صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / کسی اسم این رمان را میداند؟
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Jul 2008 22:01

Quoting: sara
حالا هر چی فکر میکنم اسم کتاب یادم نمیاد

پس اینها اسمش نبود

Quoting: omid_a
در شراب خفتگان بود فکر کنم . شاید هم خفتگان مست

# : 18 Jul 2008 22:03 | ویرایش بوسیله: sara

نه
اسمش باید مزرعه ××××× (اسم مزرعه) یا قلعه ××××× (اسم قلعه) یا چیزی شبیه به این باشه.

Quoting: mmmmmmmmmmina
Quoting: omid_a
در شراب خفتگان بود فکر کنم . شاید هم خفتگان مست

ایشون شوخی کرده بود

آخرش همه چیز درست میشه، اگه همه چیز درست نیست یعنی الان آخرش نیست...
# : 18 Jul 2008 22:04

ایشون شوخی کرده بود

من چقدر گیجم

من هم متاسفانه اسمش رو نمیدونم

# : 18 Jul 2008 22:07

من هم متاسفانه اسمش رو نمیدون

بالاخره یکی باید این کتاب را خونده باشه برای همین من هر روز تاپیک را بالا میارم

# : 18 Jul 2008 22:09

بالاخره یکی باید این کتاب را خونده باشه

امیدوارم که همه کتابخونها مثل من نباشن که اسم کتاب و نویسنده اش رو هیچ وقت تو یادشون نمیمونه

# : 18 Jul 2008 22:15

امیدوارم که همه کتابخونها مثل من نباشن که اسم کتاب و نویسنده اش رو هیچ وقت تو یادشون نمیمون

من در مورد فیلمها این مشکل را دارم و داشتم.
مدت خیلی زیادی من طرفدار نیکلاس کیج بودم ولی اسمش را بلد نبودم یک بار با یکی از دوستام در مورد هنر پیشه ها حرف میزدیم هر کاری کردم اسم نیکلاس را نتونستم بگم. 5-6 تا از داستان فیلمهایی را که بازی کرده بود رو خلاصه وار تعریف کردم تا دوستم فهمید چی میگم و بعد اینقدر سر این موضوع من رو پیش بقیه دوستام ضایع کرد که اسم نیکلاس کیج یادم موند

# : 18 Jul 2008 22:17

بعد اینقدر سر این موضوع من رو پیش بقیه دوستام ضایع کرد که اسم نیکلاس کیج یادم موند

تو فیلم که دیگه من بدترم

# : 18 Jul 2008 22:21

sara
حداقل 1 خورده راهنمایی کن .
کتاب ماله چه زمانی هستش منظورم حدود ساله انتشارشه ؟؟؟؟
این کتاب ایرانی هست یا خارجی ؟؟؟؟؟
اسم نویسندشم نمیدونی ؟؟؟؟

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
# : 18 Jul 2008 22:32

acrobat
کتاب که ایرانی نیست
من کتاب را 17-18 سال پیش خوندم بالای 300-400 صفحه بود و جلدش از این جلدهای کلفت که شبیه چرم هست به رنگ سرمه ای بود.
تنها خلاصه داستان به همون اندازه که تو پست اول گفتم یادم هست.
داستان تخیلی هست و راجع به زندگی یک گروه هست که باقی مونده یک جنگ یا حادثه وحشتناک هستند. چیزه دیگه که یادم میاد در گروه اینها تنها 2 زن بود. و یکی از مشکلات این گروه هم همین بود. قهرمان داستان هم که صاحب یا رئیس مزرعه بود آپاندیست داشت که دردش آزارش میداد
چیز دیگه ای یادم نیست.

# : 20 Jul 2008 16:32

sara

قلعه بازماندگان ، كشاورزان قلعه ، شراب سازان بي كس ( كاف با فتحه ) ، زير قلعه نرويد ، باقي موندگان بي شراب ، آپانديس - قلعه و شراب ، جنگ يا قلعه بدون شراب ، طرز تهيه شراب در قلعه ، شراب خواب آور ، بخور ببين چه تيزه ، 2 زن گرفتار در قلعه ، فقط 2 زن در قلعه ، ديگه چيزي يادم نمياد ، 17 - 18 سال اسير قلعه ، اين قلعه ايراني نيست ، صاحب مزرعه در قلعه ،نيكلاس گيج در مزرعه ، وقتي شراب ريخته شد در قلعه ،

ببين از اينا شايد يكيشون باشه.

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.