صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / به نظر شما ازدواج کار احمقانه ای هست یا نیست ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 27 . 28 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Oct 2006 07:29

Quoting: shookoolat_1
چه فرقي با عشق داره؟؟

سلام شيرين جان
والا برای من فرق چندانی نداشته !!
فقط دو تا فرق داشته تا حالا :
يک اينکه برای قانونی شدن از نظر دولت کشور و کاراي اونجوری
دو هم اينکه من از وقتی ازدواج کردم يکم به مسائل خونه و زندگی و مسائل مالی پايبند تر شدم !
و سه هم که شايد در آينده پيش بياد اينه که اگر ثمره اين عشق بچه ای باشه و پدر و مادر ازدواج رسمی نکرده باشن ممکنه مشکلی براش ايش بياد البته اين در ايران بيشتر صدق ميکنه تا خارج ولی اينجا هم شايد !
به جز اينا برای من هيچ فرقی نداره چون من و سارا قبل از ازدواج هم مدتی باهم زندگی ميکرديم
در نهايت عشق همان عشق است و همان ازدواج از نظر من البته شايد ديگران نظرت ديگری داشته باشند که برای من محترم هست

The past is gone, the tomorrow is not here and today will end soon!!
# : 16 Oct 2006 07:31

به به.. پویا خان عزیز ... دلم برات تنگ شده بود رفیق قدیمی ( این حرف ها رو بزاریم توی تاپیک چاق سلامتی .. موافقی ! )

اما پویا ... من حرفم توی این تاپیم همونی هست که دل همه رو کباب کرده !!

# : 16 Oct 2006 07:31

gigg134

سلام پوياي هميشه غمگين!!
Quoting: gigg134
والا فرزاد جان به نظر من ازدواج اگر با کسی باشه که واقعاً عاشقش باشی و او هم عاشقه تو باشه و از روی ميل دو طرف انجام بشه بيسيار هم چيزه خوبيست

كاملا درسته پويا!
اما به شرطي كه بعد از ازدواج و گذشت سالها بتوني عاشقش باشي!!
عشق قبل از ازدواج معمولا كوركورانه است و باعث مشكلات زيادي در آينده ميشه!!
چه بهتر كه ازدواج عاقلانه باشه و زندگي پس از اون عاشقانه!!!
Quoting: gigg134

آخ که مدينه گفتی و کردی کبابم فرزاد جان
در اين مورد دست روی دلم نگذار که خودت هم ميدنی که خونه !

اگر ما در عشق شكست خورديم و اوني كه ميخواستيم به دست نياورديم، در درجه اول خودمون مقصريم!!
يا باگذشت زمان نتونستيم مقبول طرف مقابل باشيم، يا اينكه از اول اشتباه انتخاب كرديم!!
در يه حالت استثنائي هم ممكنه طرف مقابل به ساديسم و ديگر آزاري مبتلا بوده كه در اون صورت باز هم ما مقصريم كه انتخابش كرديم و عاشقش شديم!!

# : 16 Oct 2006 07:46

شیرین خانم ! طرف مقابل رو چطوری انتخاب کنیم وقتی که فقط چند لحظه فرصت داریم ... همه میدونن که این لحظه هان که عشق رو میسازن ... و بعد هم بقیه ماجرا ...

بعد از اون از عشق واسه خودمون یه بت میسازیم و چشامون رو بخاطر اون عشقی که داریم به روی واقعیت ها میبندیم ...

# : 16 Oct 2006 07:51

Quoting: rostam kir koloft
به به.. پویا خان عزیز ... دلم برات تنگ شده بود رفیق قدیمی ( این حرف ها رو بزاریم توی تاپیک چاق سلامتی .. موافقی ! )

دل منم برات تنگ شده بود فرزاد جان
بله که موافقم البته به شرطی که صاحب خونه هم خودش باشه ها !!!

اما پویا ... من حرفم توی این تاپیم همونی هست که دل همه رو کباب کرده !!

خوب بگو داش فرزاد من سرا پا گوشم و در خدمت

# : 16 Oct 2006 07:58

میگم ..! خدمت که از ماست !

این شکلات کجا رفت !

# : 16 Oct 2006 08:05 | ویرایش بوسیله: gigg134

سلام پوياي هميشه غمگين!!

عليک سلام ورجک خانم آويزون

كاملا درسته پويا!
اما به شرطي كه بعد از ازدواج و گذشت سالها بتوني عاشقش باشي!!
عشق قبل از ازدواج معمولا كوركورانه است و باعث مشكلات زيادي در آينده ميشه!!
چه بهتر كه ازدواج عاقلانه باشه و زندگي پس از اون عاشقانه!!!

بله حرفت رو قبول دارم خوشبختانه من و سارا ازدواجمون هم عاقلانه بوده هم عاشقانه تا اينجاش !
البته ما 6 سالی هست که باهميم و از اين 6 سال 5 سالش رو عاشق هم بوديم و 3.5 سالش رو هم باهم زندگی کرديم و تازه 3-4 ماهی هست که ازدواج کرديم.

اگر ما در عشق شكست خورديم و اوني كه ميخواستيم به دست نياورديم، در درجه اول خودمون مقصريم!!
يا باگذشت زمان نتونستيم مقبول طرف مقابل باشيم، يا اينكه از اول اشتباه انتخاب كرديم!!
در يه حالت استثنائي هم ممكنه طرف مقابل به ساديسم و ديگر آزاري مبتلا بوده كه در اون صورت باز هم ما مقصريم كه انتخابش كرديم و عاشقش شديم!!

بله اين حرفت رو هم قبول دارم من هم نگفتم که خودمون مقصر نيستيم که !!!
به نظر من هر دو طرف مقصر هستند.

# : 16 Oct 2006 08:06

سلام، منم به اين تاپيك علاقمندم. به نظر من ازدواج يكي از شيرين ترين اتفاقهايي بايد باشه كه تو زندگي آدم رخ ميده. هدفش هم كامل شدن هست. و سكس يكي از اركان اصلي براي محكم كردن اين پيوند هست. ولي با مرور زمان اركانهاي ديگه ميان خودشون رو جلوه ميكنن تا آدم را كامل كنند. به نظر من تو ازدواج آدمها يه سري فداكاريها در حق هم ميكنند و در طول انجام اين فداكاريها آدم به خيلي چيزا ميرسه. ولي به دليل قوانين زندگي و ضعيف بودنمون، انسان معمولا" در حق كسايي فداكاري مي كنه كه عاشقون باشه. اين افراد يا خواهر و برادر و والدين هستند و يا همسر و فرزندان كه همگي حاصل ازدواج و تشكيل خانواده و بودن در كنار هم است. من و شما برادرمان رو دوست داريم نه به خاطر مسايل جنسي بلكه به خاطر عشق تدريجي هست كه در گذر زمان و در كنار هم بودن ايجاد شده حال انكه ممكن است باهم دعوا كرده باشيم در گذشته. ولي به دليل وجود غريضه، مرد به لطافت و گفتگو و آميزش با جنس مخالف نياز دارد و بالعكس. اگر عشق و باهم بودن در اين شرايط ايجاد شود بهترين حالت ممكن است. من به شخصه معتقدم عشقي كه تدريجي و با گذر زمان به وجود بيايد هرگز از بين نمي رود. در اين عشق ظاهر شخص فاكتور ضعيفي هست و يا با گذر زمان ضعيف خواهد شد. يه نكته جالبي هم هست كه من بهش دقت كردم.اين خيلي مهمه كه تو يه نفر رو داشته باشي كه بتوني بهش اعتماد و تكيه كني، در خيلي از شرايط. من مطمئنم ما خودمون رو گول ميزنيم اگه بخوايم مجرد باشيم و مثلا" براي مهموني رفتن هر دفعه با يه دختر جديد بريم و مثل سراب دوباره شروع كنيم. آدمهايي كه ازدواج موفق داشتن و عاشق همسرشون هستند، وقتي با يه غريبه و جنس مخالف هستند يه آرامش و بزرگي و پاكي بيشتري توشون ديده ميشه، چه يه ساعت با طرف باشند چه يه ماه به عنوان همكار. من به كرات كسايي رو ديدم كه با افراد مختلف سكس دارند و ازدواج نميكنن، و تعداد محدوديشون از خودشون به عنوان يه آدم موفق ياد ميكنند، در صورتيكه وقتي دقت كني ميبيني اكثرشون تو يه جا توقف كردن و با يه شرايط ناآرام و معمولا" هدف مبهم گذر عمر ميكنند.
خلاصه حرفاي بالا اينه كه: 1- ازدواج كار بسيار درستيه. 2- تو ازدواج هميشه يك سري فداكاريهاي متقابل پيش مياد. 3- لازمه لذت بردن از و اهميت دادن به اين فداكاريها عشقي هست كه تدريجا" بيشتر ميشه، و طرفين ميدانند كه اين فداكاري بيجواب نميماند و به براي ادامه پيشرفتشان است. انسان ذاتا" از كمك كردن به دبگران لذت ميبره، به خصوص اگه شخص محبوبش باشه.

حالا اينجاست كه مساله انتخاب مطرح ميشه: با كي ازدواج كرد. كه هركس با توجه به ميزان بلندنظري و انتظارات و ميزان تلاشهاي كه براي ادامه زندگي ميخواهد و يا توجه به يك سري انتطارات متقابل شخص خود را جستجو ميكند.

من باز بعدا" مينويسم.
ولي يه سوالي: چرا اسمت رو اين ... گذاشتي؟

# : 16 Oct 2006 08:06

rostam kir koloft

شیرین خانم ! طرف مقابل رو چطوری انتخاب کنیم وقتی که فقط چند لحظه فرصت داریم ...

عشقي كه بخواد در چشم به هم زدني به وجود بياد، همون بهتر كه در چشم به هم زدني پرپر بشه!!
همه میدونن که این لحظه هان که عشق رو میسازن ... و بعد هم بقیه ماجرا ...

من موافق نيستم!!
عشق لحظه اول يه عشق ظاهريست كه بر اثر يك نگاه از يك چشم زيبا، يك تيپ جذاب، يك لباس با كلاس و يا يك ماشين گرانقيمت به وجود مياد و بهتره كه در نطفه خفه بشه!!
بعد از اون از عشق واسه خودمون یه بت میسازیم و چشامون رو بخاطر اون عشقی که داریم به روی واقعیت ها میبندیم ...

خوب طبيعيه كه نميتوني با بت سازي و كوركورانه به جايي برسي!!
سعي كن گفته هاي قبلي من رو با دقت و عميق بخوني!
مطمئنا جواب خيلي از سوالاتتو ميگيري و باعث نميشي كه من يه مطلب رو دوبار توضيح بدم!!!
يه تفسير هم اينجا دارم در مورد عواملي كه ميتونند باعث شوند با يك اشتباه عشقمون از دست بره، برو بخون شايد برات جالب باشه!!

# : 16 Oct 2006 08:09

rostam kir koloft

میگم ..! خدمت که از ماست !

این شکلات کجا رفت !

اينجام بابا جون!!
نكنه با دوتا پست عاشق شدي؟؟

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 27 . 28 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.