| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: amo bade یاد این کتاب بخیر.... من این کتاب رو ندارم و یه نفری برام یه موقعهای یه تیکه های رو ازش برام می فرسته. حتما این سری اومدم ایران می خرمش
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina دراز نیستم . کدوم دختر ایرونی درازه که من دومیش باشم با این ژنهامون وایییی نکنه بسکه چاقی جا نمیشی ؟ بگو که دروغه
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
mina
که اینجوری
میگفتم این شیطان خیلی ننه سگه
هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
|
|
|
|
|
Quoting: Amir_ho شیطان خیلی ننه سگه تقصير خداست خوب اين دوتا كه كاري به كار هم نداشتن خدا انداختشون به جون هم
هميشه كارش همينه
دیگه آب حوض نمی کشیم، دمپایی خشکه هم نمی خریم، پیـره زن هم خفه نمی کنیم، اما کـــس مــــی کنیم!
|
|
|
Quoting: WhatEver وایییی نکنه بسکه چاقی جا نمیشی ؟ بگو که دروغه مگه چیه اونهم از ژنهای نازنین هستش درضمن پیتزا کمک کنده بسیار مهمی در پیشرفت این ژن 
|
|
|
Quoting: WhatEver هميشه كارش همينه مگه اینکه بتونی یه مقصر دیگه گیر بیاری
|
|
|
Quoting: Amir_ho که اینجوری میگفتم این شیطان خیلی ننه سگه تا اونجای که من می دونم شیطون مادر و ننه نداره حالا نمی دونم خدارو میشه بجای پدرش معرفی کرد یا نه 
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina مگه چیه اونهم از ژنهای نازنین هستش درضمن پیتزا کمک کنده بسیار مهمی در پیشرفت این ژن نامه هام رو پاره كن عكسامو پس بده يالا
Quoting: mmmmmmmmmmina مگه اینکه بتونی یه مقصر دیگه گیر بیاری هر وقت دنبال مقصر گشتم پشت پرده خودش بوده
|
|
|
|
|
Quoting: WhatEver نامه هام رو پاره كن عكسامو پس بده يالا من حوصله این قرتی بازی ها رو ندارم بیا خودت برشون دار
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina من حوصله این قرتی بازی ها رو ندارم بیا خودت برشون دار نی می خوام
|