| نویسنده |
پیام |
|
|
seranza
Quoting: seranza حالا فعلا به اعتقادات دنیویت عمل کن بذار چند نفرم زنده بمونن هاااا چی میگهههه یعنی میگی ببخشممم ...حیفه هاااا 
◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Anti_love
Quoting: Anti_love هاااا چی میگهههه یعنی میگی ببخشممم ...حیفه هاااا ای بابا خودت استفاده نمیکنی دیگه بذار یکی دیگه حالش را ببرد 
زانو نمی زنم! حتی اگر سقف آسمان كوتاهتر از قد من باشد!!!
|
|
|
کو داستاناتون هان ؟ 
|
|
|
|
|
seranza
Quoting: seranza ای بابا خودت استفاده نمیکنی دیگه بذار یکی دیگه حالش را ببرد شنیدم گرون میشه برا همین نگه داشتم 
Quoting: seranza کو داستاناتون هان ؟ راست میگه کوووووو 
◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
seranza
Quoting: seranza بیا خودم به کارتت نفوذ کنم به کارت پرس شده هم نفوذ میکنی؟! 
Quoting: seranza لیلی جون چشاشو در بیار خبر نداری که منو لیلی تو یه کاسه آبگوشت میخوریم. 
Quoting: seranza کم پیدا بودی چند روزه . کجا بیدی هااااااان ؟ اومده بودم شهر شما 
Quoting: seranza از بابت تمام داستانها هم ممنون وظیفه بود گلم 
♥ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ◊◊ من اون ماهو دادم به تو یادگاری ♥ . ◄خدایا سپاس...►
|
|
|
Anti_love
Quoting: Anti_love از این حرف قلمبه سلمبه ها نزن که زبونم بند میاد قربونت 
♥ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ◊◊ من اون ماهو دادم به تو یادگاری ♥ . ◄خدایا سپاس...►
|
|
|
# : 5 Aug 2008 22:48 | ویرایش بوسیله: iranxiran
داستان شماره 128
خواب عجیب روزی مردی خواب عجیبی دید . دید که پیش فرشته هاست و به کارهای انها نگاه میکند. هنگام ورود ، دسته بزرگی از فرشتگان را دید که سخت مشغول کارند و تند تند نامه های را که توسط پیکها از زمین میرسند، باز میکنند و داخل جعبه میگذارند . مرد از فرشته پرسید : شما چه کار میکنید ؟ فرشته در حالی که داشت نامه ای را باز می کرد ، گفت: این جا بخش دریافت است و ما دعاها و درخواست های مردم از خداوند را تحویل میگیریم.
مرد کمی جلوتر رفت . باز تعدادی از فرشتگان را دید که کاغذ هایی را داخل پاکت میگذارند و انها را توسط پیکهایی به زمین میفرستند.
مرد پرسید: شماها چه کار میکنید؟ یکی از فرشتگان با عجله گفت: این جا بخش ارسال است ، ما الطاف و رحمت های خداوند را برای بندگان به زمین میفرستیم. مرد کمی جلوتر رفت و یک فرشته را دید که بیکار نشسته است . مرد با تعجب پرسید : شما چرا بیکارید؟
فرشته جواب داد: اینجا بخش تصدیق جواب است . مردمی که دعاهایشان مستجاب شده ، باید جواب بفرستند ولی فقط عده بسیار کمی جواب میدهند. مرد از فرشته پرسید : مردم چگونه میتوانند جواب بفرستند؟
فرشته پاسخ داد:بسیار ساده ، فقط کافیست بگویند : خدایا شکر
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Anti_love
Quoting: Anti_love شنیدم گرون میشه برا همین نگه داشتم اینا تاریخ مصرف دارن . بپا از تاریخش نگذره 
Quoting: Anti_love راست میگه کوووووو ای سنجد 
|
|
|
|
|
amir_yazd
Quoting: amir_yazd به کارت پرس شده هم نفوذ میکنی؟! حتی به شما دوست عزیز 
Quoting: amir_yazd خبر نداری که منو لیلی تو یه کاسه آبگوشت میخوریم. احتمالا لیلی جون کاسه رو میده تو بشوریش 
Quoting: amir_yazd اومده بودم شهر شما مگه کجایی بیدی ؟ 
Quoting: amir_yazd وظیفه بود گلم بیسیار ممنون جگر 
|
|
|
iranxiran ای وای عرفان داستان گذاشته بیارین سازها رو 
Quoting: iranxiran خواب عجیب بی نهایت زیبا بود
جگر جان شماره داستان رو هم بذار سر داستانت 
|