| نویسنده |
پیام |
|
|
royale_korosh
Quoting: royale_korosh معلومه با اون وسایل انتحاری که به خودت بستی حالا کدوم بیچاره رو میخوای بترکونی!
اگه قسمت بشه خامنه ای رو ! 
وصیتم می کنم با هر چی که دارم ... بعد از مرگم برای بقیه ... تا جایی که برسه کیک و شیرینی بدن !  حسابی بزنین و برقصین و حال کنین !
Quoting: royale_korosh در ضمن معنی الیگارشی چیه؟
حکومتی که بر آمده از مردم نیست ! حکومت اقلیت !
البته به صورت کلی ! خوب برای اطلاعات بیشتر هم می تونید سرچ کنید خوب ! 
ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
|
|
|
Hadi_Pishi
Quoting: Hadi_Pishi اگه قسمت بشه خامنه ای رو ! حالا چه سریع رفتی سراغ گنده منده هاشون
Quoting: Hadi_Pishi وصیتم می کنم با هر چی که دارم ... بعد از مرگم برای بقیه ... تا جایی که برسه کیک و شیرینی بدن ! حسابی بزنین و برقصین و حال کنین ! فکر نکنم چیزی ازت باقی بمونه
Quoting: Hadi_Pishi حکومتی که بر آمده از مردم نیست ! حکومت اقلیت ! البته به صورت کلی ! خواب در این صورت فکر کنم حکومت آقا بیشتر از کوروش الیگارشیه
Quoting: Hadi_Pishi خوب برای اطلاعات بیشتر هم می تونید سرچ کنید خوب ! حالش نیست
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Hadi_Pishi اکس زدی می خوای انتحاری کنی؟ نکنه این چند وقته که نبودی تو القاعده در حال آموزش دیدن بودی؟

عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه میبیند. ((مارک تواین))
|
|
|
|
|
Hadi_Pishi با این قیافه خودتو خیلی قشنگ استتار کردی.  حتما موفق میشی
به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
|
|
|
بهش میگم تو که میتونستی این عربهای سوسمارخور رو قتل عام کنی،چرا نکردی که حالا ما به این وضیت افتادیم؟؟؟ 
توجه...توجه...حتما یه سری به ×کلوپ تیفوسی های شورشی پرسپولیس ×بزنید
|
|
|
روزها گذشت و گنجشک با خدا هیچ نگفت . فرشتگان سراغش را از خدا گرفتند و خدا هر بار به فرشتگان این گونه می گفت : می آید، من تنها گوشی هستم که غصه هایش را میشنود و یگانه قلبی ام که دردهایش را در خود نگه می دارد و سرانجام گنجشک روی شاخه ای از درخت دنیا، نشست.
فرشتگان چشم به لبهایش دوختند ، گنجشک هیچ نگفت و خدا لب به سخن گشود : " با من بگو از آنچه سنگینی سینه توست .گنجشک گفت : لانه کوچکی داشتم آرامگاه خستگیهایم بود و سرپناه بی کسی ام . تو همان را هم از من گرفتی .این توفان بی موقع چه بود؟ وسنگینی بغض راه بر کلامش بست.سکوتی در عرش طنین انداز شد. فرشتگان همه سر به زیر انداختند.
خدا گفت : ماری در راه لانه ات بود, خواب بودی ؛باد را گفتم تا لانه ات را واژگون کند آنگاه تو از کمین مار پر گشودی . گنجشک، خیره در خدایی خدا، مانده بود. خدا گفت : و چه بسیار بلاها که به واسطه محبتم از تو دور کردم و تو ندانسته به دشمنی ام برخاستی. اشک در دیدگان گنجشک نشسته بود ؛ ناگاه چیزی در درونش فروریخت . های های گریه هایش ملکوت خدا را پر کرد
|
|
|
خسته نباشی منبع نوشته هاتو اگه ممکنه بنویس.
|
|
|
Quoting: saeed45254 خسته نباشی منبع نوشته هاتو اگه ممکنه بنویس
 اینارو من از یه دوست گرفته بودم که الان هم در قید حیات نیس...توی دفترش چیزی ننوشته... میخوای برم نبش قبر؟! بکشمش از قبر بیرون بگم اینارو از کجا آوردی؟!
|
|
|
|
|
Quoting: shahin_021 بهش میگم تو که میتونستی این عربهای سوسمارخور رو قتل عام کنی،چرا نکردی که حالا ما به این وضیت افتادیم؟؟؟ اگه اینکارو میکرد دیگه کوروش نبود میشد محمد عبدالله
|
|
|
Quoting: rahamatt اینارو من از یه دوست گرفته بودم که الان هم در قید حیات نیس...توی دفترش چیزی ننوشته...میخوای برم نبش قبر؟! بکشمش از قبر بیرون بگم اینارو از کجا آوردی؟! آره
|