صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / کلا س تدریس زبان آلمانـــی
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Aug 2008 22:13

هفته آینده هنوز نشده؟

مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
# : 20 Aug 2008 17:26

اگه ترکی درس میدادین من میومدم . البته به عنوان معلم چون خودم ترکی رو فوت آبم

Happy New Girls
# : 23 Aug 2008 15:10

برای نصب کولر گازی . تهویه مطبوع . تلویزیون مدار بسته آموزشی و هر گونه وسیله برای رفاه شاگردان کلاستان با من تماس بگیرید . سفارشات نصب کاغذ دیواری و موکت نیز پذیرفته میشود.

از طرف : خاله رضوان خانم تبریزی
# : 24 Aug 2008 01:32

از صاحب تاپیک یا اعضائی که آشنا هستند خواهش میکنم اگر جائی برای فراگیری زبان ترکی سراغ دارند آدرس بدهند. مرسی

با ما به از این باش که با خلق جهانـــی ....
# : 26 Aug 2008 02:32

خانوم معلم ترور شده؟

مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
# : 21 Sep 2008 12:05

ما اومدیم یه سوالی کردیم . کسی بهمون جوابی نمیده ؟؟؟

Happy New Girls
# : 21 Sep 2008 12:53 | ویرایش بوسیله: tiba09

gehts dir gut? haste etwa eine auf der pfanne?
wie lange warste hier in deutschland dass du denkst du kannst deine scheiß Sprachkenntnisse den leuten beibringen ?

bring mal den lieber türkisch bei.
bin seit lange hier und kann immer noch nicht deutsch sprechen und du bist irgendwo anders und behaupteste du kannst deutsch lehren..

Unbreak my heart...
# : 21 Sep 2008 15:55

tiba09

خیلی به خودت مغرور نباش . تقریبا سیصد میلیون نفر هستن که آلمانی بلدن . اگه با وجود مدت زیاد اقامتت توی آلمان هنوزم آلمانی یاد نگرفتی برو دعا کن این کلاس راه بیفته شاید خدا رو چه دیدی یه چیزی یاد گرفتی ها .

دفعه دیگه فارسی بنویسی هم خیلی بهتره ها . حالا دیگه خودت میدونی !

Happy New Girls
# : 22 Sep 2008 19:15

Quoting: kosforoshan_ali
ما اومدیم یه سوالی کردیم . کسی بهمون جوابی نمیده ؟؟؟

با عرض معذرت . من از شما سوالی نمی بینم تا پاسخی بدهم .

با وجود این اگر سوالی دارید لطفا صریحا مطرح بفرمائیــد . در حدود امکانات سعی در پاسخ دادن خواهم نمود. البته سوالات مربوط به زبان آلمانی را بایستی بناچار معلم زبانتان جواب گوید و ربطی به من ندارد .

دلی دارم پر از عشق تو لیلی
# : 4 Oct 2008 21:34

بنظرم همین روزا این تاپیکم بفروشن برن دنبال کارشون . اگه کسی خبری از خانوم معلم داره به ما هم اطلاع بده . یه کم داریم نگران می شیم

Happy New Girls
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.