صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
فرهنگ و ادبیات و داستان
/
کلا س تدریس زبان آلمانـــی
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
17
.
18
.
>>
نویسنده
پیام
hacker_1723
اعضا
#
: 30 Mar 2008 15:34
سلام
من هم هستم
hacker_1723
اعضا
#
: 30 Mar 2008 15:35
سلام
من هم هستم
alikhafan
اعضا
#
: 30 Mar 2008 21:44
amanda_am
سلام ، جسارتاً سوالی داشتم و اونم این بود که شما فکر کردید تا بگید (( کلاس زبان )) پنج میلیون نفر میان تو تاپیک و ثبت نام میکنن؟
این همه برو بچه های سایت اومدن و اعلام آمادگی کردن ، شما به بزرگی خودتون ببخشید و با همین 20/30 نفر!!! شروع کنید تا ببینیم چی میشه ، 7 صفحه همه گفتن ما هستیم،ما هستیم ... شما همش در مورد روش اونم دست و پا شکسته توضیح دادین و...
اینها صرفاً پیشنهاداتی بود از طرف من،ضمناً بنده از اول تا آخرش هستم،اوکی؟
ممنان.
مخلصتون،کریم آق منگول
s4mi
اعضا
#
: 30 Mar 2008 22:01
خدا مرا ببخشاید
موید باشد دوست گرامی ما
;)) HeY Y0U
amanda_am
اعضا
#
: 30 Mar 2008 22:56
alikhafan
سلام دوست عزیز. عیــد شما مبارک ...
توضیحاتـی که در مورد روش تدریس و برنامه داده ام و بنظر خودم دست و پاشکسته نیز نمیباشد به دستور یا بعبارتی محترمانه تر به خواهش لیلـی نازه بود. ایشان به عنوان مدیر حق داشتند و ضمنا مایل بودنـد بدانند اینجا چکاری میخواهیم شروع کنیم و چطور ؟
در مورد تعداد داوطلبین : مسلما من از سایتی با حدود 84000 نفر عضو انتظار پنج ملیون داوطلب را ندارم . تا این لحظه فقط 11 نفر یعنی تقزیبا 0,01 در صـد اعضا اعلام آمادگی قطعی و 3 نفر نیز اعلام آمادگـی مشروط نموده اند.
یکصفحه عقب تر توضیح داده ام که برای شروع درسها بایستی بیش از دویست صفحه مطلب و توضیح و لغت معنی و فایل صــوتی در سایت قرار بدهم. آیا برای تنها این 11 نفر که معلوم هم نیست چنــد نفرشان راه را ادامه داده قطع رابطه نخواهند نمود من میتوانم کلاسی به راه اندازم و اگر چنین نمایم مورد استهزای بعضیها قرار نخواهم گرفت ؟
برای معرفی و جذب داوطلبین اقداماتی را شروع نموده ام و امیدوارم با پشتیبانی مدیران محترم بتوانم هرچـه زودتر خـدمتی به دوستان بنمایم.
چـو ایــران نباشد تن من مباد
amanda_am
اعضا
#
: 30 Mar 2008 23:03 | ویرایش بوسیله: amanda_am
Quoting: s4mi
خدا مرا ببخشاید
موید باشد دوست گرامی ما
سلام دوست عزیز. عید شما مبارک ...
من از شما نه در این تاپیک و نه جای دیگری خطائـی یا خلافی ندیده ام . بنابراین نمیدانم چـرا از خداوند طلب بخشایش فرموده اید ؟
از اظهار لطفتان و اینکه سرافراز نمودید بسیار ممنون میباشم.
alikhafan
اعضا
#
: 30 Mar 2008 23:06
amanda_am
سال نو شما هم مبارک...
از اون تعداد نفرات عضو سایت ، بنظر شما چند درصد باید بیان و درخواست قطعی بدن که شما شروع کنین؟ شما به قول خودتون نمیدونین چند نفر در دوره شما شرکت خواهند کرد ولی دائماً در حال خوش امد گوئی و... هستید ، بند عرض کردم شما استارت رو بزنید ببنید اصلاً میشه،بعد بچه ها خودشون واستون تبلیغ میکنن،من خودم عاشق این هستم که زبان آلمانی یاد بگیرم ، چندین بار اومدم دیدم شما هنوز شروع نکردین ، لااقل اسم تاپیک رو میگذاشتین (( نظرسنجی یا ثبت نام جهت کلاس زبان آلمانی)) بهتر نبود؟ در هر صورت قصد جسارت،بی ادبی و... ندارم ، فقفط پیشنهاد دادم ، همین ، منتظر شروع کلاسها هستم،عزت زیاد ...
مخلصتون،کریم آق منگول
amanda_am
اعضا
#
: 30 Mar 2008 23:09
hacker_1723
سلام دوست عزیز. عیدتان مبارک ...
از اعلام آمادگی شما بسیار ممنون میباشم
saedb
اعضا
#
: 31 Mar 2008 04:35
amanda_am
سلام خانم معلم
من به عنوان شاگرد افتخاری حاضرم به جمع شما ملحق بشم . افتخاریست برای این حقیر که در خدمت شما به فراگیریه زبان شیرین و شکیله آلمانی مستفیض بشوم
دانکه
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
deleted
اعضا
#
: 31 Mar 2008 11:10
amanda_am
سلام و درود
سال نو شما هم مبارک
صد سال به این سالها و صد سال به ز این سالها
من که گفتم من رو سه نفر حساب کنید
شما بگید چند نفر برای شروع کلاس کافی بنظر میرسه من خودم میرم خفتشون و می گیرم میارم میشونمشون سر کلاس
باور کن
یالا یالا
amanda_am
درس و شروع کن یالا
یالا یالا
ما درس می خوایم یالا
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
17
.
18
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.