| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 25 Mar 2008 03:46 | ویرایش بوسیله: alone_lover
همدم
دست تو ياس نوازش در سحرگاه بهاري اي همه آرامش از تو در سر انگشتت چه داري در كتاب قصه ي من معني هر دل سپردن خود شكستن بود و مردن در غم خود سوگواري
اي همدم اي مرهم اي خط سرنوشتم اي همدم اي مرهم بي تو چه مي نوشتم
من چه بودم نقش باطل قايقي گم كرده ساحل باهزاران زخم بر دل از عزيزان يادگاري بي نياز از هر نيازي بي خبر از حيله سازي باگناه پاكبازي باختم در هر قماري
من چه بودم شعله ي درد قصه ي خاكستر سرد زخمي دنياي نامرد قصه ي چشم انتظاري با من ويرانه از درد دست تو اما چه ها كرد اي كه با معناي ديگر عشق را آموزگاري
نمی دونم که چى شد*یهو شدى عزیزم*تا به خودم اومدم*دیدم برات میمیرم
|
|
|
حریق سبز
بیا کنارم سرو ناز بی تاب بیا کنارم زیر طاق مهتاب عطش ببازیم به نسیم دریا غزل برقصیم تا طلوع فردا بیا کنارم ساقه ی بهاره رو فرش برگ و پولک ستاره خمار شعرم می شکنه پیش تو عجب شرابی نفس تو داره گل بهارم در انتظارم ،حریق سبزی بیاد کنارم تن حریرت جوی عطر جاری صدای گرمت غیرت قناری بذار بگیرم مثل تور دریا تو رو در آغوش ، ماهی فراری
بیا کنارم سرو ناز بی تاب بیا کنارم زیر طاق مهتاب عطش ببازیم به نسیم دریا غزل برقصیم تا طلوع فردا گل بهارم در انتظارم ،حریق سبزی بیاد کنارم اگه بدونن ابر و باد و بارون چه دلنوازه این شب مهربون هجوم می آرن روی چرت کوچه صدای شهر رو می برن آسمون غروب گذشت و شب رسید به نیمه تب تو می خواد گل سرخ هیمه بگو بخوابن همه اهل دنیا هنوز یک نیمه مونده از شب ما
گل بهارم در انتظارم ،حریق سبزی بیاد کنارم
گل بهارم در انتظارم ،حریق سبزی بیاد کنارم
تقدیم به عزیزترینم 
|
|
|
Quoting: Amir_ho آقا دمت گرم _ نصفه شبی صفا دادی
خواهش می شود دوست من. ولی من آقا نیستما
|
|
|
|
|
alone_lover ایول دستت درد نکنه  من که دیگه ترانه هام ته کشیده آلبوم جدید ابی هم که نمیاد
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
وقتی تو گریه می کنی
وقتي تو گريه ميكني ثانيه شعله ور ميشه گر ميگيره بال نسيم گلخونه خاكستر ميشه وقتي تو گريه ميكني ترانه ها بم تر ميشن شمعدونيا ميترسنو آيينه ها كمتر ميشن وقتي تو گريه ميكني ابراي دل نازك شب آبي ميشن براي تو ستاره ها ميسوزنو مثل يه دست رازقي پرپر ميشن به پاي تو
وقتي تو گريه ميكني غمگين ميشن قناريا بد ميشه خوندن براشون پروانه ها دلگير ميشن نقش و نگار ميريزه از رنگين كمون پراشون وقتي تو گريه ميكني وقتي تو گريه ميكني وقتي تو گريه ميكني
وقتي تو گريه ميكني شك ميكنم به بودنم پر ميشم از خالي شدن گم ميشه چيزي ازتنم اسير بي وزني ميشم رها شده تو يك قفس كلافه ميشم از خودم خسته ميشم از همه كس وقتي تو گريه ميكني ابراي دل نازك شب آبي ميشن براي تو ستاره ها ميسوزنو مثل يه دست رازقي پرپر ميشن به پاي تو
وقتي تو گريه ميكني غمگين ميشن قناريا بد ميشه خوندن براشون پروانه ها دلگير ميشن نقش و نگار ميريزه از رنگين كمون پراشون وقتي تو گريه ميكني وقتي تو گريه ميكني وقتي تو گريه ميكني
|
|
|
تو را نگاه می کنم
تورا نگاه ميكنم كه خفتهاي كنار من پس از تمام اضطراب ، عذاب و انتظار من
تورا نگاه ميكنم كه ديدني ترين تويي و از تو حرف ميزنم كه گفتني ترين تويي
من از تو حرف ميزنم شب عاشقانه ميشود تو را ادامه ميدهم ، همين ترانه ميشود
كاش به شهر خوب تو مرا هميشه راه بود راه به تو رسيدنم ، همين پل نگاه بود
مرا ببر به خواب خود كه خستهام از همه كس كه خواب و بيداري من هر دو شكنجه بود و بس
من از تو حرف ميزنم شب عاشقانه ميشود تو را ادامه ميدهم ، همين ترانه ميشود
تو را نگاه ميكنم كه خفتهاي كنار من پس از تمام اضطراب ، عذاب و انتظار من
تو را نگاه ميكنم كه ديدني ترين تويي و از تو حرف ميزنم كه گفتني ترين تــــــــويي
|
|
|
Quoting: royale_korosh ایول دستت درد نکنه من که دیگه ترانه هام ته کشیده آلبوم جدید ابی هم که نمیاد
خواهش می شود. من هنوز یه چند تایی دارم.اگه اینا تکراریه بگو بی زحمت یه صفایی هم به فهرست بده
|
|
|
بوسه بر ماه
خالی از بغض هميشه پرم از ستاره امشب اگه خوابم اگه بيدار با منی دوباره امشب شب برگشتن آينه شب نو کردن تن پوش شب بوسيدن ماهو شب وا کردن آغوش واسه گم کردن اندوه امشب اون شب دوباره س شب پيدا شدن تو شب ديدار ستاره س تو رو پيدا کردم امشب بعد شبهای مصيبت بعد دل بريدن از من بعد دل بستن به غربت تو رو پيدا کردم امشب وقت گم شدن تو رويا وقت پوشيدن مهتاب وقت عريان تماشا
|
|
|
|
|
من از تو یاد گرفتم
من از تو ياد گرفتم كه تن به ياس بشويم شبيه باغچه باشم هميشه راست بگويم تو رو به اشك نوشتم كه از تو رنگ بگيرم كه از تو سير بنوشم دم قشنگ بگيرم
من از تو ياد گرفتم كه بي دريغ بخندم كه بي حساب ببوسم كه دل به خواب ببندم تو رو به اشك نوشتم كه از تو رنگ بگيرم كه از تو سير بنوشم دم قشنگ بگيرم
من از تو ياد گرفتم كه رخت نور بپوشم به ضرب ساز بچرخم به جرم عشق بجوشم من از تو ياد گرفتم
چه كودكانه ياد گرفتم كه ساده تر باشم من از ترانه ياد گرفتم كه خوش نفس باشم چه شاعرانه ياد گرفتم كه با خبر باشم من از پرنده ياد گرفتم كه بي قفس باشم
من از تو ياد گرفتم كه رخت نور بپوشم به ضرب ساز بچرخم به جرم عشق بجوشم من از تو ياد گرفتم من از تو ياد گرفتم كه رخت نور بپوشم به ضرب ساز بچرخم به جرم عشق بجوشم به جرم عشق بجوشم من از تو ياد گرفتم
|
|
|
عطر تو
هین امشب فقط امشب فقط هم بغض من باش هین امشب فقط مثل خود عاشق شدن باش در آوار همه آینه هاتکرار من باش همین امشب کلید قفل این زندون تن باش رو گلدون رفاقت بریز عطر سخاوت بپاش رنگ طراوت ای جان جانان ای درد و درمان ای سخت و آسان آغاز و پایان ببار ای ابرکم بر من ببار و تازه تر شو ببارو قطره قطره نم نمک آزاده تر شو تو این باغ پر از برگ و پر از خواب ستاره اگه پر میوه ای پر سایه ای افتاده تر شو رو گلدون رفاقت بریز عطر سخاوت بپاش رنگ طراوت ای جان جانان ای درد و درمان ای سخت و آسان آغاز و پایان امشب ببین که دست من عطر تو رو کم میاره امشب همین ترانه هم نفس نفس دوستت داره صدا صدا صدای من به وصعت یکی شدن بیا بیا شکن شکن بیا به جنگ تن به تن بیا به جنگ تن به تن ببار ای ابرکم بر من ببار و تازه تر شو ببارو قطره قطره نم نمک آزاده تر شو تو این باغ پر از برگ و پر از خواب ستاره اگه پر میوه ای پر سایه ای افتاده تر شو رو گلدون رفاقت بریز عطر سخاوت بپاش رنگ طراوت ای جان جانان ای درد و درمان ای سخت و آسان آغاز و پایان
|