| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام به لیلی 20 و مریدان لیلی 20. 
پاینده باد ایــــــــــــــران
|
|
|
Elderado
Quoting: Elderado پیدا میکنم
Quoting: Elderado سلام کنم
Quoting: Elderado تعریف کنم
Quoting: Elderado توفیق کنم ای ی ی ی ی بابااااااا.....شما چقدر میکنید.... 
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
Elderado راستی دیروز اسمتو پشت یه مینی بوس دیدم...خیلی معروفی
آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
|
|
|
|
|
سلام ..
دانلود بهترين آنتي ويروس دنيا به همراه آپديت ديتابيس اون ... صفحه 467 ........
|
|
|
Yohan
علیک سلام کنارش هم یه فلفل قرمز کبابی....خوردی تا حالا؟ اینقده خوشمزس 
|
|
|
aiwa
Quoting: aiwa مریدان لیلی 20. من فقط یه مراد دارم...اینقدر این و اونو به من نچسبون حج آقا سرمو می بره هااااا....
|
|
|
# : 9 Feb 2008 16:12 | ویرایش بوسیله: Elderado
Quoting: lili20 ای ی ی ی ی بابااااااا.....شما چقدر میکنید.... کردن هم جزئی از زندگیه!!!
Quoting: lili20 راستی دیروز اسمتو پشت یه مینی بوس دیدم...خیلی معروفی معروف بودن دردسرهای مخصوص خودشو داره باید از این به بعد احتیاط کنم که ندزدنم!!! الدرادو یه شهر افسانه ایه حالا من نمیدونم شوفر این مینی بوس منو این شهرو از کجا میشناخته که دقیقا" فردای روز میکنم میکنم گفتن من اومده جلو رو شما سبز شده؟؟؟!!!
Quoting: lili20 با وجود تمام گرفتاری ها نمیشه اینجا را رها کرد خودمونیم شما هم با وجود گرفتاریهاتوون و بعد از گذشت 24 ساعت اسم کاربری منو خوب یادتون مونده ها که تا مینی بوس رو دیدید یاد من افتادید!!!تازه تا 24 ساعت بعد همش تو فکر من بودید که اومدید و تو سایت و جریان رو تعریف کردید!!هوراااااااا هورااااااااااااا معروف بودن چقد خوبه.  ولی فک کنم محبوب بودن بهتر از معروف بودن باشه!!!
Tombstone Piledriver
|
|
|
Elderado
Quoting: Elderado کردن هم جزئی از زندگیه!!! بگذریم از اینکه برای بعضی ها جزء نیست بلکه کل زندگیه
Quoting: Elderado حالا من نمیدونم شوفر این مینی بوس منو این شهرو از کجا میشناخته که دقیقا" فردای روز میکنم میکنم گفتن من اومده جلو رو شما سبز شده؟؟؟!!! احتمالا خودت نفرستادیش سر راه من؟ 
Quoting: Elderado خودمونیم شما هم با وجود گرفتاریهاتوون اسم کاربری منو خوب یادتون مونده ها که تا مینی بوس رو دیدید یاد من افتادید!!! آخه برام جالب بود... آی دیت منو یاد زورو میندازه
|
|
|
|
|
lili20 سلام لیلی چطوری خوبی خوشی
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
# : 10 Feb 2008 08:16 | ویرایش بوسیله: Elderado
Quoting: lili20 بگذریم از اینکه برای بعضی ها جزء نیست بلکه کل زندگیه موافقم.
Quoting: lili20 احتمالا خودت نفرستادیش سر راه من؟ به هیچ وجه.
Quoting: lili20 آی دیت منو یاد زورو میندازه آره من دون دیگو دلاوگا هستم. میگم نمیدونی ماریا کجاست؟؟؟
Tombstone Piledriver
|