| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 18 Mar 2008 20:18 | ویرایش بوسیله: amanda_am
با سلام
قصـد دارم که در اینجا کلاس تدریس زبان آلمانــی برای مبتدیان را افتتاح نمایم . البته بشرطی که مـدیران مخالفتی نداشته باشند و یک حــد اقل قابل قبولی نیز داوطلب فراگیری بشوند.
از موافقت مـدیران یا مخالفتشان فعلا اطلاعی ندارم و منتظر اظهار نظرشان میمانم. اما با توجـه به اینکه در این باره قوانین سایت مخالفتی ندارد احتمال موافقتشان خیلی زیاد است . بایستی در درجه اول مصالح و منافع سایت را مورد بر رسی قرار داد و به دلیل اینکــه اینکار فقط از عهده مدیران که لاجرم به اطلاعاتی دسترسی دارند ساخته است باید صبر کرد و البته به نظرشان نیز احترام گذاشت .
اما در مورد حــد اقل داوطلبین میتوانم بگویم که : چــون قرار دادن اطلاعات لازم و تدریس مستلزم مقداری کار میباشد نمیتوان انتظار داشت که اگر تعــداد قابل قبولی علاقمند نباشند اینکار را مثلا برای ده یا بیست نفر شروع نمود. اگر علاقمند به فراگیری این تعداد باشد بهتر است در کلاسهای خصوصی زبان شرکت نمایند. بنا براین از علاقمندان درخواست مینمایم در مرحله اول منتظر تصمیم مدیران باشند و اگر آنها موافقت فرمودند برای ثبت نام به همین تاپیک مراجـعه نمایند. جهت ثبت نام فقط اعلام آمادگی برای فراگیری با نام داوطلب کفایت مینماید.
در صورتیکه این اقــدام با استقبال دوستان مواجه گردد. برای تدریس چنــد زبان دیگر نیز اقــدام خواهم نمود . فعلا منتظر میمانیم .
شــروع اولین درس از صفحه 14 مکالمات روزمره صفحــه 15
چـو ایــران نباشد تن من مباد
|
|
|
سلام من داو می طلبم
█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
|
|
|
Quoting: amanda_am در صورتیکه این اقــدام با استقبال دوستان مواجه گردد. برای تدریس چنــد زبان دیگر نیز اقــدام خواهم نمود . فعلا منتظر میمانیم . آلمانی با لهجه ترکی چه شود!!!
ما هم هستیم 
FESHARAKI مخلص هر فشارکی (Her fersharaki)
یه ضرب المثل آلمانی میگه: her mish tahesch tachten saresch teisen یعنی هر میخ تحش تخته سرش تیزه !
آزادی آن است که محدودیت هایت را خود انتخاب کنی
|
|
|
|
|
man ham asasii payee am asasi asasiii
c0ck_khastani
|
|
|
hornet_32
 مخلصیم amanda_am به سایت معظم آویزون خوش آمدین 
█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█▄█▀█
|
|
|
amanda_am
hallo
Ich moschte deutch lernen
Pas Man ham Davtalabam
Danke

ناامید از عشق
|
|
|
Quoting: Babki Ich moschte deutch lernen
سلام دوست عزیز.
Ich denke, Sie wissen es bereits.
|
|
|
Quoting: hornet_32 آلمانی با لهجه ترکی چه شود!!!
سلام دوست عزیز
از اعلام آمادگی شما ممنونم . ضمنا من متاسفانه ترک نیستم و ترکی را نیز نمیدانم
|
|
|
|
|
Quoting: FESHARAKI سلام من داو می طلبم
از ورود شما به کلاس زبان استقبال خواهیم نمود . خوش آمدید دوست عزیز 
|
|
|
Quoting: cock_khastani man ham asasii payee am asasi asasiii
سلام دوست عزیز. از ورود شما به کلاس زبان آلمانی خوشحال خواهیم شد ...
|