صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
فرهنگ و ادبیات و داستان
/
کلا س تدریس زبان آلمانـــی
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
12
.
13
.
14
.
15
.
16
.
17
.
18
.
>>
نویسنده
پیام
amanda_am
اعضا
#
: 8 Apr 2008 23:40
Quoting: saedb
میشه بگی فرمت فایله صوتیت چیه و با چی وا میشه
دوست عزیز کسی به شما اعتراضی نکرده که چرا نمیدانید.
اتفاقا من خودم هم نمیدانم فرمت آن چیست. فقط میدانم که بوسیله سایت 4shared.com دانلود نموده ام که لینک آن را نیز ملاحظه مینمائید.
من خودم که امتحان کردم . بعد از کلیک روی لینک سایت را مشاهده نمودم و سپس نام فایل را و علامت اینکه فایل را دانلود کنید. پس از دانلود نیز توانستم به راحتی صـدای گوینده را بشنوم.
اگر مشگلی هست یا نیاز به راهنمائی باید از
حامـد یوحان صاحب خرازی
سوال کرد. من اطلاعی ندارم. امیدوارم این مشگل شما به زودی رفع شود زیرا بدون شنیدن آموزش خیلی سخت خواهــد بود. لطفا نتیجه را اطلاع دهیـد . متشکرم
چـو ایــران نباشد تن من مباد
deleted
اعضا
#
: 8 Apr 2008 23:52
Quoting: amanda_am
من به زودی ترتیبی خواهم داد که تمامی دروس به صورت زنجیره ای و بدون بحثهای انحرافی در یک جا متمرکز شوند زیرا نباید وقت داوطلبین را برای موارد غیر ضروری گرفت
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
deleted
اعضا
#
: 8 Apr 2008 23:56
من از فردا میرم واسه دوست و رفیقام کلاس می زارم
یه زره دیگه هم درس بده لطفا
دیکشنری احتیاج هست بریم بخریم یا نه؟؟؟؟؟؟؟
من پول ندارم آخه
، آخر برجه
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
Of_A_Simple_Life
اعضا
#
: 9 Apr 2008 00:06 | ویرایش بوسیله: Of_A_Simple_Life
Quoting: saedb
میشه بگی فرمت فایله صوتیت چیه و با چی وا میشه
فرمت فایلها ram هست که همون RealMedia Metafile هستش. میتونید با real player اجراشون کنید
فرمت خیلی فشرده و کم حجمیه. اگه real player ندارید با Jet Audio هم میتونید باز کنید
amanda_am
لینک مشکلی نداره. ممنون
سیامک
راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
amanda_am
اعضا
#
: 9 Apr 2008 00:13
Quoting: deleted
دیکشنری احتیاج هست بریم بخریم یا نه؟؟؟؟؟؟؟
به هیچ وجـه . معانی لغات و هرگونه اطلاعات لازم دیگری همینجا نوشته می شود.
برای مواردی دیگر نیز اگر نیازی بود و میل نداشتید از من سوال کنید. بوسیله موتور گوگل فورا معنی لغت یا جمله مورد نظرتان را پیدا می کنید. متشکرم
amanda_am
اعضا
#
: 9 Apr 2008 00:16
Quoting: Of_A_Simple_Life
لینک مشکلی نداره. ممنون
خوب به سلامتی همه کارها روبراه شد و میتوان به بقیه دروس رسید. ممنونم دوست عزیز
Of_A_Simple_Life
اعضا
#
: 9 Apr 2008 00:21
راستی آماندا خانوم!! شما به فتوشاپ دسترسی دارید؟ اگه بتوننید حجم عکسارو کم کنید عالی میشه. با Ctrl+Shift+Alt+S میتونید save for web کنید که تا 50 برابر حجم عکسها کم میشه. برای عکسهایی که رنگ کمتری دارند از فرمت GIF و آنهایی که عکس هایی با تنوع رنگ بیشتری اند مثل عکسهایی که دوربین میگیره از فرمت JPG استفاده کنید.
یه پیشنهاد هم برای دوستانی که حوصله داشتن 600 نوع نرم افزارو برای پخش فایلهای تصویری و صوتی مختلف رو ندارند پیشنهاد میکنم نرم افزار VideoLan Player یا همون VLC Player رو دانلود کن.
بیشتر فرمتهایی که میشناسید (از FLV تا 3gp و ogg تا amr و ram -ra ) رو باز میکنه.
جالبه که این نرم افزار مجانی و free هستش و زیر GNU Public License میتونید اونو تغییر هم بدید!!
برای دانلود به سایت 9down.com یا download.com برید:
حجمش هم 7-9 مگا بایته ولی ارزش 9 گیگا بایت
سیامک
راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
amanda_am
اعضا
#
: 9 Apr 2008 00:38
Quoting: Of_A_Simple_Life
راستی آماندا خانوم!! شما به فتوشاپ دسترسی دارید؟ اگه بتوننید حجم عکسارو کم کنید عالی میشه.
برای کم کردن حجم عکسها میتوان به راحتی از paint نیز استفاده نمود. تصور من این بود که عکس بزرگتر بهتر است ولی بسیار خوب روشی را میدانم که میتوان حجم کم ولی سایز معمولی داشت. فکر میکنم دلیل شما چیزی است که دوستان میگویند اینترنت ذغالی .
Of_A_Simple_Life
اعضا
#
: 9 Apr 2008 00:44
Quoting: amanda_am
فکر میکنم دلیل شما چیزی است که دوستان میگویند اینترنت ذغالی .
خیر ما پیشرفت کردیم خانوم!!
حالا از سوخت نفت استفاده میکنیم
amanda_am
اعضا
#
: 9 Apr 2008 22:50
metalhelpmebe
سلام بر شما دوست عزیز.
پاسخ شما به این دلیل با تاخیر مواجه شد که من میخواستم متن های آلمانی - انگلیسی و فارسی را باهم مقایسه نمایم. فقط برای اطلاع شخصی.
ترجمه ها بسیار خوب انجام گرفته و ایرادی نمیتوان گرفت. اگر چه بطوریکه میدانید بعضی مطالب هنگامیکه به زبان دیگری برگردانده شوند ظرافت و لطافتشان را از دست میدهند.
این کلاس برای آموزش مبتدیانست و شما اگر مبتدی نیستید نیازی به تعقیب دروس ندارید ولی من در اینجا از شما و سایر دوستانی که به زبان آلمانی آشنائی دارند تقاضا مینمایم گاهی سری به این کلاس بزنند و ما را راهنمائـی بفرمایند.من مخصوصا مایل هستم تجربه بیشتری از داوطلبین ایرانی کسب نمایم تا چنانچـه در آینده قرار شد کلاس مشابهی برای زبانی دیگر نیز افتتاح نمائیم از این تجربیات استفاده شود.
یک موقعی من در یک سایت انگلیسی زبان کلاس تعلیم روسی داشتم ولی تجربیات به دست آمده از آنجا تمیتواند مورد استفاده این سایت قرار بگیرد.
دوست عزیزی از ایران مینویسد که در شبکه نت برنامه های متنوعی برای تعلیم زبان موجود است. من دقیقا منظور ایشان را متوجه نشدم ولی این موضوع را تصدیق مینمایم. اما بایستی توجه داشت که این برنامه ها اغلب تجاری و نسبتا نیز گران هستند. علاوه بر این در ایران سیستم فیلتر گذاری مرسوم است. با اینهمه کسانی که امکانات بهتری دارند مجبور به تعقیب دروس این کلاس نیستند.
من تصمیم دارم هر هفته با ده روزی یک درس جـدید را شروع نمایم و مقـداری فرصت برای فراگیری دروس قایل شوم. با اینهمه این درسها بین شش تا هشت ماه بطول خواهـد انجامید و بعدا دوره پیشرفته تری را شروع خواهم نمود. البته اگر عمری بود و دوستان نیز مایل بودند.
بازهم از شما صمیمانه سپاسگزاری نموده تقاضا میکنم فرصتی داشتید سرافرازمان بفرمائید. متشکرم.
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
12
.
13
.
14
.
15
.
16
.
17
.
18
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.