| نویسنده |
پیام |
|
|
Anti_love

*هر که در این بزم مقرب تر است ...........جام بلا بیشترش میدهند* ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: Anti_love نه بابا من دیگه قسم خوردم که به بچه تجاوز نکنم...برو بچه جان برو ببم مثله اینکه از فرط دادن های زیاد و اتو زدن های فراوون مخت کیرپیچ شده بچه هم تو رو میبینه امپر میچسبونه دیگه چه برسه به حشمت خان 
غم نان هرگز عذری برای فاحشگی هنر نیست
|
|
|
حاضر
پرنده لب تنگ ماهی نشسته بود و به ماهی نگاه میکرد و میگفت:سقف قفست شکسته چرا پرواز نمیکنی؟!
|
|
|
|
|
n1m4
Quoting: n1m4 ببم مثله اینکه از فرط دادن های زیاد و اتو زدن های فراوون مخت کیرپیچ شده بچه هم تو رو میبینه امپر میچسبونه دیگه چه برسه به حشمت خان به حشمت خان سلام برسون بگو خوب ترتیبت روبده و گرمت کنه تا من بیام بکنمت 
خانوم ببخشین چند کیلویین شما **خجالتی وای مامانم اینا ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
چرا اینجا اینجوری شده؟ بهنازی کجایی؟ داش سروش؟ امید خان
. . . . .
تولدت مبارک آبجی گلم http://www.avizoon.com/forum/1_74078_0.html
|
|
|
Quoting: Anti_love به حشمت خان سلام برسون بگو خوب ترتیبت روبده و گرمت کنه تا من بیام بکنمت حشمت خان سلام داره خدمتت  منتظر بیای به دست بگیریش و بازی کنی باش قول میده از مایع وجودش گرمت کنه 
Quoting: esi_mdk چرا اینجا اینجوری شده؟ بهنازی کجایی؟ داش سروش؟ امید خان . . به بههههههههه فرید خان سلام داداش احوالات؟ چجوری شده؟ 
|
|
|
n1m4 میگم بیا این بحث تخمی رو تموم کنیم چون نه من بیخیال میشم نه تو 
|
|
|
Quoting: Anti_love میگم بیا این بحث تخمی رو تموم کنیم چون نه من بیخیال میشم نه تو ببم کم آوردی ببم؟  این 3 روز علی نایلون تهران بود کلییییییییییییییییی ببم گفتیم من و امید دیگه در پوست خود نمی گنجیدیم که علی ببم اومده تهران جای همه دوستان خالی صب با امید و مهدی و علی رفتیم دربند صبونه ای زدیم و قلیونی چاقیدیم خیلی فاز بود البته مرتیکه پشم ( سایلنس این ستورم ) همچنان در حال پیچ پیچک بازیه 
|
|
|
|
|
n1m4
Quoting: n1m4 ببم کم آوردی ببم؟ بیخیال کوچولو
Quoting: n1m4 این 3 روز علی نایلون تهران بود کلییییییییییییییییی ببم گفتیم من و امید دیگه در پوست خود نمی گنجیدیم که علی ببم اومده تهران جای همه دوستان خالی صب با امید و مهدی و علی رفتیم دربند صبونه ای زدیم و قلیونی چاقیدیم خیلی فاز بود البته مرتیکه پشم ( سایلنس این ستورم ) همچنان در حال پیچ پیچک بازیه کوفتت بشه 
|
|
|
Quoting: Anti_love بیخیال کوچولو تورا می بیند بزرگ میشود ببم 
Quoting: Anti_love کوفتت بشه آخ چه کامی میداد اون طعم هولوییش
|