| نویسنده |
پیام |
|
|
lili naze
خانم مدیر سلام ...
از اینکه اینجا تشریف آوردید بسیار ممنون میباشم . 
چـو ایــران نباشد تن من مباد
|
|
|
ravi_gham
با سلام خدمت آقای راوی مدیر محترم ...
از آمدنتان به اینجا بسیار ممنون میباشم ....
|
|
|
قابل توجــه دوستان عزیز ...
آموزش زبان در این سایت صرفا خدمتی است به علاقمندان . با وجـود این اگر داوطلب دیگری برای این خدمت باشد من با کمال میل از او استقبال نموده و کلاس را به وی واگذار خواهم نمود. اگر هم داوطلب دیگری نباشد ولی مدیران مخالف باشند ادامه نخواهم داد.
ادامه این کلاس فقط در صورتی خواهد بود که مدیران مخالفتی نداشته و داوطلب کافی نیز برای فراگیری اظهار آمادگی نموده باشد.
|
|
|
|
|
# : 20 Mar 2008 19:39 | ویرایش بوسیله: koon_midam_ta_daste
مثلا اينجا قرار بوده كه كلاس آلماني باشه اما 4 صفحه است كه همه فقط ميان دري وري ميگن!
Verdammt Nochmal!!
|
|
|
# : 20 Mar 2008 22:17 | ویرایش بوسیله: amanda_am
koon_midam_ta_daste
سلام دوست عزیز...
من بی گناهم. لطفا توجــه داشته باشید که من مجبورم اول ببینم تعداد کافی داوطلب برای یاد گرفتن هست یا نه ..؟ بعدا اگر داوطلب کافی بود شروع خواهم کرد. در مورد مطالبی که دوستان گفته اند فقط این توضیح را میدهم که این رسم همه سایتها و بالطبع در آویزون است که خیلیها سعی در انحراف تاپیکها دارند. تصور میکنم بزودی بتوانم شروع نمایم و البته از دوستانی مانـــند شما که به آلمانی آشنائی دارند انتظار دارم تنهایم نگذارید و یاری نمائیــد. از شما خیلی ممنون میباشم. 
راستی عید شما هم مبارک دوست عزیز ...
|
|
|
Quoting: amanda_am سلام دوست عزیز... سطر اول نوشته شما را نمیفهمم و بنا براین نمیتوانم پاسخ بدهم. منظورم اين بود خانوم معلم: "اميدوارم حالتون خوب باشه و روز خوشي داشته باشيد" ميشه درست همون رو بگيد برام؟
Quoting: amanda_am روشی را که مورد استفاده قرار خواهم داد بوسیله مقامات مسئول آلمان مورد تائیــد قرار گرفته است و بنابراین مفید خواهـد بود. شما میتوانیــد در دروس شرکت نمائیــد و اگر مورد پسندتان قرار نگرفت دیگر شرکت ننمائیــد. ما نه کسی را مجبور به شرکت و نه مجبور به فراگیری خواهیم نمود. با امید دیدار چقدر كتابي خب من هم كه هميشه آويزون پلاسم حالا گهگاهي هم ميام اينجا ببينم چه خبره 
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
|
|
|
# : 20 Mar 2008 23:22 | ویرایش بوسیله: amanda_am
Heart_Ace
سلام دوست عزیز..
آن جمله ای که فرمودید را اینطور میگوینــد : Hoffe, Ihnen geht es gut und Sie haben einen guten Tag
از اینکه در کلاس شرکت خواهید نمود خوشحالم. اصولا منظور منهم همین است که اگر کسانی فقط برای وقت گذرانی به این سایت می آیند چیزی هم نصیبشان بشود. ضرر نخواهیــد کرد. امیدوار به زودی تعداد کافی داوطلب شوند و کلاس را شروع نمائیم .
عیــد شما هم مبارک باشد دوست عزیز.... 
|
|
|
Quoting: amanda_am ravi_gham با سلام خدمت آقای راوی مدیر محترم ... از آمدنتان به اینجا بسیار ممنون میباشم ....
موفق باشی عزیز

در کوچه باد می آید ..این ابتدای ویرانیست ..آنروز هم که دستهای تو ویران شد ..باد می آمد
|
|
|
|
|
amanda_am خواهش میکنم عزیز
راستی یه خورده از کیفیت کلاسات برامون بگو اینکه چه برنامه ای ترتیب دادی وبه چه شکل خواهد بود؟ خلاصه اگه یه توضیح کوچیک در رابطه با کارت بگی ممنون میشم 
******* از جان چــــــــــه عزيز است ؟ بگو آن به تــــــــــــــو بخشم !!! *******
|
|
|
Ich liiber dish...
متشکرم
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|