صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / کلا س تدریس زبان آلمانـــی
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Apr 2008 21:29

Quoting: amanda_am

سلام دوست عزیز.

لطفا اگر میتوانید تصویر زیر را بدون اشکال ملاحظه فرمائیــد به من اطلاع دهید . ممنونم

دوست عزیز سلام.
پیغام خصوصی تونو چک کنید لطفا. راجع به عکسها هم توضیح کامل دادم.
بابت درس اول هم تشکر میکنم.
موفق باشید
سیامک

راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
# : 8 Apr 2008 09:36

Of_A_Simple_Life

دوست عزیز سلام.
روشی را که فرمودید امتحان نمودم. به اشکالی برخورده . لازم است دومرتبه نیز سعی نمایم . هرگاه موفق نشدم مجبورم عکسها را در سایتی دیگر نیز بگذارم.

لطفا امتحان کنید و پاسخ دهید که آیا سایت http://www. manicfish.com فیلتر میباشد یا نه؟

چـو ایــران نباشد تن من مباد
# : 8 Apr 2008 11:37

سلام خانوم معلم

خوبی؟

امیدوارم متد شما آموزش لغات و اصطلاحات در متن باشه ، فایل صوتی نمی زاری بانو؟

مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
# : 8 Apr 2008 15:28

سلام
روشی را که فرمودید امتحان نمودم. به اشکالی برخورده . لازم است دومرتبه نیز سعی نمایم .

چه مشکلی؟؟ من و چندین تن از دیگر اعضای آویزون اون روشو استفاده میکنیم!

مجبورم عکسها را در سایتی دیگر نیز بگذارم.

شما فکر کنم بهترین کار اینه که لینک مستقیم عکس رو هم توی پستتون بیارین. اینجوری دوستان با کپی/ پیست کردن لینک اونو باز میکنند.
لطفا امتحان کنید و پاسخ دهید که آیا سایت http://www. manicfish.com فیلتر میباشد یا نه؟

این آدرسی که شما نوشتید فضای خالی داره! (space) . من هم با فضای خالی و هم بدون فضای خالی آدرسو سعی کردم باز کنم ولی اصلا سایت باز نشد. نه اینکه فیلتر باشه کلا فقط روی مرحله لودینگ سایت گیر کرد.

اگه روش هایی که براتون گفتم جواب نداد توصیه میکنم همون لینک رو هم کنار عکس بزارید کافیه.
سیامک

راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
# : 8 Apr 2008 15:37 | ویرایش بوسیله: Of_A_Simple_Life

به این شکل منظورم هست:

این خود عکس:

این هم لینک عکس:

http://www.avizoon.com/upload/v/199016-60n8D.jpg/18

# : 8 Apr 2008 18:00

Quoting: Of_A_Simple_Life
به این شکل منظورم هست:

خیلی ممنون که راهنمائی فرمودین مشگل حل شود. حالا لطفا به صفحه قبل مراجعه کرده ببینید میتوانید آن عکس را مشاهده کنید ؟

راجع به مشگلی که بود بعدا صحبت می کنیم. اول باید سعی نمود هرطور شده دوستان بتواننـد عکس و فایلهای صـوتی را استفاده نمایند و الا زحمتان بی نتیجه خواهد بود. لطفا نتیجه را اطلاع بدهیـد . سپاسگزارم.

# : 8 Apr 2008 18:07

به به

من عکس ها رو هنوز هم نمی تونم ببینم اینجوری

خانوم معلم چرا درس نمیدی؟

مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
# : 8 Apr 2008 19:51

خیلی ممنون که راهنمائی فرمودین مشگل حل شود.

خواهش میکنم. این راهنمایی در برابر زحمتی که شما میخواهید برای ما بکشید که به حساب نمیاد.
حالا لطفا به صفحه قبل مراجعه کرده ببینید میتوانید آن عکس را مشاهده کنید ؟

بله! مشکل من حل شد. یعنی لینک مستقیم رو که قرار دادین من ازش استفاده کرردم و عکس رو دیدم.
اگه کسی هم مشکلی داشت شما میتونید به من بگید تا برای دیدن عکس ها راهنماییشون کنم. دیگه خیلی وقت شمارو گرفتم دوست عزیز. (اسمتونو میتونم بدونم؟)

من از شما و تمام دوستان منتظر عذر میخوام که بحث رو کمی طولانی کردم.
با تشکر- سیامک

# : 8 Apr 2008 19:54

Quoting: deleted

من عکس ها رو هنوز هم نمی تونم ببینم اینجوری

چرا؟ میتونی لینک عکس رو که دوستمون زحمت کشیدن گذاشتند رو با فیلتر شکن باز کنی. لینکو کپی کن و در یه صفحه جدا باز کن
اگه آیینه نداری به من بگو تا توی پیام خصوصی کمکت کنم. تا اینجا هم من خیلی تاژیک رو منحرف کردم. شرمنده دوستان شدم.
سیامک

# : 8 Apr 2008 20:39

Quoting: Of_A_Simple_Life
بله! مشکل من حل شد. یعنی لینک مستقیم رو که قرار دادین من ازش استفاده کرردم و عکس رو دیدم.

خوب عزیز. حالا من برای تمام عکسها لینک مستقیم را هم میگذارم تا شما بتوانید مشاهده کنید.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.