صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
گفتگوی آزاد
/
به نظر شما ازدواج کار احمقانه ای هست یا نیست ؟
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
27
.
28
.
>>
نویسنده
پیام
shookoolat_1
اعضا
#
: 16 Oct 2006 08:14 | ویرایش بوسیله: shookoolat_1
gigg134
rostam kir koloft
Quoting: gigg134
عليک سلام ورجک خانم آويزون
وروجك كمه واسه من!!
اسپايس گيرل يا آتيش پاره بيتره!!
Quoting: gigg134
دل منم برات تنگ شده بود فرزاد جان
بله که موافقم البته به شرطی که صاحب خونه هم خودش باشه ها !!!
پاتوق
كه هست!
البته اراذل ديشب ميزاشو شكوندن، و صاحب خونه اش رو هم كه قبلا كشته بودند، ولي خوب، روح صاحبش اينجا هست و پذيرائي ميكنه!!
rostam kir koloft
اعضا
#
: 16 Oct 2006 08:16
نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه !!!!
من دیگه عاشق نمیشم !!
rostam kir koloft
اعضا
#
: 16 Oct 2006 08:29 | ویرایش بوسیله: rostam kir koloft
اما عشق من در یک لحظه آغاز شد و هفت سال ادامه داشته ... فکر نکنم که هفت سال مدت کمی باشه ... شما هم کمی از اون حالت کاملا منطفی خارج شو تا متوجه بشی من چی میگم و لااقل حس منو درک کنی .. به هر حال اکثر آدما اینجور عاشق میشن یا فکر میکنن که عاشق شدن ..
البته من به طور کلی عشق همراه با منطق رو رد نمیکنم ... اما کسی در شرایط من و در اون سن وسال کمتر میتونست با منطق و عقلانیت فکر کنه ... به هر حال در ادامه>> قصه خودمو میگم تا متوجه بشی حرفاتو عمیقا میخونم ولی ....
rostam kir koloft
اعضا
#
: 16 Oct 2006 08:33
انتخاب اسم من کمی تا قسمتی اتفاقی بود .... به هر حال رستم از مردان بزرگ وافسانه ای ما بوده و دارای یک کیر .... ببخشید ... گرز کلفتی بوده که به من رسده !
sholoogh
اعضا
#
: 16 Oct 2006 08:37
Quoting: rostam kir koloft
انتخاب اسم من کمی تا قسمتی اتفاقی بود .... به هر حال رستم از مردان بزرگ وافسانه ای ما بوده و دارای یک کیر .... ببخشید ... گرز کلفتی بوده که به من رسده !
بامرام رستم اون همه صفات و مشخصات ديگه داشت، تو اينشو انتخاب كردي
ولي خب هر جور راحتي
zongeleh
اعضا
#
: 16 Oct 2006 10:40
ماندگار حرف خيلي قشنگي اون اولا زده هيچ كس زياد دقت نكرد واقا ازدواج اولش خيلي شيرينه بعدش كه 1 سال ميگذره خيلي عادي ميشه شور هيجان ميخابه عشق و علاقه نه دقت كنين ميگم شورو هيجان تازه ادم ميبينه ا چه كارايي بوده نكرده كاشكي ازدواج نميكرد و اونايي كه ازدواج نكردن نامزدن يا عقدن هي هول ميزنن ازدواج كنن بچپن تو يه خونه
قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
zongeleh
اعضا
#
: 16 Oct 2006 10:43
Quoting: Mandegar
ازدواج مثل شهر محاصرهشده است، كساني كه در داخل شهرند سعي ميكنند از آن خارج و آنهايي كه خارج هستند كوشش دارند داخل شوند !
خيلي حرف قشنگيه
assworshiper
اعضا
#
: 16 Oct 2006 10:46
عزیزان !
رستم جان با اون ایدی ترسناکت!
ازدواج یعنی زندگی کردن یه زن و یه مرد زیر یه سقف و پذیرش مسوولیتهایی که یک زندگی مشترک در ادامه با خودش میاره نسبت به هم .اینکه قفط به دوست داشتن و عشق و این فانتزیها که بیشتر در روابط قبل از ازدواج و محدودیتهای اون تو جامعه ما خودش رو نشون میده فکر کنیم دید واقع بینانه نسبت به ازدواج نیست.
در روابط قبل از ازدواج قفط 2 نفر هستند که در مورد همه چیز اون رابطه تصمیم میگیرن ولی بعد از ازدواج معمولا اینطور نیست.
تصمیمات قبل از ازدواج تاثیر و اهمیتش اصلا قابل مقایسه با بعد از ازدواج نیست.
ازدواج یه رابطه منطقی رو میطلبه نه فقط عشق.
همگونی فرهنگی بین دو زوج و به خصوص بین خانواده ها در شیرین شدن روابط زوجین خیلی موثر هست و همچنین استقلال انها در زندگی.
متاسفانه جوان ایرانی استقلالش رو با ازدواج کسب میکنه و اگر کسب این استقلال توام با یه انتخاب غلط باشه وای بر اونها!
ادم اگه روزش رو سه قسمت کنه شامل بودن در محل کار - بودن در کنار خانواده و خواب
از هر کدوم که ناراضی باشه یک سوم از عمرش رو از دست داده.
ازدواج این روزها یه پروزه شده واسه پدر مادرا و اکثرا دنبال ظواهر هستند و تو ازدواج دو تا جوان همیشه در حاشیه هستند و زمانی به انها فرصت داده میشه که همدیگرو در یابند که دیگه خیلی دیره. اون هم به خاطر این فرهنگ غلط هست که پدر مادرا نسبت به فرزندشون احساس مالکیت میکنن.
همگی حتما شنیدید از زبان والدین که میگن میخوان پسرشون زن بدن یا دخترشو ن الان موقع ازدواجش نیست.
برای حمعبندی پراکنده گویام :
ازدواج خوبه بشرطی که :
1-هر دو طرف مسوولیت پذیر باشن
2-واقع بین باشند و ازدواج برای رفع نیاز نباشه . هر نیازی منظورم هست چرا که وقتی اون نیاز برطرف بشه ازدواج نقشش کمرنگ میشه اگر هم نشه بی تاثیر و در نتیجه مشکل ساز میشه.
3-پسرایی که میخوان ازدواج کنن مراسم خداحافظی از دوست دختراشون رو حد اقل یک سال قبل از ازدواجشون بجا بیارن نه با تلفن همراه سر سفره عقد!
4-با سایت اویزون و سایتهای مشابه وداع کنن(ادمینا مستثنا هستند)
5-قبل از ازدواج تا اونجایی که ممکنه نسبت به هم شناخت پیدا کنن و با خانواده های هم رفت و امد داشته باشن حتی فامیلهای درجه 2 و 3 .فامیلهای همو از هم قایم نکنن تا قبل از مراسم ازدواج.تا یه دفه تومراسم نفهمن که پسر عمو یا دختر خاله هم طالب بوده و افتخار فامیل که وضعش هم از همه توپ تره و مادر زن روزی صد بار قربونش میره افسوس میخوره که چرا قسمت نشد تو کار قاچاق کالاست.
6-اونایی که عاشق هم میشن بعد از ازدواج مهاجرت نکنن چون خیلی زود از هم متنفر میشن و در نتیجه طلاق واخرش تزلزل در نزاد اریایی!!!
7- اونایی که عاشق هم میشن قبل از ازدواج حسابی همدیگرو ببینن چون به محض اینکه ازدواج کردن دیگه نمیخوان همدیگرو ببینن و اونوقته که میفهمن شوق دیدارشون قبل از ازدواج مخالفت پدر مادرشون بوده و لجبازی به اونا وگرنه همچین تحفه ای واسه دیدن هم نبودن!!
8-اگر پدر مادرتون میگن فلانی بدردت نمیخوره که باهاش ازدواج کنی راجع به این جملشون چند لحظه فقط فکر کنن .اعتصاب غذا و قهر و اینجور کارا لازم نیست.بخصوص عاشقان خجسته!
9-وقتی ازدواج کنید که میخواهید ازدواج کنید نه اینکه میخواهند ازدواج کنید!
10-یه کاغذ بردارن مزایا و معایب ازدواج رو در مقایسه با مجردی بنویسن یا به تصویر بکشن تا بعد از ازدواج هر وقت گفتند این چه گ..ی بود من خوردم واسه جوابش اون نوشته هارو مرور کنن!
11- نکات بالا رو از اول بخونید!
باز هم هست ولی خیلی مهم نیست یا شایدالان یادم نمیاد که از این بابت شانس اوردید.
با ارزوی زندگی خوبتوام با خوشبختی واسه همه اونایی که میخوان ازدواج کنن.
zongeleh
اعضا
#
: 16 Oct 2006 10:57
assworshiper
ميشه به سكس در ايران تاپيك امين هم يه سر بزني ممنون
pussy_lover
اعضا
#
: 16 Oct 2006 11:44
rostam kir koloft
Quoting: rostam kir koloft
به نظر شما ازدواج کار احمقانه ای هست یا نیست
نميدونم
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
27
.
28
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.