| نویسنده |
پیام |
|
|
man ham doost daram almani yad begiram
|
|
|
خانمی از آشنایان ساکن ایران اطلاع داده اند که به علت فوت همسر و عدم توانائـی اداره امور شرکتشان تصمیم دارند اموالشان را فروخته به آلمان یا اتریش یا سویس مهاجرت نمایند.
من شخصا بمناسبت گرفتاری شغلی نمیتوانم به ایشان کمکی بکنم. شما به دلیل اقامت در آلمان و آشنائی با قوانین آنجا شاید بتوانید کمک موثری باشید. البته بنا به اظهار خودشان حاضرند تمام مخارج احتمالی و اگر لازم باشد حق الزحمه وکیل نیز بپردازند. لطفا در صورنیکه شما یا شاید اعضای دیگری از انجمن میتوانید کمکی بنمائید اعلام کنید تا بیشتر صحبت نموده شاید به توافق و راه حلی برسیم.
بگــذار تا ببینمش اکنون که میرود ----- ای اشگ دیده از چـه راه تماشا گرفته ای
|
|
|
Quoting: tacano22 man ham doost daram almani yad begiram
با سلام به شما
در صورتیکه علاقمند باشید میتوانید در دروس شرکت نمائید . فعلا مثل اینکه دوستان تمایلی ندارند و حتی کسانی که اصرار زیادی برای راه افتادن دروس داشتند غایب هستند . با این همه من هفته آینده درس تازه ای را شروع مینمایم و این به دلیل اینست که عـده ای در پیام خصوصی اظهار میدارند که نمیتوانند بصورت مرتب در کلاس حاضر شوند ولی مایل هستند در مواقعی که فرصتی پیدا نمودند از دروس استفاده نمایند. از اظهار عاقه شما به این مطالب بسیار سپاسگزار م .
چـو ایــران نباشد تن من مباد
|
|
|
|
|
Quoting: shervin_55 خانمی از آشنایان ساکن ایران اطلاع داده اند که به علت فوت همسر و عدم توانائـی اداره امور شرکتشان تصمیم دارند اموالشان را فروخته به آلمان یا اتریش یا سویس مهاجرت نمایند.
با سلام به شما
سوالی را که فرموده بودید ملاحظه نمودم . ابتدا نمیدانستم مجاز به پاسخگوئی در این قسمت هستم یا خیر و بهمین مناسبت از خانم مدیر محترم لیلی نازه اجازه گرفتم و ایشان لطف فرموده موافقت نمودند . برای همین هم در پاسخ شما قدری تاخیر شد. ضمنا من ساکن آلمان هم نیستم . تا مدتی قبل در اروپا و بیشتر فرانسه و آلمان بودم . ولی مدتی است ساکن استرالیا شده و فقط ماهیانه چند روز به اروپا مسافرت مینمایم.
اما پاسخ من به این صورت میباشد. درمورد مهاجرت . سویس را فراموش کنیــد . اگر نگویم غیر ممکن ولی بسیار بسیار مشگل است و دولت سویس به سادگی مهاجر نمی پذیرد. یا حد اقل میتوانم بگویم کار من نیست و بنیاز به وکلائی زبر دست دارد که به ریزه کاریهای قوانین آشنا باشند و البته دستمزدهای کلانی را نیز طلب مینمایند.
ولی مهاجرت به آلمان یا اتریش امکان پذیر بوده حتی میتوان گفت نسبتا راحت میباشد. شما کافی است بتوانید به مقامات اداره اقامت اتباع بیگانه ثابت نمائید که قادر به تامین مخارج خودتان بوده و سربار دولت و مالیات دهنده ها نخواهید شد.
بنابراین دوست شما باید در مرحله ابتدائی مدارکی مانند تائیدیه از بانکی شناخته شده و مورد قبول تهیه نماید. درصورتی که مایل باشند من برایشان اقدام کنم فتوکپی آن را بوسیله میل برایم ارسال نمائید و من به شما خواهم گفت بعدا باید چه بکنید. آنچه را که من شخصا بنوانم و انجام خواهم داد بصورت کاملا رایگان است و هزینه ای نخواهد داشت . اقداماتی را نیز که باید توسط دفاتر رسمی و حقوقی انجام پذیرد شامل مخارجی می شود که توسط خود وکلا اعلام خواهد شد ولی میتوانم اطمینان بدهم که بسیار معقول میباشد. زمان لازم نیز برای انجام کلیه اقدامات به نظر من و با تجربه ای که دارم بین 2 تا 4 ماه بیشتر نمی شود . بعد از انجام کلیه مراحل در پاسپورت متقاضی ویزای 5 ساله با حق اجازه کار درج مینمایند. البته عملا پس از 2 سال میتوان برای دریافت تابعیت اقدام نمود.
در صورتیکه مایل بودید لطفا بوسیله پیام خصوصی و میل با من تماس بگیرید. ضمنا سایر اعضا نیز در صورتی که سوالاتی در این مورد داشته باشند میتوانند همین جا مطرح و پاسخ دریافت نمایند . امیدوارم بتوانم خدمتی برایتان انجام بدهم . از بازدید شما نیز بسیار ممنون میباشم . متشکرم
|
|
|
ba arze salam dobare man ehsan hastam va kheyli zabanha ro doost daram mishe lotfan agar kasi almani nakhast filhaye darsasho be emaile man befrestid ta copy begiram va too khoone bekhoonam,,,,rasti zabanhaye digari ham baladid mesle spanish va italian///Danke
|
|
|
in emaile mane:::: gary_martin38@yahoo.com
|
|
|
tacano22
با سلام به شما دوست عزیز
حقیقتش اینکه منظور شما را از .... فایلهای درسی داوطلبی را به میل من بفرستید .... اصلا متوجه نشدم . دروس این کلاس در این تاپیک منتشر و همگی میتوانند استفاده نمایند.
در پاسخ این سوالتان که آیا من به زبانهای دیگری نیز آشنائی دارم : بله من به دلایلی با چندین زبان اروپائی و شرقی آشنا هستم . ولی فعلا فقط در این تاپیک دروس آلمانی میگذارم. ضمنا ایتالیائی و اسپانیائی را به خط آلمانی اینطوری مینویسند . Italienisch - Spanisch . این را به این دلیل نوشتم که میدانم دوستانی منتظر نشسته اند تا نکته ای پیدا کرده عیب جوئی بنمایند . امیدوارم حضور پررنگتری در اینجا داشته باشید . سوالی هم باشد من در خدمت حاضرم . متشکرم
|
|
|
Quoting: amanda_am فعلا مثل اینکه دوستان تمایلی ندارند و حتی کسانی که اصرار زیادی برای راه افتادن دروس داشتند غایب هستند
عجبا
خانوم معلم تا دو روز پیش مسافرت کاری بودی حالا ما غایبیم؟
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
|
|
|
|
|
Quoting: deleted خانوم معلم تا دو روز پیش مسافرت کاری بودی حالا ما غایبیم؟
سلام دوست عزیز.
من از شما نامی نبرده و گلایه ای نیز ننموده ام . آن چه که نوشتم منظورم دوستانی هست که خودشان میدانــند و من مایل به ذکر نام کسی نیستم زیرا شرکت در این کلاس نه اجباریست و نه به میل و خواسته من میباشد.
بله من در مسافرت کاری بودم . یعنی بهتر بگویم بیشتر مواقع هستم . بسیاری مواقع مجبورم بعد از خاتمه کارم در کارخانه ای فورا به فرودگاه بروم و بعدا در هواپیما بخوابم . حقیقتا اینقدر مسافرت را اصلا دوست ندارم و امیدوارم وضعیتی پیش بیاید تا بتوانم مثل سایرین زندگی معمولی داشته بعد از خاتمه کار به خانه ام بروم.
هفته آینده درس تازه ای را شروع میکنم . زیرا بعضی دوستان میفرمایند نمیتوانند بصورت مرتب در کلاس حاضر شوند ولی در مواقعی که فرصتی پیدا شود دوست دارند از این کلاس چیزی یاد بگیرند. دوست بسیار عزیزی هم که فعلا میگوید مشغول آش خوردنست عقیده دارد باید در هر صورت من به کارم ادامه بدهم و توقف آن کار شایسته ای نمی باشد.
باز هم از شما سپاسگزاری مینمایم . متشکرم
|
|
|
Quoting: amanda_am هفته آینده درس تازه ای را شروع میکنم

مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
|