صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
فرهنگ و ادبیات و داستان
/
کلا س تدریس زبان آلمانـــی
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
12
.
13
.
14
.
15
.
16
.
17
.
18
.
>>
نویسنده
پیام
saedb
اعضا
#
: 9 Apr 2008 23:57
Of_A_Simple_Life
دمه شما گرم
amanda_am
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
Of_A_Simple_Life
اعضا
#
: 10 Apr 2008 02:14 | ویرایش بوسیله: Of_A_Simple_Life
Quoting: saedb
دمه شما گرم
مرسی عزیز. ولی من که کاری نمیکنم. زحمتارو دوست خوبم amanda_am میکشنم. من سعی میکنم TD باشم!!
(technical Director!) یا بهتر بگم TA یا همون Technical Assistant
سیامک
راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
Of_A_Simple_Life
اعضا
#
: 10 Apr 2008 02:15
Quoting: amanda_am
تا چنانچـه در آینده قرار شد کلاس مشابهی برای زبانی دیگر نیز افتتاح نمائیم از این تجربیات استفاده شود.
من تصمیم دارم هر هفته با ده روزی یک درس جـدید را شروع نمایم و مقـداری فرصت برای فراگیری دروس قایل شوم. با اینهمه این درسها بین شش تا هشت ماه بطول خواهـد انجامید
بسیار عالیه. من نگران بودم با حجم کارهام نتونم به مطالب شما برسم
سیامک
راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
deleted
اعضا
#
: 10 Apr 2008 12:03
بین شش تا هشت ماه بطول خواهـد انجامید
زیادهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
تا آخر تابستون یه زره پیشرفتمون کن خانوم معلم
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
deleted
اعضا
#
: 10 Apr 2008 13:02
hallo
خانوم معلم معنی کلمات زیر به آلمانی چی میشه؟
deleted
Mirror
HI
Goodbye
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
amanda_am
اعضا
#
: 10 Apr 2008 22:34
deleted
سلام دوست عزیز.
هم من تلاش خود را خواهم کرد و هم روشی که در این کتاب بکار رفته بسیار موثر میباشد و به شما اطمینان میدهم خیلی سریع پیشرفت خواهیـد نمود.
معانی لغاتــی که خواسته بودید چنین است:
Deleted ----------------------- Gelöscht --------------------------- حذف گــردید
Mirror -------------------- der Spiegel -------------------------------آئینـــه
HI ------------------------------Hallo ---------------------------------سلام
Goodbye ------------------Auf Wiedersehen ----------------- به امیـد دیدار
متشکرم
چـو ایــران نباشد تن من مباد
Of_A_Simple_Life
اعضا
#
: 10 Apr 2008 22:53
amanda_am
سلام دوست عزیز
من یه چیز یادم رفت بپرسم. برای تلفظ لغات زبان آلمانی چیزی شبیه حروف فونتیک (شکل تلفظی کلمات) هم در نظر کرفته شده؟
میتونید اونارو اول بگید که از ابتدا تلفظ صحیح رو یاد بگیریم. با این وضع آموزش زبان انگلیسی مدارس دیگه به همه ثابت شده اصلاح اشتباهات چقدر سخت تر از درست یاد گرفتنشونه
سیامک با تشکر
amanda_am
اعضا
#
: 11 Apr 2008 00:13
Of_A_Simple_Life
سلام دوست عزیز آقای سیامک .
من میتوانم برای هر جمله بصورت جاگانه یا تمامی جملات یک درس فایل صـوتی قرار بدهم تا گوش دوستان به کلمات آشنا گردد. اما راه حل بهتری نیز هست. شاید اطلاع داشته باشید که بکمک برنامه کامپیوتری کوچک و رایگانــی میتوان متنهای مختلفی را که برنامه میخوانـد از بلند گوی کامپیوتر شنید.
به موقع خود توضیح کاملی خواهم نوشت. نگران نباشید. متشکرم
Of_A_Simple_Life
اعضا
#
: 11 Apr 2008 11:18
amanda_am
پس فونتیکی در کار نیست؟!
البته فکر کنم زبان آلمانی هم مثل اسپانیایی قواعد خاصی داره که تلفظ کلمات مشخصه و مثل فرانسه و انگلیسی نیست که تلفظ کلمات تقریبا بی قانونه. درسته؟
سیامک
amanda_am
اعضا
#
: 11 Apr 2008 20:52
Of_A_Simple_Life
سلام دوست عزیز آقای سیامک
من هر کاری لازم باشد و البته بتوانم خواهم کرد تا کسی گمراه نشود. خودم شاگردانی داشته ام که به دلایلی مطالب غیر واقع به مغزشان وارد شده بود و به اشکال کار واقفم . در مورد زبان آلمانی این نکته را باید متذکر گردم که خوشبختانه کلمات همانطوریکه نوشته می شوند تلفظ نیز خواهند شد و این از محسناتش به حساب می آید. متشکرم
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
12
.
13
.
14
.
15
.
16
.
17
.
18
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.