| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 8 Apr 2008 20:46 | ویرایش بوسیله: amanda_am
Quoting: deleted من عکس ها رو هنوز هم نمی تونم ببینم اینجوری خانوم معلم چرا درس نمیدی؟
دوست عزیز. حالا برای تمام عکسها لینک مستقیم هم گذاشتم تا بتوانیــد ببینید.
ادامـه مطالب تا زمانی که معلوم شود دوستان برای دیدن و شنیدن اشکالی ندارند کار بیهوده ای بود. میــدانید بیشتر دوستان در ایران ساکنـند و باید مشگلی نداشته باشند. حالا درسها ادامه خواهند یافت و صمیمانه آرزو میکنم مورد استفاده علاقمندان قرار بگیرد.
چـو ایــران نباشد تن من مباد
|
|
|
Quoting: amanda_am چـو ایــران نباشد تن من مباد
امضای قشنگی داری 
راستی من هم میام کلاس ممنون از درس ها 
METAL my soul is crying behind my body
|
|
|
Quoting: metalhelpmebe راستی من هم میام کلاس ممنون از درس ها
دوست عزیز سلام . خیلی خوش آمدید و امیدوارم موفق شوم خدمت بسیار مختصری به دوستان انجام دهم. متشکرم 
|
|
|
|
|
Quoting: amanda_am امیدوارم موفق شوم خدمت بسیار مختصری به دوستان انجام دهم
خیلی عالی هست راستش من کمی با آلمانی آشنایی دارم که مربوط میشه به ترجمه یک شعر از باندی که علاقه بهش داشتم راستش ورزن اصلی به زبان المانی هست و مدتی بعد lyrics به زبان انگلیسی اومد ولی چون سبک موزیک به نوعی به اشعار وابسته بود این بود که از متن انگلیسی چیزی بدست نمی امد تا اینکه یکی از دوستانم برای من از زبان اصلی شعر به فارسی برگرداند علتش این بود که چون زبان آلمانی زبان فلسفه تقریبا هست وازه ها در زبان های دیگر نمیتونن معنی خودشون برسونن مثل زبان فارسی
آلمانی
Erblicket die Töchter des Firmaments
Ich frage mich, wie wird der Winter sein wenn ich den Frühling niemals sehen werde Ich frage mich, wie wird die Nach sein wenn ich den Tag niemals sehen werde Ich frage mich, wie wird das Leben sein wenn ich das Licht niemals sehen werde Ich frage mich, wie wird das Leben sein wenn der Schmerz endlos währt
In jeder Nacht ist das Schwarz anders in jeder Nacht wünsche ich mir die Zeit zurück, in der ich durch die alten Wälder ritt
In jedem Winter ist die Kälte anders in jedem Winter fühle icj mich so alt so alt wie die Nacht so alt wie die furchtbare Kälte
Ich frage mich, wie wird das Leben sein wenn ich den Tod niemals sehen werde Ich frage mich, wieso muss das Leben ein Leiben sein, das ewig währt Ich frage mich, wie wird das Leben sein wenn ich den Tod niemals sehen werde Ich frage mich, wieso muss das Leben ein Leiben sein, das ewig währt
انگلیسی
Beholding The Daughters Of The Firmament
I wonder how winter will be with a spring that I shall never see I wonder how night will be with a day that I shall never see I wonder how life will be with a light I shall never see I wonder how life will be with a pain that lasts eternally
In every night there's a different black in every night I wish that I was back to the time when I rode through the forests of old
In every winter there's a different cold in every winter I feel so old so very old as the night so very old as the dreadful cold
I wonder how life will be with a death that I shall never see I wonder why life must be a life that lasts eternally I wonder how life will be with a death that I shall never see I wonder why life must be a life that lasts eternally
فارسی
در شگفت ام که زمستان چه گونه خواهد بود
با بهاری که هرگز نخواهم اش دید
در شگفت ام که شب چه گونه خواهد بود
با روزی که هرگز نخواهم اش دید
در شگفت ام که زندگی چه گونه خواهد بود
با نوری که هرگز نخواهم اش دید
با این دردی که همواره می پاید
با هر شب تاریکی ای ست دگر
هر شب آرزو میکنم که کاش برمی گشتم
به روزگاری که می تاختم
در میان جنگل های کهن
با هر زمستان سرمایی ست دگر
هر زمستان خود را بسیار پیر می یابم
پیر همچون این شب
پیر همچون این سرمای کشنده
با مرگی که هرگز نخواهم اش دید
در شگفت ام که زندگی چرا باید باشد
این زندگی که تا به ابد می پاید
در شگفت ام که زندگی چه گونه باید باشد
با مرگی که هرگز نخواهم اش دید
در شگفت ام که زندگی چرا باید باشد
این زندگی که تا به ابد می پاید
band : burzum Track: Erblicket die Töchter des Firmaments english :Beholding The Daughters Of The Firmament
year : 1996
|
|
|
Of_A_Simple_Life
سلام دوست عزیز آقای سیامک .
حالا که زحمت کشیدید لطفا بفرمائیـــد آیا تمام عکسها را میتوان مشاهده نمود یا نه ؟ این برای ادامـه کار خیلی مهم است زیرا اگر دوستان ساکن ایران نتوانــند مطالب را ببینند کارمان ارزشی نخواهــد داشت. متشکرم
|
|
|
Quoting: amanda_am حالا که زحمت کشیدید لطفا بفرمائیـــد آیا تمام عکسها را میتوان مشاهده نمود یا نه ؟ این برای ادامـه کار خیلی مهم است زیرا اگر دوستان ساکن ایران نتوانــند مطالب را ببینند کارمان ارزشی نخواهــد داشت. متشکرم
اسمت نمیدونم ولی بچه هایی که در ایران هستن اکثر با آدرس های آینه میان به همین خاطر نمیتونن عکس ها را ببین مگر با فیلتر شکن بیان
|
|
|
# : 8 Apr 2008 21:59 | ویرایش بوسیله: amanda_am
======================= ادامـه درس اول - الفبای زبان آلمانــی =======================
سلام دوستان عزیز...
دروس به صفحــه 1 انتقال یافت تا دوستان راحت تر استفاده نمایند
|
|
|
amanda_am دوست عزیز پیام خصوصیتونو چک کنید. راجع به عکس برای حل شدن مشکل قطعی گفتم چکار کنید. نکته مهمی که یادم رفت بگم اینه که صفحه اول تو پست اولتون لیست درسها + لینک هر درسو قرار بدین تا دوستان بلافاصله به درس مورد نظر بیان. سیامک
راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
|
|
|
|
|
Of_A_Simple_Life
دوست عزیز آقای سیامک
من به زودی ترتیبی خواهم داد که تمامی دروس به صورت زنجیره ای و بدون بحثهای انحرافی در یک جا متمرکز شوند زیرا نباید وقت داوطلبین را برای موارد غیر ضروری گرفت.
در مورد عکسها منبعد از همان آدرس آینه که دادید استفاده مینمایم. هرگاه معلوم شد کامپیوتر یا اینترنت آدرس آینه را نیز مثل برنامه فیلتر شکن از ما قبول نمینماید ناچارم لینک مستقیم را هم در کنار دانلود معمولی قرار بدهم.
در این صفحه در ادامه درس تعلیم الفبا یک فایل صوتی برای شنیدن تلفظ حروف گذاشته ام . لطفا این را هم کنترل نموده نتیجه را اعلام فرمانیــد. متشکرم.
|
|
|
Quoting: amanda_am برای شنیدن تلفظ حروف فایل U06b.ram را از لینک زیر دانلود کنیــد میشه بگی فرمت فایله صوتیت چیه و با چی وا میشه خوب چیه مگه بلد نیستم
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
|