| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام به همگی
آقا فرزاد لینکت خیلی بامزه بود من که کلی خندیدم
آقا رضا امیدوارم که عروسی بهت خوش گذشته باشه
یه سلام مخصوص هم به عسل که از حرفاش معلومه یه دنیا مهربونه
راستی اگه اهل دعا هستین برای من یه عالمه دعا کنید
|
|
|
rostam kir koloft
فرزاد جون دمت گرم خيلي باحال بود . اينو تو موبايلم داشتم ولي اشتباهي پاكش كردم .
كارت درسته عزيز بجا و به موقع ميزني وسط هدف . ايول
سيوش كردم تو موبايلم .
اما من از او قسمت قزوينيا و اصفهونيا خيلي خوشم مياد و همينطور از قسمت تركا و عربهاش .طرف خيلي با احساس اين تيكه تركها و عربها رو ميخونه .
در كل دمت گرم
|
|
|
سلام... اونجاش فرانسوی میخونه یاد عسل می افتم چون یه جا خوندم میخواد زبان فرانسه بخونه ...... درسته رضا...
کوچیک همتون ........فرزاد
|
|
|
|
|
sexigril
ممنون جاي دوستان خالي
خيلي هم خالي
چشم براي كي دعا كنيم بهتر از دوستان ( من يكي براي دشمنان هم دعاي خير ميكنم . چه رسد به دوستان !!) :
پروردگارا ,
...............خداوندا ,
..........................حاجت حاجتمندان روا كن .
به اين دختر خوب و دوست داشتني هم نظري مخصوص بفرما .
ميدونم به حرف گربه سيا بارون نمياد , اما ........................ آمين يا رب العالمين
راستي امشب به نيت تو دعاي نادعلي رو ميخونم . اميد وارم قبول بشه .
به تو هم توصيه ميكنم اگه اعتقاد داري بخون , اگه اثر نكنه , ضرري هم نداره . من هر بار كه خوندم نتيجه گرفتم . اگرهم حاجتي كه داشتم برآورده نشده بعدا" ديدم به نفعم بوده .
اميد وارم اگه به نفعت باشه آرزوت برآورده بشه .
قربانت رضا
|
|
|
xsxmx
مينا خانوم سلام
خوش اومدي
بهترينهارو برات آرزو ميكنم
قربانت رضا
|
|
|
rostam kir koloft
منهم به هم دوستان سلام ميكنم .
قربون همتون برم
|
|
|
سلام من تازه اینجا عضو شدم خوشحال میشم با شما ها دوست بشم فقط من به یه چیز اعتقاد دارم و دوست دارم افرادی که با من دوست میشن برای این اعتقادم ارزش قا ئل باشن و اون اینه که هیچ چیز تو این دنیا ارزش دروغ نداره ممنون از همتون
قربان شماjasmine
با تشکر از عزیزان دلم
|
|
|
baila_me
ياسمين جان خوش آمدي .( ببخش ترجمش كردم )
اميد وارم هميشه خوش و سلامت باشي . و به آرزوت برسي . اگه آرزوي تو برآورده بشه , چه دنياي خوبي خواهيم داشت .!!!
عزيز من دست دوستي به طرف تو دراز ميكنم . اگه دستم رو فشار بدي منهم به نشانه قبول دوستي دست تو رو فشار ميدم . و اونوقت باهم دوست خواهيم شد . و اگر به هم و عقايد هم احترام بذاريم دوست خواهيم موند .
خوش اومدي دوست عزيز .
قربانت ... رضا
|
|
|
|
|
# : 15 Jan 2006 07:28 | ویرایش بوسیله: inkare
atila1348
اين كارت تبريك يا بيان احساس تقديم تو :
آتيلا جان دوستت دارم و برات خيلي احترام قائل هستم اميد وارم هميشه خوش و خرم باشي .
من به داشتن دوستي مثل تو افتخار ميكنم .
اميد وارم لايق دوستي تو باشم . خيلي از عقايد تو رو ميپسندم و براي باقي اونها هم احترام قائل هستم .
آرزو مند سلامتي و كاميابي تو ................... دوستت رضا
|
|
|
راستي بچه ها يه دوست جديد به جمعمون اضافه شده baila_me جاسمين البته من بهش ميگم ياسمين . دوستان , خانمها و آقايون شما هم بهش خوش آمد بگين .
اعتقاد جالبي هم داره :baila_me : هیچ چیز تو این دنیا ارزش دروغ نداره
فكر نميكنيد همچين عقيده اي قابل احترام باشه ؟؟؟؟؟؟
قربان همتون ....رضا
|