| نویسنده |
پیام |
|
|
وای این تاپیک محشره
خسته نباشی
نمی دونم که چى شد*یهو شدى عزیزم*تا به خودم اومدم*دیدم برات میمیرم
|
|
|
# : 5 Mar 2008 01:40 | ویرایش بوسیله: alone_lover
یکی از بهترین آهنگای ابی به یاد عزیزترینم
دو چشمات
اون دو تا مست چشات داره خوابم می کنه ذره ذره اون نگات داره ابم می کنه اون دو تا مست چشات داره خوابم می کنه ذره ذره اون نگات داره ابم می کنه
داره می میره دلم واسه مخمل نگات همه رنگیو شناختم من با اون رنگ چشات
مثل یک رویای خوش پا گرفتی تو شبام از یه دنیای دیگه قصه ها گفتی برام هنوز از حرم تنت داره می سوزه تنم از تو سبزه زار شده خاک خشک بدنم
دستای عاشق تو منو از نو تازه ساخت دل ناباور من جز تو عشقی نشناخت
داره می میره دلم واسه مخمل نگات همه رنگیو شناختم من با اون رنگ چشات
همه رنگیو شناختم من با اون رنگ چشات
|
|
|
alone_lover دمت گرم حال کردم 
|
|
|
|
|
Quoting: royale_korosh ستاره های سربی

هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
|
|
|
Quoting: alone_lover یکی از بهترین آهنگای ابی به یاد عزیزترینم
alone_lover

دست گلت نصفه شبی خیلی حال داد
هر کجا محرم شدی چشم از خیانت باز دار _*_*_* ای بسا محرم که با یک نقطه مجرم می شود...
|
|
|
Amir_ho مرسی عزیز ستاره های سربی یادمه پرفروش ترین آلبوم تاریخ موسیقی ایران شد
|
|
|
Quoting: alone_lover یکی از بهترین آهنگای ابی به یاد عزیزترینم اون دو تا مست چشات داره خوابم می کنه ذره ذره اون نگات داره ابم می کنه اون دو تا مست چشات داره خوابم می کنه ذره ذره اون نگات داره ابم می کنه داره می میره دلم واسه مخمل نگات همه رنگیو شناختم من با اون رنگ چشات مثل یک رویای خوش پا گرفتی تو شبام از یه دنیای دیگه قصه ها گفتی برام هنوز از حرم تنت داره می سوزه تنم از تو سبزه زار شده خاک خشک بدنم دستای عاشق تو منو از نو تازه ساخت دل ناباور من جز تو عشقی نشناخت داره می میره دلم واسه مخمل نگات همه رنگیو شناختم من با اون رنگ چشات همه رنگیو شناختم من با اون رنگ چشات واقعاعالی دستت درد نکنه
|
|
|
royale_korosh
اون زمون که سی دی نبود و ویدئو قدغن بود من آهنگهای ابی رو جمعه ها از رادیو بی بی سی گوش میدادم..... یادش بخیر خیلی حال میداد... حتی با اون پارازیتش خیلی قشنگ بودن
|
|
|
|
|
Amir_ho
Quoting: Amir_ho اون زمون که سی دی نبود و ویدئو قدغن بود من آهنگهای ابی رو جمعه ها از رادیو بی بی سی گوش میدادم..... یادش بخیر خیلی حال میداد... حتی با اون پارازیتش خیلی قشنگ بودن دیگه حنجره ای مثل ابی نخواهد اومد واقعا تو دنیا تکه هرموقع هم با سیاوش کار میکنه که میترکونه مثل همین ستاره های سربی 
|
|
|
Quoting: royale_korosh دمت گرم حال کردم
Quoting: Amir_ho دست گلت نصفه شبی خیلی حال داد
Quoting: royale_korosh واقعاعالی دستت درد نکنه
خواهش می شود عزیزان. از این به بعد اینجا بترکون بازیه
|