| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: rahamatt خلیج همیشگی فارس
495806 Signatures Total من نفر 495806 بودم .
مرسی رها که لینک گذاشتی . دمت گرم

|
|
|
Quoting: sam_ra من نفر 495806 بودم .

Quoting: sam_ra مرسی رها که لینک گذاشتی . دمت گرم

به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
|
|
|
# : 20 Apr 2008 13:55 | ویرایش بوسیله: dariushagha
Quoting: sam_ra من نفر 495806 بودم . 495806. sam_ra
کاش شماره خودمو حفظ کرده بودم
بدتر همه اونکسانی هی نوشتن پرشن گلف.... بجای گالف... 
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست...گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
|
|
|
|
|
در عجبم از مردمی که خود
زیر شلاق ظلم وستم زندگی میکنند
اما برای حسینی میگریند که آزادانه زیست....
دکتر علی شریعتی
درد ما از داشتنه. درد ما از داشتن اون چيزيه كه همه حسرتشو ميخورن... حس دلبستگي نداشتن بزرگترين درديه كه داريم... عادتمونه مسخره كنيم چون فكر ميكنيم كار مهمي رو انجام ميديم. چون فكر ميكنيم داشتن يه ساعت خوش به از نداشتن يه هويته... زير شكم فكر كردن شده كاره هر روزه. پرسيدن از اينكه كدوم شرت رو ميپسندي مهم تر از دونستن حتي يه ذره مطلب درباره ي خودمونه. تقصير ما نيست. اينجوري بار اومديم. وقتي بري يه جايي كه به اسم وحشي و تروريست نگات كنن؛وقتي بري يه جهنم دره اي كه كسي حتي به پشمشم حسابت نميكنه اونوقت ميفهمي چيكار كردي... اونوقت ميفهمي يه شوخي بچگانه هويتتو فروخته. اونوقته كه وقتي بگن تركاتون اسكولن؛لراتون خوابن؛سيستانياتون قاچاقچين؛رشتيا بي بخارن؛اصفهانيا خسيسس چيزي نميتوني بگي. چرا؟! چون خودت كردي.خودت با ساختن جك و پخش كردنش اينكارو كردي.خودت بودي كه واسه سرگرمي يه جك گفتي... چرا بايد هميشه وقتمون به شوخي بگذره.به كسخول بازي؟! چون جاها برعكس شده. هيچي تو اين ممكلت سر جاش نيست. ميگي خب با حرف ما كه چيزي نميشه. اما همين يه نفر باعث ميشه يه گروه بشي. وقتي از مملكتي كه داري يه تهران موندو سمنان و شيراز و اونوقت ديگه نتونستي هيچ گهي بخوري ميفهمي چي كردي... تو كه اين همه مياي نت يعني انقد سرت شلوغه انقد مشغله داري كه نميتوني يه كليك كني...آهان حتما كاراي واجبتري هم وجود داره.بايد بري يه داستان سكسي بخوني.حتما بايد بگي آقا دمت گرم.قسمت سكسيشو زياد كن... فشار باعث ميشه آدم از ظرفيت خارج بشه.بزنه به سيم آخر.به جاي اينكه راه اعتدالو پيش بگيري ميزني جلو.چون ياد نگرفتي چيكار بايد بكني.از بس تو سرت زدن كه بايد روسري بپوشي؛از بس بهت گفتن نخند وقتي بزرگ ميشي ميبيني اي بابا چقد از مرحله پرتم من. فكر ميكني اگه يه مانتوي كوتاه بپوشي چه شق القمري كردي.فكر ميكني متمدني اما نيستي.تو خالي هستي. وقتي يه حرفي بزني كه برخلاف نظر بقيه باشه ميگن تو زود داغ ميكني.جو گير ميشي. توي اين فضا نفس كشيدن سخته. حرفا عقده شده.مثل يه سرطان توي گلو مونده.ميخواي از دينت بپرسي.بفهمي چي به چيه.به معلم ميگي چپ چپ نگات ميكنه.به پدر و مادر ميگي.از دركش عاجزن.
چرا بيشتر فلاسفه و انديشمندان بي دين هستن؟!كسي ميدونه؟!
تو تاپيكي كه زدم يه مشت آدم... نميدونم چي بگم. اگه باز هم نام خليج فارس عوض بشه باز هم از خودم خوشحالم.خوشحالم با حرفام چند نفرو بيدار كردم.خوشحالم يه كاري كردم. اما... مسخرگي شده كار هر روزه... گوشت كيلو 9هزار تومن و گوجه فرنگي كيلو 2هزار تومن درده. اين درد ماست... اما كي فكر ميكنه...
|
|
|
Quoting: dariushagha بدتر همه اونکسانی هی نوشتن پرشن گلف.... بجای گالف... یعنی با o نوشتن؟!
|
|
|
Quoting: rahamatt گوشت كيلو 9هزار تومن و گوجه فرنگي كيلو 2هزار تومن درده. چه ارزونه...نکنه تو هم از محله احمدی خرید میکنی.... 
|
|
|
Quoting: rahamatt یعنی با o نوشت آره هی نوشتن persian golf!!!!بجای Gulf 
|
|
|
# : 21 Apr 2008 03:19 | ویرایش بوسیله: sam_ra
Quoting: rahamatt كه اين همه مياي نت يعني انقد سرت شلوغه انقد مشغله داري كه نميتوني يه كليك كني...آهان حتما كاراي واجبتري هم وجود داره.بايد بري يه داستان سكسي بخوني
Quoting: rahamatt تو تاپيكي كه زدم يه مشت آدم... نميدونم چي بگم. اگه باز هم نام خليج فارس عوض بشه باز هم از خودم خوشحالم.خوشحالم با حرفام چند نفرو بيدار كردم.خوشحالم يه كاري كردم. اما... مسخرگي شده كار هر روزه...
?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ 
Quoting: rahamatt چرا بيشتر فلاسفه و انديشمندان بي دين هستن؟!كسي ميدونه؟!
من میدونم . واسه اینکه اونا اندیشمند هستن .. بنابراین با تفکرشون تصمیم میگیرن . برعکس مردم عادی که با یک مذهب بخصوص متولد میشن و با همون مذهب هم میمیرن ( بدون اینکه اجازه داشته باشن لحظه ای فکر کنن که آیا این راه درسته یا نه )

|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha چه ارزونه...نکنه تو هم از محله احمدی خرید میکنی.... تو محله احمدی هستم اما اینجا گرونتره.اون گه میخوره که میگه اینجا همه چی ارزونه.حتما میره از سر مزرعه اش گوجه میاره.اما گوشت همینه قیمتش.9 یا 10. تازه گوجه کیلو 2تومن تو شهرستان اینجوره.
Quoting: dariushagha آره هی نوشتن persian golf!!!!بجای Gulf
مدیر و گریه؟! مرد که گریه نمیکنه
Quoting: sam_ra من میدونم . واسه اینکه اونا اندیشمند هستن .. بنابراین با تفکرشون تصمیم میگیرن . برعکس مردم عادی که با یک مذهب بخصوص متولد میشن و با همون مذهب هم میمیرن ( بدون اینکه اجازه داشته باشن لحظه ای فکر کنن که آیا این راه درسته یا نه )

|
|
|
همین الان تو گوگل ارث (ارث پدر کارتر پدر سگ)بودم اسم خلیج فارس رو عوض کردن گذاشتن the gulfخودتون برید ببینید
|