صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
گفتگوی آزاد
/
به عشق رفیق تف به نارفیق
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
11
.
12
.
>>
نویسنده
پیام
mehran_2
اعضا
#
: 30 Aug 2007 20:26
خوبين اقا مصطفي....
mostafa_74
اعضا
#
: 30 Aug 2007 20:30
mehran_2
بد نیستیم میگذره شکر در کنار دوستان که باشیم خوبیم
sara_avizooni
اعضا
#
: 30 Aug 2007 20:32
mehran_2
اعضا
#
: 30 Aug 2007 20:33
ولي حيف شد تايپيكاتو بستي؟! من از تايپيك در هر ايراني يك...خوشم ميومد....ميخوندمش و خودم هم تو زندگي روزمره اونرو لمس ميكردم
lpeesheel
اعضا
#
: 30 Aug 2007 20:34
mehran_2
اين مهران خيلی
بچه با عشقيه (اينو اين کامبيز باقی انداخت تو دهنم
)،، اينو جدی ميگم ،، خيلی بچه سالميه مصطفی جان ،، نميدونم چقدر باهاش گپ زدی ولی خيلی دوست داشتنيه ،، برای من تو مايه های رضا، pacino، fireplace، شلوغ، brave-heart وسامان و علی نيلو هستش ( خودت هم که چاکرتيم)
امروز كه محتاج توام گاو تو زایید.....
lpeesheel
اعضا
#
: 30 Aug 2007 20:36
Quoting: mehran_2
ولي حيف شد تايپيكاتو بستي؟! من از تايپيك در هر ايراني يك...خوشم ميومد....ميخوندمش و خودم هم تو زندگي روزمره اونرو لمس ميكردم
مهران جون الان وقتِ شه کم کم چيزای ديگه رو لمس کنی خدای نکرده حسرت به دل نشی مثل بعضی ها کس ليس بشی
امروز كه محتاج توام گاو تو زایید.....
mehran_2
اعضا
#
: 30 Aug 2007 20:40
اين مهران خيلی بچه با عشقيه (اينو اين کامبيز باقی انداخت تو دهنم )،، اينو جدی ميگم ،، خيلی بچه سالميه مصطفی جان ،، نميدونم چقدر باهاش گپ زدی ولی خيلی دوست داشتنيه ،، برای من تو مايه های رضا، pacino، fireplace، شلوغ، brave-heart وسامان و علی نيلو هستش ( خودت هم که چاکرتيم)
==============================================
مخلصيم....
مهران جون الان وقتِ شه کم کم چيزای ديگه رو لمس کنی خدای نکرده حسرت به دل نشی مثل بعضی ها کس ليس بشی
===========================================
شرمنده..نگرفتم..شايدم گرفتم ولي نميدونم اوني كه گرفتم همونيه كه بايد ميگرفتم و يا ...
mostafa_74
اعضا
#
: 30 Aug 2007 20:44
mehran_2
مهران جان لطف داری عزیز اگه یه روزی احساس کردم فضای سایت عادلانه تر اداره میشه دوباره این بحث ها را ادامه میدم
lpeesheel
من با مهران زیاد گفتگوی مستقیم نداشتم ولی از پستهایی که میزنه احساس میکنم بچه با محبت و با معرفتیه و همیشه هم تو تاپیک لیلی هست
mehran_2
اعضا
#
: 30 Aug 2007 20:47
من با مهران زیاد گفتگوی مستقیم نداشتم ولی از پستهایی که میزنه احساس میکنم بچه با محبت و با معرفتیه و همیشه هم تو تاپیک لیلی هست
============================================
لازم باشه به موقش به جاهايي كه بايد برم و حرفمو بزنم حتما ميرم.
...مثلا همون تايپيك ديروزي و حرفمو و اعتقادمو ميزنم
... وليدر بقيه موارد تو تايپيك ليلي هستم ديگه...
mehran_2
اعضا
#
: 30 Aug 2007 20:50
مهران جان لطف داری عزیز اگه یه روزی احساس کردم فضای سایت عادلانه تر اداره میشه دوباره این بحث ها را ادامه میدم
=================================================
حالا يه بحث كلي ميخام بگم..فراتر از اينجا و اويزون و هر جاي ديگه.... متاسفانه هيچ فضايي همينجوري عادلانه نميشه... بايد در قضايا شركت كرد...ابراز وجود كرد و .... كه نشون داد كه خير...يك صداي مخالف هم وجود داره..منظورم از صداي مخالف اين نيستش كه هميشه و همه جا اومد و داد زد و گفت نه..منظورم مخالفت با روند عمومي هستش هر وقت كه احساس بشه روند عمومي و غالب مخالف با حقيقت هستش
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
.
11
.
12
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.