيري شگردهاي خاص پليسي موفق شدند ساعت 12 ظهر روز سه شنبه اين مرد را در جاده همدان شناسايي و دستگير کنند. عليرضا پس از انتقال به پليس آگاهي اشتهارد در حالي که راه گريزي پيش رو نداشت به قتل دختر 18ساله اقرار کرد و گفت؛ من پيش از اين چهار بار ازدواج کرده بودم و از همسر سومم دو فرزند دارم، اما تمامي اين مسائل را از زن فعلي ام که همسر پنجم من است و چهار ماه قبل با او ازدواج کردم پنهان کرده بودم. از طرفي از همان زماني که مينا در شرکت پرورش شترمرغ مشغول به کار شد رابطه دوستانه يي با وي برقرار کردم و اسرار زندگي ام را با او در ميان گذاشتم ولي مينا از اعتماد من سوءاستفاده کرد و داستان زندگي ام را براي همسرم تعريف کرد. من نيز به قصد انتقام جويي وي را به قتل رساندم. هرچند مرد ميانسال اتهام قتل را گردن گرفته و به ظاهر انگيزه خود را نيز از ارتکاب جنايت بازگو کرده بود، اما عرياني جسد مقتول سبب شد کارآگاهان گفته هاي او را کافي ندانند و با اين باور که وي موضوعي را کتمان مي کند به بازجويي از متهم به قتل ادامه دادند. عليرضا اين بار انگيزه اصلي اش را فاش کرد و گفت؛ من به مينا علاقه مند شده بودم، به همين خاطر صبح روز حادثه به بهانه يي وي را به اتاق مديرعامل کشاندم و براي اينکه به او تجاوز کنم با ميله آهني دو ضربه به سرش زدم تا بيهوش شود، اما مينا قدرت بدني بالايي داشت و ميله را از چنگ من درآورد و ضربه يي به من زد. پس از آن بود که چاقويي را که همراه داشتم از جيبم بيرون آوردم و همين طور پي درپي به او ضربه زدم و سپس جسدش را به اتاق ديگري منتقل کردم، قصد داشتم باز هم به او تعرض کنم اما به دلايلي پشيمان شدم و فرار کردم. بنابر اين گزارش با اعترافات عليرضا راز اين جنايت پس از 24 روز فاش شد و متهم به قتل هم اکنون در بازداشت به سر مي برد.
|
|
|
مرد متهم به قتل مدعي شد :من همسرم را نکشتم
مرد 53 ساله يي که با ضربه عصا همسر خود را به قتل رسانده بود صبح ديروز در اولين جلسه بازجويي منکر ارتکاب قتل شد. عصر روز 23 مهرماه سال جاري مأموران کلانتري 144 جواديه از سوي مرکز پيام پليس 110 از يک درگيري منجر به فوت با خبر شدند و با حضور در صحنه دريافتند که مردي 53 ساله به نام سلدوز پس از خوردن مشروب اقدام به ضرب وجرح همسر43 ساله اش به نام نورسته کرده است. بازپرس روشن - رئيس شعبه سوم دادسراي جنايي تهران - در خصوص اين پرونده گفت؛ متهم پس از دستگيري به ارتکاب قتل اعتراف نکرده است و منکر اين کار مي شود.
وي ادامه داد؛ با توجه به شکايت فرزندان و پدر متوفي سلدوز در حال حاضر در بازداشت به سر مي برد تا تحقيقات در خصوص صحت ادعاي همسايه ها در خصوص اتهام اين فرد بررسي شود
|