| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: royale_korosh چطور بود برات انتخابات اینترنتی را مینداخت اتقاقا بدم نمیشد. شاید اینجوری دموکراسی رو ایشون یاد میگرفت.
Quoting: royale_korosh منظورت از مردم یه زن لکاته ی وحشی تروریست اقوام سکاهاست نه منظورم اینه که مردم بزرگترین عامل در ایجاد و انهدام حکومت ها دارند. 30 سال پیش مردم ایران تصمیم گرفتند که چنین حکومتی را بنیانگزاری کنند و آنها هم هستن که هر وقت خسته شدند آنرا از کار بر کنار خواهند کرد. کما اینکه روسیه شوروی حکومت شاهی تزار ها را داشت بعد کمونیست شد و حالا هم به اصطلاح دموکراسی است.. حرف زدن و گلایه بردن به یک آدمی که در قید حیات نیست نه درد شما را دوا خواهد کرد نه درد مردم. باید دنبال راه حل گشت و بدون که راه ساده ای نیست. راستی حکومت شاهی صد درجه از اینکی داری بدتره. ولی اگه اکثر مردم بخوان خوب میشه حکومت مردم.
اين ازون ماستا كه فكر ميكني نيست
|
|
|
Quoting: Mustkeesheh حرف زدن و گلایه بردن به یک آدمی که در قید حیات نیست نه درد شما را دوا خواهد کرد نه درد مردم. باید دنبال راه حل گشت و بدون که راه ساده ای نیست. عزیز اینایی که تو شعر بود تلنگری به خودته.کوروش خودتی نه اونی که زیر خاک خوابیده. راه حلشم از خودت شروع میشه . از من شروع میشه... از همه... کافیه یه نگاه به خودمون بکنیم...

به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
|
|
|
Quoting: Mustkeesheh اتقاقا بدم نمیشد. شاید اینجوری دموکراسی رو ایشون یاد میگرفت. یعنی واقعا همچین انتظاراتی داری
Quoting: Mustkeesheh نه منظورم اینه که مردم بزرگترین عامل در ایجاد و انهدام حکومت ها دارند. مردمی که عقل نداشته باشند همین میشه
Quoting: Mustkeesheh 30 سال پیش مردم ایران تصمیم گرفتند که چنین حکومتی را بنیانگزاری کنند و آنها هم هستن که هر وقت خسته شدند آنرا از کار بر کنار خواهند کرد. بلا نسبت چیز زیادی خوردن مگه ما بازیچه ی دست اونا هستیم
Quoting: Mustkeesheh کما اینکه روسیه شوروی حکومت شاهی تزار ها را داشت بعد کمونیست شد و حالا هم به اصطلاح دموکراسی است.. در حرفات تناقض هست مثل این
Quoting: Mustkeesheh حرف زدن و گلایه بردن به یک آدمی که در قید حیات نیست نه درد شما را دوا خواهد کرد نه درد مردم. باید دنبال راه حل گشت و بدون که راه ساده ای نیست. در پست قبلی تو خودت زبان به گلایه باز کرده بودی حالا میگی گلایه فایده نداره این میشه تناقض
Quoting: Mustkeesheh راستی حکومت شاهی صد درجه از اینکی داری بدتره. اولا که هزار درجه بهتره ثانیا اینو من ندارم شما داری چون منتخب و صلاح دید شخص جناب عالیه و هر وقت که خواستی و خسته شدی آنرا از کار برکنار خواهی کرد و این قدرت رو هم داری
Quoting: Mustkeesheh لی اگه اکثر مردم بخوان خوب میشه حکومت مردم. اکثر مردم میخوان ولی یه حکومت متحجر هیچ وقت به رای و نظر مردم اهمیتی نمیده اگر میداد که متحجر نبود.
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
بیچاره کورش که ما هرچیم بگیم زبون ما رو نمی فهمه 
i'm god's lonely man
|
|
|
# : 17 Mar 2008 14:23 | ویرایش بوسیله: Hadi_Pishi
Mustkeesheh
Quoting: Mustkeesheh کما اینکه روسیه شوروی حکومت شاهی تزار ها را داشت بعد کمونیست شد و حالا هم به اصطلاح دموکراسی است..
بله ! بله ! کاملاً !!! 
منظورتون همون بیشتر از 70 در صد ملت هستن که رأی به بقای اتحادیه جماهیر شوروی دادن !! و .... گورباچف و یلتسین بی شرف کثافت ! با سرکوب و قتل عام و کودتا ! ..... و به توپ و تانک بستن مجلس شوروی .... منحلش کردن ! .... بعد هم که .... تا می تونستن ریدن ! به مملکت !! .... که شده همین روسیه ای که الان می بینید ! ... باز حداقل صد رحمت به پوتین ! ... که حداقل یه خورده جمع و جورش کرد !! ......
یه زمانی .... نه خیلی دور ! .... تا قبل از فروپاشی .....
شوروی به تنهایی کل کشورهای غربی رو مثل سوسک می تونست بزاره زیر پا و له کنه ! هیچ کدوم جرأت نداشتن بگن بالای چشمت ابروئه ! ......
royale_korosh
مرگ بر الیگارشی ! 
Quoting: royale_korosh اولا که هزار درجه بهتره
خیلی هم بد تره ! 
ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
|
|
|
Hadi_Pishi
Quoting: Hadi_Pishi مرگ بر الیگارشی ! یعنی چی؟
Quoting: Hadi_Pishi خیلی هم بد تره ! کسی به شما گفت نظر بدی برادر بسیجی 
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: HalfDevil rahamatt چرا تعجب کردی. فکر میکنی نمیتوم زندش کنم. در زنده کردنش که شکی نیست اما میترسم تورو ببینه باز شوکه بشه از دست بره
Quoting: saeed45254 کوروش ناقلا بعد از این همه مدت چطوری پیدات شد ؟ بیا یه سر بریم آویزون توهم زدی
Quoting: Hadi_Pishi با این مملکت خونم کمه !!!

به كوروش چه خواهيم گفت؟forum/19_57882_0.html
|
|
|
royale_korosh
Quoting: royale_korosh یعنی چی؟

Quoting: royale_korosh کسی به شما گفت نظر بدی برادر بسیجی
مگه کسی به شما گفت نظر بدی ؟! فکر کنم شما بیشتر به بسیجی ها میزنی تا من ! 
rahamatt

ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
|
|
|
|
|
Hadi_Pishi
Quoting: Hadi_Pishi مگه کسی به شما گفت نظر بدی ؟! فکر کنم شما بیشتر به بسیجی ها میزنی تا من ! معلومه با اون وسایل انتحاری که به خودت بستی حالا کدوم بیچاره رو میخوای بترکونی!
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Hadi_Pishi در ضمن معنی الیگارشی چیه؟
بهار من گذشته شاید...
|