صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
فرهنگ و ادبیات و داستان
/
کلا س تدریس زبان آلمانـــی
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
17
.
18
.
>>
نویسنده
پیام
amanda_am
اعضا
#
: 21 Mar 2008 21:40
hamekare
با سلام به شما ...
از حضورتان بسیار خوشوقت و شرمنده محبتتان گـردیدم.
یک کمی فرصت پیدا کنم امروز و گرنه فردا حتما در مورد روش تدریس و متدی که استفاده میشود توضیح کافــی خواهم داد. تصور نمیکنم کسی مجبور باشد بطور مستمر و روزانه قسمتی از وقتش را به اینکار اختصاص بدهــد . زیرا مردم به اصطلاح کار و زندگــی دارند و باید ناچارا به شغل و حرفه اصلیشان بپردازند که مایه ای فراهم شود. منتهی اوقات بیکاری میشود سری هم اینجا زد و مقداری هرچنــد مختصر به فراگیری پرداخت. این مختصرها به مرور زمان جمع شده معلومات لازم را به شخص خواهد داد.
عیــد شما مبارک باشد و به سلامتی و خوشی زندگی بنمائیــد....
چـو ایــران نباشد تن من مباد
Heart_Ace
اعضا
#
: 22 Mar 2008 00:13
amanda_am
?überprüften Sie meine private Anzeige
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
fireplace
اعضا
#
: 22 Mar 2008 15:23
amanda_am
سلام دوست عزیز ... منم سال نو رو تبریک میگم
ایده تاپیکتون خیلی عالیه و تا به حال سابقه نداشته اینجا ... امیدوارم موفق باشید
i'm god's lonely man
amanda_am
اعضا
#
: 22 Mar 2008 17:57 | ویرایش بوسیله: amanda_am
دوستان سلام ....
لازم دانستم مقداری درباره این کلاسها تو ضیح بدهم تا هم علاقمندان و هم سایرین اطلاع پیــدا نموده و شاید هم تبلیغـی باشد برای سایرین تا داوطلب شرک در کلاس بشوند.
برای یاد دادن زبان آلمانـی به خارجیان چنــد طریقه را من می شناسم . یکی روشی است که با استفاده از کتابی بنام Deutsche Sprachlehrer für Ausländer مرسوم است. در این متد که زمانی ا نستیتو گوته نیز استفاده مینمود معلمی دروس کتاب را به شاگردان تدریس مینماید و ضمنا با استفاده از کتابی که ضمیمه این کتاب است و برای معلمین نوشته شده تمریناتی به شاگردان داده میخواهـد پاسخ صحیح را بیابند. جزواتی نیز موجود است که بکار تمرین شاگردان میاید. از این روش مــدتی استفاده می شد و اکنون نیز در بعضی شعبات موسسه مورد استفاده قرار میگیرد.
روشهای سمعی بصری نیز هست که دروسی را که قبلا روی نوار ظبط شده برای شاگردان پخش مینمایند و آنها با گوش دادن مطالبـی را فـرا میگیرند.
آن روشی کـه مورد نظر من میباشد به متــد مادران مشهور شده . یعنی همانگــونه که مادری کلمات و جملاتی را به فرزندانش یاد میدهد. با استفاده از تصاویری به علاقمندان عرضه میگردد. با این روش از ساده ترین جملاتی که در محاوره روزانه مورد استعمال دارند شروع و به تدریج به سطوحی بالاتر خواهــد رسید. بطوریکه داوطلبین بتوانــند هم احتیاجات روزمره شان را رفع کنــند و هم از مطبوعات یا رادیو و تلویزیون استفاده نمایند. البته تمریناتـی لازم و کافی نیز ضمیمه خواهد بود.
تدریس یا بهتر بگویم دروسی که عرضه خواهد شد با استفاده از کتابی است که مورد تائیــد مقامات مسئول آموزشی قرار گرفته و نتیجه مطلوبی نیز به دست آمده است.
ابتــدا با الفبـای زبان آلمانی شروع کرده و توضیحات لازم درموردشان به خوانندگان عرضه خواهیم نمود وسپس دروسی را مطابق آنچـه در کتاب آمده است در این تاپیک میگذاریم و فقط در ابتدای هر درس لغات استفاده شده را با معانــی فارسی آنها اضافه خواهیم کرد. این تنها تغییری است که در متن دروس داده شده و به لحاظ راحت تر بودن فراگیری است . چـه در غیر اینصورت نیاز به مراجعه کتاب لغت و صرف وقت بیشتری خواهد بود.
دوستانی که مایلنـد بتوانند احتیاجات روزمره شان را در کشوری آلمانی زبان رفع بنمایند از این متد استفاده مفیدی خواهند کرد. ولی کسانی که مایل به ادامه تحصیلات در دانشگاه های این ممالک هستند لازم است در کلاسی با سطح بالاتر نیز شرکت بنماینــد. یکی از مزیتهای این متد این است که هرکسی میتواند بدون نیاز به فراگیری بعضی دستور زبانهای پیچیــده جملاتی صحیح را فرا گـرفته به موقع استعمال نماید. در صورتیکه بتوانم خـدمتی هرچند کوچک و بدون اهمیت به دوستان بنمایم هدفم تامین گردیده بسیار شادمان میباشم. لازم به یادآوری نیست که دوستان میتوانــند سوالات و اشکالاتشان را نیز در همین قسمت مطرح بفرمایند.
تصویر قسمتی از اولین درس . البته در موقع شروع کلاس ابتــدا آلفابت و بعدا شرح لغات مورد استفاده و آن موقع شروع خواهد شد. این تصویر آزمایشی بود و شاید لازم باشد تصاویر بزرگتری قرار داده بشود هرچند هم که با کلیک روی این تصویر عکس اصلی و بزرگتر قابل ملاحظه میباشد. بایستی دید کدام برای دوستان راحت تر میباشد.
amanda_am
اعضا
#
: 22 Mar 2008 18:05
Heart_Ace
سلام دوست عزیز...
بنا به دلایلی شخصی و ضمنا اینکه من به علت شغلی دایم در مسافرت بوده مکان ثابتی ندارم از برقرار تماس خصوصی با دوستان بوسیله مسنجر و غیره معذور میباشم. امیدوارم بنده را عفو بفرمائیـــد. البته در صورتیکه سوالی باشد و موضوعی را در همین تاپیک مطرح بفرمائیـــد در اسرع وقت پاسخ خواهم داد .
amanda_am
اعضا
#
: 22 Mar 2008 18:08
fireplace
سلام دوست عزیز...
نظر لطف شماست وگــرنه من کار مهمی نمیخواهم انجام بدهم.
با همه این احوال اگر بتوانم خــدمتی ولو ناقابل به دوستان بنمایم بسیار خو شحال خواهم شد.
marina_33_am
اعضا
#
: 28 Mar 2008 18:57
عید شما خانم یا آقا مبارک باشد
اگر کلاسی افتتاح شد منهم هستم . راستی یک سوال . شما غیر از عکس برای تلفظ لغات و خواندن متن درسها فایل صوتی هم میگذارید یا نه؟
deleted
اعضا
#
: 30 Mar 2008 14:05
Ich liebe dich
سلام و درود
تنها جمله ای که بلدم همینه ، امیدوارم درست نوشته باشمش فقط
خوبی؟
ایده شما محشره ، محشر
از کی شروع می کنید؟
من بی صبرانه و مشتاقانه در انظارم
من و سه نفر حساب کن فقط ، که کلاست زود تر به حد نصاب برسه
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
amanda_am
اعضا
#
: 30 Mar 2008 14:34
deleted
سلام دوست عزیز
عید شما مبارک باشد. از اینکه به اینجا سر زدید بسیار ممنونم. با استفاده از این فرصت خواستم مطالبی را به اطلاع شما و سایر دوستان برسانم.
جمعا دروس این کلاس که برای مبتدیان طراحی شده تا مرحله نسبتا خودکفائــی 18 درس است و با احتساب اینکه بایستی معانی لغات و اصطلاحات را هم به فارسی نوشت و فایلهای صوتی نیز برای گوش دادن و یاد گرفتن تلفظها بسیار ضروری است .من تصور مینمایم بایستی حد اقل 250 صفحه از سایت را اشغال نمود. میدانید که بجز موارد ذکر شده سوالات و بحثهای حاشیه ای نیز جزو لاینفک سایت میباشد.
من شخصا داوطلب انجام اینکار شده ام و به راستی از انجامش بسیار خوشحال خواهم شد. اگر این کلاس سبب شود تا دوستانی را که فقط جهت سرگرمی به سایت مراجعه مینمایند با زبان آلمانی آشنا نماید. من پاداش بزرگـی نصیبم شده است.
ولی دوست عزیز اگر قرار باشد همه این اقدامات فقط برای سه یا چهار نفری باشد که حضورشان را نیز مشروط کرده اند. تصور نمینمایم ارزش آن را داشته باشد. من فعلا صبر خواهم نمود و هر لحظه که معلوم شود داوطلب کافی است شروع خواهم نمود. ضمنا بسیاری از مقدمات را نیز مهیا کرده ام تا در صورت شروع به کار بعلت گرفتاری و نداشتن فرصت وقفه ای در تدریس داوطلبین پیش نیاید. به امید استقبال دوستان هستم.
ضمنا آن جمله ای را هم که مرقوم فرموده بودید کاملا صحیح میباشد.
amanda_am
تصور میکنم پاسخ شما نیز داده شده باشد.
Kaveh87
اعضا
#
: 30 Mar 2008 14:50
amanda_am
سال نو مبارک ایده خوبیه
منم هستم
هرکه عاشق شدجفا بسیارمیبایدکشید/بهریک گل منت صدخارمی باید کشید/من به مرگم راضیم،امانمیآیداجل/بخت بدبین،ازاجل هم نازمیبایدکشید
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
17
.
18
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.