صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / يه مرد خوب بايد..؟؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 47 . 48 . >>
نویسنده پیام
# : 25 Sep 2006 15:06

Quoting: zongeleh
ببينم اقايون راجبه خانما چيزي مينويسن به احساسشون فكر ميكنن همين سامي خان كه ميگه زن مثل ادامس ميمونه ميخوام ببينم چه جوريه كه اين همه اعتماد به نفس داره راجبه زن اينجوري فكر ميكنه كه حالا فهميدم چيزي تو چنتش نيست بايدم زن رو يك ادامس بدونه

عزيز دل فقط كافيه عنوان اون تاپيك رو بخوني ديگه لازم به هيچ تو ضيحي نيست اگر گفتم خيلي كوچولو هم دليلم فقط همين بود .....
عزيز من او يه تاپيك صرفا طنز بود ولي اين تاپيك شما فكر نمي كنم همچين چيزي مي بود ....
اونجا يه شخصيت و نوشته هاي كاملا متفاوت با اينجا مي طلبه البته با حفظ اصالت ...
اميدوارم متوجه تو ضيحاتم بشيد ..

;)) HeY Y0U
# : 25 Sep 2006 15:07

Quoting: hta
بخاطر همين که وقتی ميوه فروشی با زنبيل خالی بر ميگردی!!!

خيلي باحالي

قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
# : 25 Sep 2006 15:08

خيلي باحالي

# : 25 Sep 2006 15:09

حالا فهميدم چيزي تو چنتش نيست بايدم زن رو يك ادامس بدونه

سامي از بچه هاي نيك اينجاست ولي يه خورده اينجا بد قلگي كرده نميدونم چرا . شايد داشته باهات شوخي ميكرده.
s4mi
سامي حالا نياي به من بپري
سامي تو دانشگاه يه استاد شوتي داشتيم كه كلاسهاش بد از ناهار بود واسه اينكه ما رو از خواب آلودگي در بياره هر كسي كه چرت ميزد . مي گفت فكر كنم دوران پريودتت شروع شده. اينجوري هم ما مي خنديدم و طرف خودشو جمع و جور ميكرد.حالا فكر كنم تو هم امروز پريودي
اينو گفتم كه به من دري وري نگي (به قول معرف باج سيبيلهات بود.)

# : 25 Sep 2006 15:10

Quoting: s4mi
اميدوارم متوجه تو ضيحاتم بشيد

متوجه شدم ولي چرا تا براي خودتون يه چيزي در مياد در ميرين يا دعوا به پا ميكنين نه اين شوخي نيست خيلي جديه تاپيكم
ولي ميگم اينا نظر منه چون خودمم هميشه سعي ميكنم نمونه باشم البته هر ادمي يه بدي هاييم داره يا يه كاستي هايي ولي حتا شما تميزي رم قبول نكردي اين كه ديگه شرط يه ادم خوب و با وقار بود نبود

# : 25 Sep 2006 15:11

تا من داشتم مي نوشتم اينجا كونفه يكون شده

# : 25 Sep 2006 15:12

Quoting: amin123
به قول معرف باج سيبيلهات بود.)

شما لطف كن برو تو تاپيك خودش باج سيبيلي بده
اخي ميبينم خيلي بهتون فشار اومده

# : 25 Sep 2006 15:13

جيگر چرا بيخودي نا راحت ميشي جواب منم كه نخوندي باز اين بالا رو يه نگاه بنداز بعدم من تا اين تاپيك رو زدم شما زودي اومدي جبحه گيري چرا من كه نگفتم بده من ميگم لا اعقل ميخوندي حرفامو از حرفام ايراد ميگرفتي نه زودي بگي برده ميخواي

ناراحت جبهه
اونم فقط يه سوال بود البته دقيقا بعد خوندن نوشته هاتون ....
ببين عزيز الان اگر هم در اين مورد حرف مي زنم فقط به يه دليله به نتيجه رسيدن نه هيچ چيز ديگري ...
متوجه منظورم كه هستي دارم بحث ميكنم شايد بتونم يه
:قدش بين 175 تا 180 باشه و وزنش بين 65 تا 85
2: خوشگل و با وقار باشه ...يا بانمك و شوخ و شيطون
3: تميز و مرتب با لباس هاي شايسته يه مرد باشه
4:موهاي درست و با كلاس داشته باشه هرگز زير ابرو ور نداره و هرگز موهاي خود رو رنگ نكنه((مثل محمد پسر حبيب كه مش كرده مو هاشو يا چند تاي ديگه))
5: خسيس نباشه ول خرج بي خودم نباشه
6: وقتي مياد خونه نبايد دست خالي بياد يا به قول معروف دستشو بگيره به خودش بياد
7:احترام رو تا جايي كه ممكنه به خانم ها حفض كنه مگر در مواقع خواص
8: وقتي پيغام اختار شنيد هرگز ميدون رو خالي نكنه و دوباره از هر راهي ميتونه وارد شه و خودشو دوباره جا كنه

;)) HeY Y0U
# : 25 Sep 2006 15:15

شما لطف كن برو تو تاپيك خودش باج سيبيلي بده
اخي ميبينم خيلي بهتون فشار اومده

نه فكر كنم امروز تو حالت خوب نيست چه فشاري به من آمده ؟

# : 25 Sep 2006 15:16

Quoting: amin123
سامي حالا نياي به من بپري
سامي تو دانشگاه يه استاد شوتي داشتيم كه كلاسهاش بد از ناهار بود واسه اينكه ما رو از خواب آلودگي در بياره هر كسي كه چرت ميزد . مي گفت فكر كنم دوران پريودتت شروع شده. اينجوري هم ما مي خنديدم و طرف خودشو جمع و جور ميكرد.حالا فكر كنم تو هم امروز پريودي
اينو گفتم كه به من دري وري نگي (به قول معرف باج سيبيلهات بود.)

شما سروريد
امين جان اصلا بحث ناراحتي اين حرفها نيست به مولا ....
خودم هم دارم مي گردم چرا رسيده به اينجا نميدونم شايد نوشته هام تند بوده فقط اميدوارم شوخي هاي من در تاپيك هاي ديگه تاثيري در رفتار بقيه نسبت به من نداشته باشه چون تو تاپيك هاي طنز فقط قصد و نيت مزاح هستش

;)) HeY Y0U
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 47 . 48 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.