صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / وقتی سکس می خواهي ....
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
نویسنده پیام
# : 11 Jun 2007 10:51 | ویرایش بوسیله: sexy_girl

وقتی دلتون سکس می خواد ولی شریک جنسیتون در دسترس نیست و یا شرایط مناسبی برای سکس ندارید چیکار می کنید؟
تحمل؟ چقدر؟
خودارضایی؟ راضی هم می شی؟
خیانت؟ با عذاب وجدانش چیکار می کنی؟ بعدش پشیمون نمی شی؟
راه دیگری به نظرتون می رسه؟

# : 11 Jun 2007 11:04

Quoting: sexy_girl
تحمل؟ چقدر؟

تا عمر نوح

خودارضایی؟ راضی هم می شی؟

نه والا
خیانت؟ با عذاب وجدانش چیکار می کنی؟ بعدش پشیمون نمی شی؟

حال خیانتو ندارم...
راه دیگری به نظرتون می رسه؟

خودت بگو...همه کار جز خودکشی کردیم.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 11 Jun 2007 11:07

اره راست ميگي يكي پيدا بشه راه حل ارائه بده ازش ممنون هم ميشيم . من كه حسابي تو كفم
20 ساله ازدواج كردم اما دچار همسر سردي شدم كه اصلا مايل به اينكار نيست و با هزار جور آبانس ميتونم راضيش كنم كه باهم سكس داشته باشيم اخرش هم بدون لذت تموم ميشه فقط رفع تكيلف

# : 11 Jun 2007 11:10

Quoting: v_h
اره راست ميگي يكي پيدا بشه راه حل ارائه بده ازش ممنون هم ميشيم . من كه حسابي تو كفم
20 ساله ازدواج كردم اما دچار همسر سردي شدم كه اصلا مايل به اينكار نيست و با هزار جور آبانس ميتونم راضيش كنم كه باهم سكس داشته باشيم اخرش هم بدون لذت تموم ميشه فقط رفع تكيلف

بد دردیه...روزی هزاربار فکر در رفتن میکنم.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 11 Jun 2007 11:23

Quoting: dariushagha
همه کار جز خودکشی کردیم.

داریوش این یه موردو امتحان کن خیلی مفیده
مارم از شر خودت راحت کن

# : 11 Jun 2007 11:27

dariushagha
روزی هزاربار فکر در رفتن میکنم

پس چرا تا به حال نکردی؟

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 11 Jun 2007 11:35

Quoting: lili naze
پس چرا تا به حال نکردی؟

گفتنش آسونه...

Quoting: cool_mona
داریوش این یه موردو امتحان کن خیلی مفیده

تو که کشتی منو....

# : 11 Jun 2007 11:41

dariushagha
داریوش ما رو در غم خودت شریک بدون

# : 11 Jun 2007 11:42

به نظر من کسانی که تجربه سکس داشتن (بخصوص اونایی که متاهل هستن) اصلا از خود ارضایی لذت نمی برن
اما اگر شریک سکسی آدم در دسترس نباشه چند تا کار میشه کرد
اگر پرید باشه و نتونه سکس بکنه، می تونه یه ساک حسابی برات بزنه که به اندازه یه سکس لذت بخش باشه
اگر نباشه و بدونی که بعدا بهش دسترسی داری، می تونی صبر کنی و تو این فاصله انرژی خیلی خاصی می گیری که یه سکس داغ داشته باشی
مثل آخوندا گفتم
ببخشید

مرا درياب، كه دل دريايي من بي تو مرداب است
# : 11 Jun 2007 11:47

dariushagha
گفتنش آسونه...

به نظرم اینکارو نکردی چون عاشقش بودی
یعنی دلیلی بالاتر از سکس

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.