صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / گفتگوی آزاد / جهنم درانتظار شماست
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
نویسنده پیام
# : 13 Jul 2006 00:08

PARVIZ PARASTOOEE
چه ميدونم

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 13 Jul 2006 00:12

fekr konam inja baziha har az chand gahi taneshoon mikhare vase fohsh khordan.....migan chi kar konim chi kar nakonim?..... berim mellate avizoon.com ro ershad be rahe rast konim.....ke ershad kardan haman o fohsho dari vari shenidan hamana.....agha saeed in nasihatha dar chenin saithai joz fohsho bad o birah javabi nadare ......hala age bazam tanet mikhare harf az beheshto jahannam o mordan o oon donya bezan.

# : 13 Jul 2006 00:16

khanoomgol

خیلی مهم! حتما ببینید: http://www.avizoon.com/forum/1_75181_0.html
# : 13 Jul 2006 00:18

اقا اینا همش بخاطر دوسته نابابه امان از دسته این دوسته ناباب

# : 13 Jul 2006 04:02

ولي زغال خوب هم بي تاثير نبوده

# : 13 Jul 2006 04:23 | ویرایش بوسیله: nane salime

Quoting: saeed1235
بد بخت های بیچاره چرا دارین این کار ها رو می کنید اخه مگه قیامت شوخی چرا میزارین نفستون فریبتون بده یه روزی قیامت میاد و شما ها باید جوابگو باشید شاید دیگه وقتی برای توبه نباشه
من بسیجی اخوند و اتز این جور مفت خور ها نیستم یک آدم کارگر مسل شما

من اگر نيكم و گر بد تو برو خود را باش

# : 13 Jul 2006 04:29

ای وای چه بد شد .. یعنی واقعا مرا توی جهنم راه میدند؟؟ ما رو باش.. همش خیال میکردیم خمینی جهنمه....

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
# : 13 Jul 2006 04:51

# : 13 Jul 2006 05:20

بسه باب كشتينش...اما من شخصا دوست دارم روز قيامت هر طور شده ادمين و بقيه رو ببينم واسه همين..هر جا اونا برن منم ميرم ديگه...

# : 13 Jul 2006 05:21

saeed1235
بهشت را به بها میدهند
نه به بهانه

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.