| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: rahamatt گروهى از زنان در حدود چهل نفر، گرد آمدند و به حضور حضرت على (ع ) رسيدند، گفتند: چرا اسلام به مردان اجازه چند زنى داده اما به زنان اجازه چند شوهرى نداده است ؟ آيا اين يك تبعيض ناروا نيست ؟ حضرت على (ع ) دستور داد ظرفهاى كوچكى از آب آوردند و هر يك از آنان را به دست يكى از زنان دادند. سپس دستور داد همه آن ظرفها را در ظرف بزرگى كه وسط مجلس گذاشته بودند خالى كنند. دستور اطاعت شد، آنگاه فرمود: اكنون هر يك از شما دو مرتبه ظرف خود را از آب پر كنيد اما بايد هر كدام از شما عين همان آبى كه در ظرف خود داشته برداريد. گفتند: اين چگونه ممكن است ؟ آبها با يكديگر ممزوج شده اند و تشخيص آنها ممكن نيست . حضرت على (ع ) فرمود: اگر يك زن چند شوهر داشته باشد خواه ناخواه با همه آنها هم بستر مى شود و بعد آبستن مى گردد چگونه مى توان تشخيص داد كه فرزندى كه بدنيا آمده است از نسل كدام شوهر است
rahamatt 
ببین عزیزم خیلی ببخشیدا  اون موقعها کاندوم که نبوده .. درسته؟ مردها هم که بلد نبودند که باید بکشن بیرون تا بچه دار نشن . تازه اگر هم بلد بودند ، متاسفانه زنها پاهاشونو پشت کمر آقاهه قفل میکردند و اجازه اینکار را نمیدادند .
سئوال من از شما ( رها ) که به علی نزدیکترید اینه :
بنظر شما اگر آنحضرت در این زمان زندگی میکردند و کاندوم و Aud و از اینجور چیزها را میدیدند آیا جوابشان همان بود؟
راجع به راههای دیگر سکس کردن ( که آدمو حامله نمیکنه) هم نمیخوام در این تاپیک فرهنگی و ادبی صحبتی بکنم .

|
|
|
Quoting: royale_korosh ایول...
مرسی کوروش جونم 
If ever things being to look a little cloudy... thyey'll get better soon.
|
|
|
Quoting: mandananiakan rahamatt مرسی. دلم یهو پکید منم 
Quoting: kamran_ardalan دوست ناحسابی جای اینکه با پای چپت وارد جایگاه همیشگیت بشی برو کمی مطالعه کن تا مثل ماهیت فعلیت کمی ارزشت از سوسک بالاتر بیاد. کوروش بنیانگذار دموکراسی بود. میگی مردم از تخت کشیدنش پایین!! فقط برات متاسفم, اون شورت خودته که از بچگیت خانواده و معلمینت کشیدن پایین و کاری باهات کردند که گفتنی نیست.
Quoting: Rozita_TF قرار نیست چیزی بگیم. کسانی که باید بگن در حال حاضر بر اساس جدیدترین ها 1- علی دایی 2-احمقی نژاد 3-سردار زارعی 4- سعید مرتضوی 5- رفسنجانی 6- خامنه ای از نظراتي كه دادين ممنون.اما يه ذره بهتر...خواهشا...روي ماهتونو ميبوسم...فقط اگه متن قشنگي دارين از تاريخ ايران بذارين...بحث هم به جاي خود اما يه ذره مودب تر.به هم احترام بذارين...اين درخواستمه.ممنون ميشم 
به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
|
|
|
|
|
Quoting: kamran_ardalan خیلی از تاپیک خوبی که زدی ممنونم خواهش ميكنم.وظيفمه...عكست خيلي قشنگه...با اجازه سيو كردم...اشك توي چشمام جمع شد
|
|
|
Quoting: sam_ra اون موقعها کاندوم که نبوده .. درسته؟ همونطور كه ميگن اونزمونا مسواك بوده(فكر كنم مارك اورال بي)حتما يه كاندومي هم از جنس خوص بوده كه استفاده ميكردن 
Quoting: sam_ra مردها هم که بلد نبودند که باید بکشن بیرون تا بچه دار نشن . تازه اگر هم بلد بودند ، متاسفانه زنها پاهاشونو پشت کمر آقاهه قفل میکردند و اجازه اینکار را نمیدادند . شما اونجا بودي مينوشتي؟!
Quoting: sam_ra سئوال من از شما ( رها ) که به علی نزدیکترید اینه : خدا به دور.چرا تهمت نا مشروع ميزني به من؟!
Quoting: sam_ra بنظر شما اگر آنحضرت در این زمان زندگی میکردند و کاندوم و Aud و از اینجور چیزها را میدیدند آیا جوابشان همان بود؟ منيجمنتش نيستم كه آقا ممنون از نظر و موشكافي...ببينم بحث بعدي چي ميكني؟! ميخوام وصيت نامه ي كوروش رو بذارم. هر كي هست دستا بالا
|
|
|
# : 29 Mar 2008 04:31 | ویرایش بوسیله: sam_ra
Quoting: rahamatt ميخوام وصيت نامه ي كوروش رو بذارم. هر كي هست دستا بالا
 این از دستهای من
ولی ترو خدا اگه نظری دادم عصبانی نشو و دعوام نکن

|
|
|
گفتم دست نگفتم شست بي ادب
Quoting: sam_ra ولی ترو خدا اگه نظری دادم عصبانی نشو و دعوام نکن نه آمپر من دير ميچسبه به سقف...نگران نكن خودتو....
|
|
|
# : 29 Mar 2008 07:00 | ویرایش بوسیله: sam_ra
Quoting: rahamatt نه آمپر من دير ميچسبه به سقف...نگران نكن خودتو....
rahamatt
وااا .. شانس ما رو ببین !!
مال تو هم میره میچسبه به سقف؟ !! 

|
|
|
|
|
Quoting: sam_ra rahamatt وااا .. شانس ما رو ببین !! مال تو هم میره میچسبه به سقف؟ !! پس نه نميچسبه...مال من نميچسبه نميچسبه وقتي چسبيد بدجور ميچسبه
|
|
|
Quoting: sam_ra rahamatt وااا .. شانس ما رو ببین !! مال تو هم میره میچسبه به سقف؟ !! پس نه نميچسبه...مال من نميچسبه نميچسبه وقتي چسبيد بدجور ميچسبه
|