| نویسنده |
پیام |
|
|
عالی بود نگار جون
میخواستم اگه امکانش هست ازت کتاب بگیرم آخه
کتابای کتابخونه خودمو نوخوندم

باکلام تصورراباشناختی که ازخویش داریم کم یابیش تصویرمیکنیم وازکلام تصویرراتصورمیکنیم چه کنیم با تصوربی کلام؟
|
|
|
کتابخونه خودمو خوردم تموم شد
نمیدونم شاعر این شعر کیه ولی بنظرم شعر زیباست
کاش میدانستی
زندگی محبس بی دیواریست
و تو محکوم به حبسی ابدی
کاش میفهمیدی
که عدالت ستم معتدلیست
که درون رگ قانون جاریست
کاش میدانستی
کاش میفهمیدی
باکلام تصورراباشناختی که ازخویش داریم کم یابیش تصویرمیکنیم وازکلام تصویرراتصورمیکنیم چه کنیم با تصوربی کلام؟
|
|
|
..:: حلقه ::..
دخترک خنده کنان گفت که چیست
راز این حلقه زر
راز این حلقه که انگشت مرا
این چنین تنگ گرفته است به بر
راز این حلقه که در چهره او
اینهمه تابش و رخشندگی است
مرد حیران شد و گفت
حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است
همه گفتند : مبارک باشد
دخترک گفت : دریغا که مرا
باز در معنی آن شک باشد
سالها رفت و شبی
زنی افسرده نظر کرد بر آن حلقه زر
دید در نقش فروزنده او
روزهایی که به امید وفای شوهر
به هدر رفته هدر
زن پریشان شد و نالید که وای
وای این حلقه که در چهره او
باز هم تابش و رخشندگی است
حلقه بردگی و بندگی است
فروغ فرخزاد
من از نهایت شب حرف میزنم....من از نهایت تاریکی..و از نهایت شب حرف میزنم... فروغ فرخزاد
|
|
|
|
|
براوو اسکارلت 
|
|
|
# : 14 Nov 2008 19:51 | ویرایش بوسیله: nnegar
Quoting: snoopdogg کتابخونه خودمو خوردم تموم شد راستشو بخوای من نه تنها کتابامو خوردم که تا الان کامل هضم شده رفته
باد آمد و همه ی رؤیاها را با خود برد...با این همه اما من باید آوازی بخوانم.
|
|
|
نفرین به زندگی که تو ماهی من آدمم نفرین به من که پیش فراوانیت کمم نفرین به آنکه فرق نهاده است بین ما تا تو بهشت پاکی،تا من جهنمم نفرین به خلقتی که مرا عرضه کرده است من که تمام رنجم،من که فقط غمم آهسته تر به زندگی من پا بنه من گور دسته جمعی گلهای مریمم لبهای من دو مار له اند و لورده اند با بوی خون به سینه فرو می رود دمم ای ماه مهربانی ات می خورد مرا ای ماه من سیاه دلم از تو می رمم بالا بلند خوبی،عظمای مرحمت! نفرین به من که پیش فراوانی ات کمم
|
|
|
حالا برقص، رقص...در آغوش من برقص من مرد می شوم... و تو مانند زن برقص دست مرا بگیر که گم می کنم تو را در تن، تنم، تنت... تتتن تن تتن برقص من شعر می شوم که بگردم به دور تو حالا بیا جلوی همین انجمن برقص چیزی مهم نبوده، مهم نیست جز خودت که اولا... که ثانیا و ثالثا برقص! از خود شروع کن وسط بازوان من تا انفجار لحضه ی بیخود شدن برقص حالا بیا و این همه عشق سپید را حالا سیاه مست بشو در لجن برقص بر روی ریل های غم انگیز خود کشی با سوت های پر هیجان ترن برقص! ×× رقصید زن میان لباس عروسی ِ
شاعر بلند شو.... و میان کفن برقص
|
|
|
jako_jonevar
خواهش میکنم 
mistress_mitra
صدای خوبی داره ... معمولاً ترانه های خوبی رو هم انتخاب میکنه 
Inside Man - There is one thing stronger than all the armies in the world; and that is an idea whose time has come -
|
|
|
|
|
# : 17 Nov 2008 06:17 | ویرایش بوسیله: Excalibur_SF
Still Loving You
Time, it needs time To win back your love again I will be there, I will be there
Love, only love Can bring back your love someday I will be there, I will be there
Fight, babe, I'll fight To win back your love again I will be there, I will be there
Love, only love Can break down the walls someday I will be there, I will be there
If we'd go again All the way from the start I would try to change The things that killed our love
Your pride has build a wall, so strong That I can't get through Is there really no chance To start once again ? I'm loving you
Try, baby try To trust in my love again I will be there, I will be there
Love, your love Just shouldn't be thrown away I will be there, I will be there
If we'd go again All the way from the start I would try to change The things that killed our love
Your pride has build a wall, so strong That I can't get through Is there really no chance To start once again ? If we'd go again All the way from the start I would try to change The things that killed our love
Yes I've hurt your pride, and I know What you've been through You should give me a chance This can't be the end
I'm still loving you I'm still loving you I need your love I'm still loving you Still loving you, baby ... Still loving you
Inside Man - There is one thing stronger than all the armies in the world; and that is an idea whose time has come -
|
|
|
No one like you
Girl, its been a long time that weve been apart Much too long for a man who needs love I miss you since Ive been away Babe, it wasnt easy to leave you alone Its getting harder each time that I go If I had the choice, I would stay
Theres no one like you I cant wait for the nights with you I imagine the things we do I just wanna be loved by you
No one like you I cant wait for the nights with you I imagine the things we do I just wanna be loved by you
Girl, there are really no words strong enough To describe all my longing for love I dont want my feelings restrained Ooh, babe, I just need you like never before Just imagine youd come through this door Youd take all my sorrow away
Theres no one like you I cant wait for the nights with you I imagine the things we do I just wanna be loved by you
No one like you I cant wait for the nights with you I imagine the things we do I just wanna be loved by you
No one like you
|