صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / غلط هاي املايي رايج در بين بچه هاي آويزون
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 26 Apr 2008 04:36

ميخوام يه چند تا از غلط هاي املايي رو كه بين اعضاي آويزون و سايتهاي مشابه ديگه رايج هست اينجا بنويسم. بعدا ممكنه نمونه هاش رو هم اينجا بذارم

رايج‏ترين و آشكارترين غلط واژه‏ي « كس » است كه من مي‏بينم خيلي‏ها اون رو به صورت « كوس » مي‏نويسن كه اشتباهه.
يك غلط رايج ديگه هم واژه‏ي « خوشگل » است كه بعضي‏ها اون رو بدون واو و به صورت « خشگل » مي‏نويسن.
يك واژه‏ي ديگه كه در اين سايتها و حتي در لينكهايي كه در اكثر سايتها و وبلاگها گذاشته ميشه بسيار مورد استفاده است و معمولا هم غلط نوشته ميشه كلمه‏ي « باحال » است كه عموما به صورت « باهال » نوشته ميشه.
يك اشتباه رايج ديگه اينه كه به آخر هر كلمه‏اي كه داراي كسره باشه يه " ه " اضافه مي‏كنن! مثلا مي‏نويسن « يه عكسه باهال! » به جاي « يه عكس باحال ».
اشتباهات املايي بسيار زيادي در پست‏هاي دوستان هست كه براي نمونه مثلا يكي از دوستان در انتهاي پست خودش اين جمله رو نوشته : « هر وقت بغزت گرفت ... » به جاي « هر وقت بغضت گرفت... » يا يكي ديگه از دوستان كلمه‏ي « ضخيم » رو به صورت « زخيم »!! نوشته و امثال اين اشتباهات به وفور يافته مي‏شود.

من فقط خواب شاعري بودم وسط تخت‏هاي يك نفره
# : 26 Apr 2008 09:48

آقا من نمیدونم این "البت" دیگه چه صیغه ایه افتاده سر زبون بعضیها؟!!
بیشتر هم توی بچه های مشهدی سایت این لفظ رو من می بینم
شاید هم یه جور لهجه مشهدیه

# : 26 Apr 2008 09:51

Quoting: bozmajje
اون رو به صورت « كوس » مي‏نويسن

یادش بخیر "شیخ" هم توی سایت پرشیا دقیقا همین مورد رو به طنز کشیده بود

# : 27 May 2008 20:07

Quoting: bozmajje
اشتباهات املايي بسيار زيادي در پست‏هاي دوستان هست

به موضوع جالبي اشاره كردي
اوايل كه من اومده بودم اينجا خيلي حساس بودم رو اين قضيه اما بعد كه ديدم تعدادش زياده ديگه بي‌خيال شدم

از من مپرس چرا به تو عشق مي‌ورزم...!!!
# : 4 Jun 2008 03:30

يك اشتباه رايج ديگه كلمه‏ي «فحش» است كه خيلي‏ها به صورت «فوش» (!) مي‏نويسن.
اشتباه ديگه‏اي كه خيلي رايج است صيغه‏ي امر از فعل «گذاشتن» (بگذار) است كه بيشتر وقت‏ها مثلا با اين جمله مواجه مي‏شيم: «يه عكس قشنگ بزار» به جاي «يه عكس قشنگ بذار»
يكي ديگه از غلط‏ها شكل نوشتن كلمه‏ي End به فارسي است كه معمولا به صورت «عند» نوشته ميشه كه غلطه و بايد به شكل «اند» نوشته بشه چون وقتي كه ما تلفظ يك كلمه رو از انگليسي به فارسي برمي‏گردونيم درستش اينه كه از حروفي كه به طور مشخص عربي هستند در اون واژه استفاده نكنيم و تا جاي ممكن تلفظ اون كلمه رو با حروف فارسي نشون بديم.

هر وقت حوصله كنم و وقت كنم ميام يه چند تا از اين غلط‏ها رو اينجا مي‏نويسم بلكه يه كمكي بكنه كه يه كمي بيشتر زبون فارسي رو ياد بگيريم

# : 10 Jun 2008 05:35

چند تا اشتباه ديگه رو هم مينويسم كه مخصوصا خيلي هم توي چت ديده ميشن
دو تا از اين اشتباهات برمي‏گرده به لغاتي كه به معناي همجنسگراي مرد و همجنسگراي زن استفاده ميشن. كلماتي كه دوستان معمولا استفاده مي‏كنند اينها هستند: Less و Boot !البته Boot به معناي همجنسگراي مرد مفعول استفاده ميشه. صورت صحيح اين كلمه‏ها به اين صورت است: Les مخفف Lesbian يا Lesbo به معناي همجنسگراي زن و Bot يا Bott مخفف Bottom به معناي پايين كه در اصطلاح به مرد همجنسگرايي گفته ميشه كه زير مي‏خوابه و در واقع مفعول واقع ميشه. كلمه‏ي Less (كه به اشتباه توسط ايرانيهاي عزيز به جاي كلمه‏ي Les به كار برده ميشه) در انگليسي معناي كمتر يا مقدار كم از چيزي رو ميده و كلمه‏ي Boot (كه اشتباها به جاي Bot يا Bott به كار ميره) در انگليسي به معناي پوتين و چكمه و يا كسي را با لگد از جايي بيرون انداختن يا به سمت كاري هل دادن رو ميده و گاهي نيز در معناي سود و فايده به كار ميره و به هر حال هيچ كدوم از كلماتي كه دوستان به كار مي‏برند هيچ ارتباطي با مسايل جنسي نداره!!
راستي امروز توي وبگردي‏هاي خودم يه وبلاگ ديدم كه توش «ضرر» رو «ظرر» و «عجب» رو «اجب» (!!) نوشته بودند!!! من نمي‏دونم وقتي اين دوستان سواد فارسي نوشتن رو هم ندارند چه كسي مجبورشون كرده كه وبلاگ بنويسن؟!

# : 16 Jun 2008 05:02

امروز توي يه وبلاگ ديگه ديدم «عزرائيل» رو نوشته بود «اذرائيل»!!! بابا زشته به خدا! يه كمي صحيح نوشتن رو ياد بگيرين آبروي همه‏ي جوونهاي ايروني رو بردين!
جالبه كه يه سايت گردن كلفت هم ديدم كه «حد نصاب» رو نوشته بود «حد نساب»! اين ديگه براي يه سايت تجاري و پولساز واقعا بد است كه چنين اشتباهاتي بكنه. اين از ميزان اعتماد و رضايت مردم از چنين سايتي كم ميكنه و هميشه توي مباحث بازاريابي چه اينترنتي و چه غير اينترنتي تاكيد ميشه كه هيچوقت در تبليغاتتون غلط املايي نداشته باشيد.

# : 29 Jun 2008 05:09

در تبليغات يه وبسايت ديگه ديدم كه «فوق‏العاده» رو نوشته بود «فوقولاده»!!!! خداييش اين ديگه ته بيسواديه!!!
يه چيز ديگه هم كه خيلي اشتباه ميشه كلماتي هستند كه «ظ» يا «ض» توشون هست كه معمولا با همديگه اشتباه ميشن. مثلا «مضروب» رو يه جا ديدم نوشته بود «مظروب» يا «اظهار» رو خيلي ها مي نويسن «اضهار» يا «ناظر» رو مي نويسن «ناضر»!

# : 9 Jul 2008 05:37

يه سايت ديگه هم ديدم كه كلي هم برو بيا داره اونوقت «شبيه» رو نوشته «شبيح»!! بيچاره احتمالا فكر كرده شبيح از مشتقات شبح است!!! تازه همين سايت «طريق» رو نوشته بود «تريغ»!!!! واقعا كه سواد از سر و روي افراد اين مملكت مي باره!!

# : 14 Jul 2008 02:30

آقا قربون دهنت! من یه جا دیدم صبر رو نوشته بود سبر!!! تعطیلن بابا!!!

I will fill your every breath with meaning
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.