| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 25 Sep 2006 11:49 | ویرایش بوسیله: zongeleh
به نظر شما يه مرد خوب و متشخص و دوست داشتني و لذت بخش چه مرديه
.........
1:قدش بين 175 تا 180 باشه و وزنش بين 65 تا 85
2: خوشگل و با وقار باشه ...يا بانمك و شوخ و شيطون
3: تميز و مرتب با لباس هاي شايسته يه مرد باشه
4:موهاي درست و با كلاس داشته باشه هرگز هرگز هرگز زير ابرو ور نداره و هرگز هرگز هرگز موهاي خود رو رنگ نكنه((مثل محمد پسر حبيب كه مش كرده مو هاشو يا چند تاي ديگه))
5: خسيس نباشه ول خرج بي خودم نباشه
6: وقتي مياد خونه نبايد دست خالي بياد يا به قول معروف دستشو بگيره به خودش بياد
7:احترام رو تا جايي كه ممكنه به خانم ها حفض كنه مگر در مواقع خواص
8: وقتي پيغام اخطار شنيد هرگز ميدون رو خالي نكنه و دوباره از هر راهي ميتونه وارد شه و خودشو دوباره جا كنه
9:كلا مرد به تمام معنا باشه و شماره 4 رو دقت كنين((موهاشو رنگ نكنه زير ابرو بر نداره مثل خانم ها
قــول میـدم وقتـی که نیسـتی پـای عشـق تو نـسـوزم
|
|
|
Quoting: zongeleh به نظر شما يه مرد خوب و متشخص و دوست داشتني و لذت بخش چه مردي
مرد مخواي يا برده !!!
;)) HeY Y0U
|
|
|
Quoting: s4mi مرد مخواي يا برده !!!
مگه اينا مشخصات برده بود
|
|
|
|
|
Quoting: zongeleh مگه اينا مشخصات برده بود
بسته به لحن خواسته هاتون و نگاهتون به يه همچين مرد خوب متشخص ميتونه متفاوت باشه ....
مرد خوب و ايده حال يا برده ي حلقه به گوش .
;)) HeY Y0U
|
|
|
Quoting: s4mi مرد خوب و ايده حال يا برده ي حلقه به گوش
هيچ كس الان غلام حلقه به گوش كسي نيست مگر اينكه خودش بخواد من مشخصات يه مرد باشخصيت رو گفتم نه انتظاراتم رو از يه مرد كه بگي برده ميخوام
|
|
|
Quoting: zongeleh هيچ كس الان غلام حلقه به گوش كسي نيست مگر اينكه خودش بخواد من مشخصات يه مرد باشخصيت رو گفتم نه انتظاراتم رو از يه مرد كه بگي برده ميخوام
يعني شما به شخصه مردي غير اينو ميخواين ؟
Quoting: zongeleh هيچ كس الان غلام حلقه به گوش كسي نيست مگر اينكه خودش بخواد
خودش شايد مشكل رواني داشته باشه يه سر به انجمن تو همين سايت بزن كلي از اين دست ادمها پيدا ميشه 
;)) HeY Y0U
|
|
|
Quoting: s4mi خودش شايد مشكل رواني داشته باشه يه سر به انجمن تو همين سايت بزن كلي از اين دست ادمها پيدا ميشه
تو ايراد داري فكر كنم درست خوندي اصلا نوشته هامو نكنه برده كسي بودي خاطره بد داري برو نوشته هاي بالا رو بخود بجاي اينكه بحث بي خود كني
|
|
|
Quoting: zongeleh تو ايراد داري فكر كنم درست خوندي اصلا نوشته هامو نكنه برده كسي بودي خاطره بد داري برو نوشته هاي بالا رو بخود بجاي اينكه بحث بي خود كني
جان
باز كه زدي تو جاده خاكي ....
عزيز من بحث رو با كل كل قرو قاطي نكن
اوكي ؟
در ضمن نه شما رو مي شناسم و مي خوام بشناسم اگر هم چيزي نگاهي از من تو اين سايت مي بيني دليل بر اين نيست كه منظور خاصي به كسي يا اشخاصي يا مجموعه اي داشته باشم ...
از هم صحبتي با شما خوشحال شدم 
;)) HeY Y0U
|
|
|
|
|
s4mi
سامي چرا اين همه شلوغ كردي خوب از اول بگو جز اين مشخصات نيستي و خيال همه رو راحت كن.
|
|
|
Quoting: zongeleh :قدش بين 175 تا 180
من كه كوتاهترم
Quoting: zongeleh وزنش بين 65
يه خورده بيشتر
Quoting: zongeleh : تميز و مرتب با لباس هاي شايسته يه مرد باشه
هستم
Quoting: zongeleh موهاي درست و با كلاس داشته باشه هرگز زير ابرو ور نداره و هرگز موهاي خود رو رنگ نكنه((مثل محمد پسر حبيب كه مش كرده مو هاشو يا چند تاي ديگه))
اينم هستم
Quoting: zongeleh خسيس نباشه ول خرج بي خودم نباشه
موافقم ولي پول ندارم
Quoting: zongeleh وقتي مياد خونه نبايد دست خالي بياد يا به قول معروف دستشو بگيره به خودش بياد
7:احترام رو تا جايي كه ممكنه به خانم ها حفض كنه مگر در مواقع خواص
8: وقتي پيغام اختار شنيد هرگز ميدون رو خالي نكنه و دوباره از هر راهي ميتونه وارد شه و خودشو دوباره جا كنه
همينجوريم
zongeleh
خوب حالا مرد خوبيم يا نه؟
روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
|