| نویسنده |
پیام |
|
|
روتو برم بچه پررو 
به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
|
|
|
Quoting: rahamatt عزیز اینایی که تو شعر بود تلنگری به خودته.کوروش خودتی نه اونی که زیر خاک خوابیده. راه حلشم از خودت شروع میشه . مثلما شعر میخواهد آگاهی هایی در مورد اوضاع کنونی ایران بدهد و گلایه و شکایتی بکند. ولی دلیلی نداشت که این شعر خطاب به کورش باشد. میتوانست شکواییه به ملت باشد. متاسفانه امروزه یک عده سعی براین دارند که بگونه ای نظام شاهنشاهی را نظامی برتر جلوه دهند و آنرا ناجی مشکلات ایران بدانند. شما برای احقاق حقت به قاضی عادل یا حاکمی منصف رو می آوری. آگر از دروغ و کلک ناراحتی شکایتت را به فردی صادق میکنی. این شعر وقتی میگوید "به کورش چه خواهیم گفت" بطور غیر مستقیم در ذهن شما این را ایجاد میکند که او فردی است که واجد شرایط بالاست و میشود به او شکایت کرد. من نمیدانم شاید کوروش واقعا فردی بسیار مصلح و فرمانروایی عادل بوده است. ولی در طول تاریخ نشان داده شده است که کسی که منتخب مردم نباشد خود را جوابگوی مردم نمیداند و هر کار که دلش بخواهد میکند. خواه این فرد میخواهد شاه باشد یا ولی باشد یا به اصطلاح رییس جمهور. گاهی اوقات آدم باید بین خطها را بخواند. همانطور که شما گفته که شعر منظورش من و شما هستیم.
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|
|
|
royale_korosh آقا کورش فردا جواباتو میدم.
|
|
|
|
|
# : 19 Mar 2008 13:07 | ویرایش بوسیله: saeed45254
Quoting: rahamatt روتو برم بچه پررو بهتره بیشتر مواظب نوشتنت باشی 
---------------------- توکه جواب مشکل دار دادی پس منتظر چی بودی؟
|
|
|
Quoting: saeed45254 بهتره بیشتر مواظب نوشتنت باشی
 saeed45254 بهتره تو اين تاپيك نياي اگه ميخواي حال بگيري .باشه؟! نوشتن من همينجوريه.با عرض معذرت از اخلاق ورزشيت...
|
|
|
Quoting: Mustkeesheh مثلما شعر میخواهد آگاهی هایی در مورد اوضاع کنونی ایران بدهد و گلایه و شکایتی بکند. ولی دلیلی نداشت که این شعر خطاب به کورش باشد. میتوانست شکواییه به ملت باشد. متاسفانه امروزه یک عده سعی براین دارند که بگونه ای نظام شاهنشاهی را نظامی برتر جلوه دهند و آنرا ناجی مشکلات ایران بدانند. شما برای احقاق حقت به قاضی عادل یا حاکمی منصف رو می آوری. آگر از دروغ و کلک ناراحتی شکایتت را به فردی صادق میکنی. این شعر وقتی میگوید "به کورش چه خواهیم گفت" بطور غیر مستقیم در ذهن شما این را ایجاد میکند که او فردی است که واجد شرایط بالاست و میشود به او شکایت کرد. من نمیدانم شاید کوروش واقعا فردی بسیار مصلح و فرمانروایی عادل بوده است. ولی در طول تاریخ نشان داده شده است که کسی که منتخب مردم نباشد خود را جوابگوی مردم نمیداند و هر کار که دلش بخواهد میکند. خواه این فرد میخواهد شاه باشد یا ولی باشد یا به اصطلاح رییس جمهور. گاهی اوقات آدم باید بین خطها را بخواند. همانطور که شما گفته که شعر منظورش من و شما هستیم. كافيه يه نگاهي به تاريخ بندازي.جوابتو ميگيري. ممنون بابت توجه
|
|
|
Quoting: rahamatt كافيه يه نگاهي به تاريخ بندازي.جوابتو ميگيري. متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدی.
|
|
|
Quoting: royale_korosh مردمی که عقل نداشته باشند همین میشه اتفاقا اشتباه شما همین جاست. مردم بطور کلی عاقل هستند. و اگر بطور آزاد رای بدهند و آزادی داشته باشند راه درست را پیدا خواهند کرد. در این راه اشتباه خواهند کرد ولی این از روی بی عقلی نیست. دموکراسی یکی از مشکلترین روش های حکومتی است و بالا و پایین زیاد دارد. اتفاقا کسانی که معتقد به دیکتانوری هستند چنین نظر دارند که مردم عقل ندارند پس یک گروه به اصطلاح عاقل بابد بر آنها حکومت کنند.
Quoting: royale_korosh بلا نسبت چیز زیادی خوردن مگه ما بازیچه ی دست اونا هستیم ببینم منظورت از "اونا"مردم هستن. اگر منظورت مردم هستن که کلات خیلی پس معرکه هستش. هیچ کس نمیتواند خواسته توده مردم را نادیده بگیرد. مائو میگه " هیچ نیروی نظامی قادر نیست با خواسته توده مردم مبارزه کند." منظورم اینه که 30 سال پیش شرایطی بود که مردم چنین انتخابی کردند و شاید چند صباحی دیگر این مردم تصمیم بگیرند که حکومت شاهنشاهی را بر سر کار بگذارند. من و شما میتوانیم با نظرات خود با آنها مبارزه کنیم. ولی وقتی اکثریت این تصمیم را گرفتند دیگر باید به رای آنها سر تعظیم فرو نهاد. اگر چه با آن سیستم مخالفم ولی وقتی رای اکثریت شد باید به رای مردم احترام گذاشت.[
|
|
|
|
|
جوابم از هادی خرسندی میدم:
برای انانی است که انقلاب کردند و پشيمان شدند . خاک عالم بر سرم . انقلابی کردم و شد غرق ماتم کشورم. خاک عالم بر سرم تازه فهميدم بلانسبت که خيلی هم خرم . خاک عالم بر سرم. همچو مرغی پر کشيدم از قفس؛ جان خودم. حال اسوده شدم ؟ هم قفس شد تنگتر.هم کنده شد بال و پرم . خاک عالم بر سرم. حکم کردندم بگويم؛مرگ ير شاه ؛ان زمان . گفتم و کردم فغان. شاه مرد و من به مرگ خويشتن هم حاضرم . خاک عالم بر سرم. حکم کردندم بگو ؛ الله و اکبر ؛روی بام . رفتم و گفتم مدام . حال بی الله مانده زير بار اکبرم خاک عالم بر سرم . گفت اقا : ضد امريکا :بده دايم شعار هی زدم ان را هوار . خود به امريکا يواشی گفت:لاکن نوکرم: ختک عالم بر سرم . عده ای قاتل رييس جمهور يا رهبر شدند صاحب کشور شدند . اين ميان من ملتم؟ يا امتم ؟ يا عنترم؟ خاک عالم بر سرم . چون رييس جمهور را بينم بيفتم در عذاب ميکنم خود را خراب . همچنين زهره ترک از ديدن ان رهبرم . خاک عالم بر سرم مالک پايين اندامم فقيه حاضر استو چار چشمی ناظر است. هم به شورتم کار دارد هم به وضع بسترم. خاک عالم بر سرم. گفت اقا عشقبازی نيست بعد از اين مجاز . من که دارم اعتراض. پس تحصن کرده ام زير پتو با دلبرم. خاک عالم بر سرم. ای که پرسی روزگارم : غرق وحشت يا غم است ؟ وحشت و عم با هم است . خشتک خيسم ببين بنگر به چشمان ترم . خاک عالم بر سرم .

از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
Quoting: Mustkeesheh متوجه نشدم. میشه بیشتر توضیح بدی. به نظرت تاريخ واسه چي خونده ميشه؟!جز اينه كه عبرت بگيريم؟!فقط كافيه بشيني و بخوني و مقايسه كني.تاريخ كشورهارو با هم و ببيني كدومشون با چه ويژگي هايي تونستن دووم بيارن... تاريخ واسه همينه...بهتره يه نگاهي به تاريخ ايران بندازي.جواب سوالتو ميگيري...
Quoting: dariushagha جوابم از هادی خرسندی میدم: من عاشق هادي خرسنديم...ممنون مدير جون از نظري كه دادي 
|