صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / کلا س تدریس زبان آلمانـــی
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
نویسنده پیام
# : 2 Apr 2008 00:41

بابا بیا حداقل حروف الفبای آلمانی رو با تلفظشون بزار

یه زره امید وار بشیم ما

مثل کسایی می مونی که میان می گن اول همه باید بیان ژیش من ازم در خواست کنن تا شرکت بزنم

تو کلاس رو راه بنداز مشتری ژیدا میشه

اگر کم بود بی خیالش شو

مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
# : 3 Apr 2008 22:18

دوستان سلام . دلایل کوتاهـی برای اینکه چرا بهتر است زبان آلمانی یاد بگیریم ؟.

از نقطه نظر ارتباطات : بیش از 120 میلیون نفر در آلمان و اتریش و لوکزامبورگ و سوئیس و ... به زبان آلمانـی تکلم مینماینــد.

روابط بازرگانـی : مهمترین زبان اتحادیه اروپا آلمانـی است . دانستن این زبان موقعیت تجاری شما را در قسمت بزرگـی از اروپا مستحکم مینماید.

فرهنگ و هنـر : زبان آلمانـی زبان فرهنگی مهمـی است. افـراد سرشناسی مانــند : گــوته . موتسارت . بتهون . فروید. انشتین و... آلمانـی صحبت مینموده اند. امروزه حــدود 10% کتبی که در دنیا چاپ می شوند به زبان آلمانـی است.

شما میتوانیـد اکنون بصورت کاملا رایگان و در کوتاه ترین مدت در این قسمت سایت آلمانـی را فرا بگیرید. پس تردید به خود راه نداده هرچه زودتر ثبت نام بفرمائیــد. متشکرم.

چـو ایــران نباشد تن من مباد
# : 3 Apr 2008 22:33

deleted

سلام دوست عزیز...

شما مطلبی فرمودید مبنی براینکه در صورت شروع کلاسها امکان داوطلب شدن افراد بیشتری هست. من این نظر شما را می پذیرم و مخصوصا اینکه تاخیر سبب خواهـد شد عده ای تصور فرمایند من قصد شوخی داشته ام.

بهمین علت از روز دوشنبه که اولین روز کاری هفته است دروس را شروع خواهم نمود. منتهی باز هم به دلیل اینکه منتظر داوطلبین بیشتری هستم در ابتـدای امر به آهستگی و بعدا که تعداد زیادتری ثبت نام نمودند سریعتر دروس را خواهم نوشت. امیدوارم با تبلیغاتی هم که مدیران محترم اجازه داده اند داوطلب کافی فراهم گردد و حــد اقل کار به جائــی نکشد که مجبور شوم برای خودم به تنهائی تدریس نمایم .

چـو ایــران نباشد تن من مباد
# : 4 Apr 2008 01:35

amanda_am
سلام و خسته نباشید،
فقط در صورت حتمی بودن زمان شروع کلاس اطلاع رسانی به افرادی که تمایل به حضور داشته اند را فراموش نکنید لطفاً ، منتظر کلاسهای شما هستیم...

مخلصتون،کریم آق منگول
# : 5 Apr 2008 05:44

amanda_am

و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
# : 5 Apr 2008 06:01

من عاشق زبانم منم پایه هستم اساسی.....
خیلی عالیه ....

Love is A Drug
# : 6 Apr 2008 00:25 | ویرایش بوسیله: Of_A_Simple_Life

privet

من رو هم register کنید por favore
bon soir
سیامک

راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
# : 6 Apr 2008 00:56

amanda_am

من تا اینجای تاپیکرو خوندم. چند نکته رو بگم. البته با اجازه شما.
به نظر من هم ایده بسیار خوبیه. به هر حال خیلی خوبه که چند زبان زنده دنیارو آدم آشنا باشه. من خودم شخصا خیلی علاقه مند هستم و برام کاربردی هست. متاسفانه آلمانی در حد همون ich libei dich و hallo بلدم!!
شما از این دوستانی که اظهار آمادگی کردن هم یه لیست به پست اول یا آخرتون اضافه کن که اگه کسی سر زد امیدوارتر بشه.
اینکار اگه دنبال بشه خیلی خوبه که دوستان دیگه هم که به زبونی مسلط هستن تاپیک مشابه بزنن!
به هر حال ریشه زبانهای اروپایی هم لاتینه و خیلی از کلمات مشابه هم هستن که خیلی به یادگیری کمک میکنه.
راستی اگه براتون مشکلی نیست بهتره ادباتتونو دوستانه و عامیانه کنید. هم درک مطلب بالا میره و هم جو دوستانه باقی میمونه.
یه نکته هم به پیام خصوصی شما فرستادم. لطفا ملاحظه کنید.
با تشکر سیامک

راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
# : 6 Apr 2008 01:09

بالام جان ما هستیما
فکر نکنی رفتیم سر نمی زنمیم
فقط کون گشادی مانع از نظر دادن همیشگی هس

من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است
# : 6 Apr 2008 01:13

amanda_am
Quoting: amanda_am
فرهنگ و هنـر : زبان آلمانـی زبان فرهنگی مهمـی است. افـراد سرشناسی مانــند : گــوته . موتسارت . بتهون . فروید. انشتین و... آلمانـی صحبت مینموده اند. امروزه حــدود 10% کتبی که در دنیا چاپ می شوند به زبان آلمانـی است.

منم هستم آق معلم

من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.