صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / به نظر شما ازدواج کار احمقانه ای هست یا نیست ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 27 . 28 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Oct 2006 11:46

zongeleh

Quoting: zongeleh
assworshiper
ميشه به سكس در ايران تاپيك امين هم يه سر بزني ممنون

تبليغات بازرگاني ممنوعست

# : 16 Oct 2006 11:48

Quoting: assworshiper
عزیزان !
رستم جان با اون ایدی ترسناکت!

assworshiper
اخ ايشون تاپيك جدا جايي نزده بنا بر اين دنبالش بايد برم هرجا پست زد براش پيغام بزارم
assworshiper
ميشه به سكس در ايران تاپيك امين هم يه سر بزني ممنون

قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
# : 16 Oct 2006 11:53

عشق و ازدواج :

اردشیر پیش استادش رفت و گفت:استاد عشق یعنی چی؟
استادش گفت: برای اینکه معنی عشق بهت بگم به گندم زار برو و خوشه ای که از همه بزرگ تر و پر بار تر هست برام بیار ، فقط یادت باشه که در راه فقط به سمت جلو می ری و حق نداری به عقب بر گردی.
اردشیر رفت و بعد از مدتی با دست خالی بر گشت.
استادش گفت: چی شد؟
اردشیر گفت: هیچ ،در گندم زار خوشه های درشتی بود ولی برای اینکه خوشه درشت تری به دست بیارم جلو تر می رفتم تا اینکه به انتهای گندم زار رسیدم و هیچ خوشه ای نچیدم.
استادش گفت: عشق یعنی: همین!!!
اردشیر گفت: استاد ازدواج یعنی چی؟
استادش گفت: برای اینکه معنی ازدواج بهت بگم به جنگل برو و بلند ترین درختی که دیدی برام بیار ولی مثل دفعه پیش حق بر گشتن به عقب را نداری و فقط باید به سمت جلو حرکت کنی.
اردشیر رفت و بعد از مدتی با درخت کوتاهی بر گشت.
اردشیر گفت: استاد از ترس اینکه مثل اون دفعه دست خالی برگردم ،اولین درختی که دیدم با خودم آوردم.
استادش گفت: ازدواج یعنی: همین!!!

# : 16 Oct 2006 12:05

pussy_lover
Quoting: pussy_lover
اردشیر پیش استادش رفت و گفت:استاد عشق یعنی چی؟
استادش گفت: برای اینکه معنی عشق بهت بگم به گندم زار برو و خوشه ای که از همه بزرگ تر و پر بار تر هست برام بیار ، فقط یادت باشه که در راه فقط به سمت جلو می ری و حق نداری به عقب بر گردی.
اردشیر رفت و بعد از مدتی با دست خالی بر گشت.
اردشیر گفت: هیچ ،در گندم زار خوشه های درشتی بود ولی برای اینکه خوشه درشت تری به دست بیارم جلو تر می رفتم تا اینکه به انتهای گندم زار رسیدم و هیچ خوشه ای نچیدم.
استادش گفت: عشق یعنی: همین!!!
اردشیر گفت: استاد ازدواج یعنی چی؟
استادش گفت: برای اینکه معنی ازدواج بهت بگم به جنگل برو و بلند ترین درختی که دیدی برام بیار ولی مثل دفعه پیش حق بر گشتن به عقب را نداری و فقط باید به سمت جلو حرکت کنی.
اردشیر رفت و بعد از مدتی با درخت کوتاهی بر گشت.
اردشیر گفت: استاد از ترس اینکه مثل اون دفعه دست خالی برگردم ،اولین درختی که دیدم با خودم آوردم.
استادش گفت: ازدواج یعنی: همین!!!

خيلي جالب بود .. مرســـــــــى

******* ارزش زندگی به دیدن لبخندهای تو خلاصه میشود ... برای نفس کشیدن من هم شده ، بخنــــــــــــــد *******
# : 16 Oct 2006 13:26

با حال بید ....

# : 16 Oct 2006 13:44

سلام همگی.....بنظر من اگر ازدواج برای بر طرف کردن نیازهای عاطفی هر دو طرف باشه خیلی خوبه..ولی اگر برای تامیین نیازهای دیگه ( جنسی..مادی..اجتماعی.....) باشه خیلی کار مسخره و احمقانه ای هست...
بنظر من ازدواج موفق ازدواجیه که با عشق دو طرفه و شناخت قبلی و تفاهم باشه...ازدواج فقط بخاطر عشق و یا فقط به خاطر تفاهم و یا شرایط و.موقعیت و......بنظر من عاقلانه نیست.... البته این نظر من هست.شاید من اشتباه کنم و همه عین من فکر نکنند .ولی خود من شخصا اگر عاشق کسی نباشم و یا احساس کنم طرف عاشق من نیست و تفاهم نداشته باشم رابطه موفقی نمیتونم داشته باشم چون وقتی که میخواهی ازدواج کنی و یا حتی با کسی رابطه عاطفی داشته باشی باید استقال شخصی خودت رو تا حد زیادی از دست بدی ...یعنی ..من باید بشه.---ما------..و خود من شخصا فقط در صورتی که عاشق باشم میتونم از من خارج بشم...یعنی با ترس از دست دادن---من----مبارزه کنم..در غیر اینصورت دوست دارم همیشه --من ---باشم...
بنظر من اکثر روابط ناموفق بخاطر همین ترس از دست دادن---من---- هست..ولی اکثرا خودشون اطلاع ندارند که باطنا بخاطر همین ترسی که دارند خیلی مسائل رو ناخاسته بوجود میارند و خیلی اشکالات رو تو زندگی ایجاد میکنند.
ازدواج باید با عشق و تفاهم باشه...اینقدر باید عاشق باشی که خودت دیگه قلبا بخواهی از-----من-----خداحافظی کنی و به---ما----برسی....اینقدر باید تفاهم داشته باشی که بتونی ---ما---رو پیدا کنی و راه سخت زندگی رو 2 نفره ادمه بدی......
این نظر قلبی من بود....شاید هم بنظر شبیه یک فانتزی و رویا باشه ولی خودم شخصا این نظر رو دارم...موفق باشی..

به قول یکی از دوستام...تا کی دروغ؟؟؟؟؟؟؟؟
# : 16 Oct 2006 13:57

ازدواج یعنی خوشی ها کوچ کردند در فراق

ازدواج یعنی که حرف یک کلاغ و چل کلاغ

ازدواج یعنی که سوزش ازیه جا غیر از دماغ

ازدواج یعنی که لاغر شو بمیر انسان چاق

ازدواج یعنی خزان در فصل باغ

ازدواج یعنی پالان میخواد الاغ

ازدواج یعنی جهنم داغ داغ

ازدواج یعنی که من هستم الاغ

ازدواج یعنی که راه بی نشان و بی چراغ

ازدواج یعنی عروسی عشق بعدش هم طلاق

# : 16 Oct 2006 13:57

holandi ... جان .. خوش اومدی......... قدم رنجه فرمودی .... مزین نمودی .... موید کردی

# : 16 Oct 2006 14:02

Quoting: holandi
ازدواج باید با عشق و تفاهم باشه...اینقدر باید عاشق باشی که خودت دیگه قلبا بخواهی از-----من-----خداحافظی کنی و به---ما----برسی....اینقدر باید تفاهم داشته باشی که بتونی ---ما---رو پیدا کنی و راه سخت زندگی رو 2 نفره ادمه بدی......

ولي تو زندگي مشترك عشق ميره كنار انقدر چيزاي جور واجو ر ميريزه سرت كه نميفهمي چي كار كني اگه به خاطر عاشقي چيزي نگي و بگزري عقده ميمونه تو دلت و يه موقعي منفجر ميشه كه نه عشقي مونده نه علاقه اي
ازدواج بايد از رو عقل باشه نه عشق وگرنه خراب ميشه

# : 16 Oct 2006 14:03

Quoting: pussy_lover
ازدواج یعنی که راه بی نشان و بی چراغ

ازدواج یعنی عروسی عشق بعدش هم طلاق

اينو خوب اومدي

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 27 . 28 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.