| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: captivity سامان کوشی ؟ نمیای بحثو ادامه بدی ؟ ترجیح میدم بقیه دوستان که تجربه بالاتری نسبت به من دارند ادامه بحث بدن چون این قضیه از نظر من شوخی بردارنیست و هر حرف غلطی میتونه برا کسی که احیانا مطالب اینجا رو میخونه زیان اور باشه ......من اینجوری همش حرف بزنم فرصت نقد به دیگران نمیرسه و چه بسا حرفای من همش غلط باشه و این خطرناک هستش ...دوست ندارم اینجوری بشه 
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 lolipup خوب اگه بخواییم تو ایران بررسی کنیم این قضیه دلایل متفاوتی داره خلاصه اش میشه این که ما هنوز در گذار سنت به مدرینته هستیم و تقابل سنت ایران و فرهنگ وراداتی از بیرون مهمترین دلیل این مسئله است و خیلی نمیشه به جوونها خرده گرفت یا به عبارت بهتر فقط اونها رو مقصر دونست مرسی 
|
|
|
Quoting: sexnasa2008 چون شناختی درش واقع نیست ....اینجاست که میگن اول دوست داشته باش و بعد عاشق شو عشق حساب دو تا دوتا چهار تا نیست .....بدون دلیل میتونی عاشق باشی ...حتی عاشق یه درخت یا حتی یک اسب ..ولی دوست داشتن دلیل میخاد ..اینو ما تو زبان محاوره ای هم میگیم که چرا باید دوست داشته باشم..مگه چی داره ؟(دلیل میخاد) ولی به سهولت بیان میکنیم که من عاشقم وقتی دلیل و برهان وارد مسئله ای شد شناخت رو به همراه خودش میاره....لازمه شناخت از طرف مقابل شناخت از خود است ...بدونی کی هستی و چه خصوصیت هایی داری ....بعد میتونی طرفت رو بشناسی در تفاوت هایی که با تو داره و بعد میتونی توافق کنی و قراداد ببندی ........به همراهش عشق نیز حاصل میشه چون تو با شناخت و عقل طرفت رو پذیرفتی و بعد به دل رسیدی ....دوست داشتن جمع عقل و احساسه ولی عشق احساس خام ..... از منظر دوست داشتن ازدواج عاقلانه ترین اتفاق ممکنه در زندگی هرفردی محسوب میشه یادم میاد یه موضوعی مطرح شده بود بابت آنزیم بودن عشق یا یه همچین چیزی که بعد از یکی دو بار که آدم عاشق میشه دیگه بدنش مصونیت پیدا می کنه و بهش مبتلا نمی شه. اگه به مطلبش بر بخورم اینجا کپیش می کنم.
مرد و زن به خاطر این ازدواج می کنند که نمی دانند خودشان باید با خودشان چه کار کنند - آنتوان چخوف
|
|
|
|
|
Quoting: lili naze آنجا که ازدواجی بی عشق صورت بگیرد ، عشقي بي ازدواج در آن رخنه خواهد كرد !!!!

آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
|
|
|
تا ازدواج نکنی نمیتونی جوابتو بگیری 
همیشه شاد باشید و بخندید
|
|
|
به نظر من ازدواج اولش شاید قشنگ باشه ولی بعدش تکراریو خسته کننده می شه ازدواج حریم داره که نمیشه زیر پا گذاشت پس خیلیا نمی تونن رعایت کنن مجردی بیشتر حال میده مخصوصا واسه کسایی امثال من که تنوع طلبن 
|
|
|
Quoting: nazanin_tavahooom مجردی بیشتر حال میده مخصوصا واسه کسایی امثال من که تنوع طلبن ای بی حیا 
Quoting: hornet_32 یادم میاد یه موضوعی مطرح شده بود بابت آنزیم بودن عشق یا یه همچین چیزی که بعد از یکی دو بار که آدم عاشق میشه دیگه بدنش مصونیت پیدا می کنه و بهش مبتلا نمی شه. تجربه من میگه که این مطلب درست به نظر میاد
حس امضا ندارم انگشت می کنم
|
|
|
# : 20 May 2008 07:10 | ویرایش بوسیله: lolipup
Quoting: nazanin_tavahooom به نظر من ازدواج اولش شاید قشنگ باشه ولی بعدش تکراریو خسته کننده می شه ازدواج حریم داره که نمیشه زیر پا گذاشت پس خیلیا نمی تونن رعایت کنن مجردی بیشتر حال میده مخصوصا واسه کسایی امثال من که تنوع طلب اینارو به داری جونت گفته بودی اونوقت؟؟؟ 
|
|
|
|
|
Quoting: nazanin_tavahooom مجردی بیشتر حال میده مخصوصا واسه کسایی امثال من که تنوع طلبن آفرین به این میگن فلسفه شیر پاکتی 
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Ba Salam
http://www.avizoon.com/forum/1_62952_0.html

ناامید از عشق
|