| نویسنده |
پیام |
|
|
jizjiz:
در دوروز عمر کوته سخت جانی کرده ام با همه نامهربانان مهربانی کرده ام .......
با همه نامهربانان مهربانی کرده اي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با مهربانان چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
Quoting: Te_quiero کرده ام ه: همه چیزا که یادم رفته بودن همش چشم بسته از سر یادم اومد خزر با ماهی ها و گیله مرداش با اون گوش ماهیای رنگارنگاش همه ریز و درشتا و بلنداش
کاوه
|
|
|
Quoting: no_matter همه چیزا که یادم رفته بودن همش چشم بسته از سر یادم اومد خزر با ماهی ها و گیله مرداش با اون گوش ماهیای رنگارنگاش همه ریز و درشتا و بلنداش دلم هوای شمال کرد
کاوه
|
|
|
|
|
Quoting: Te_quiero jizjiz: در دوروز عمر کوته سخت جانی کرده ام با همه نامهربانان مهربانی کرده ام ....... با همه نامهربانان مهربانی کرده اي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با مهربانان چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شرمنده اگر با شما نامهربونی شده از طرف من ببخشید اما شما ؟
|
|
|
شيرين من تلخي نكن با عاشق تموم ميشن گم ميشن اين دقايق دنياي ما مال من و تو اين نيست رو كوه ديگه فرهاد كوه كني نيست يه روزي مياد كه نميدونيم كي هستيم يار كي بوديم و عشق كي بوديم و چي هستيم شيرين شيرينم واسه تو شدم يه فرهاد شيرين شيرينم نده زندگيمو بر باد نده زندگيمو بر باد نده زندگيمو بر باد من نميگم فرهاد كوه كنم من تيشه به كوهها كه نميزنم من عاشق تو بي تو به كوه نميره وقتي نباشي تو خودش ميميره
|
|
|
من و ما کم شده ایم خسته از هم شده ایم بنده خاک خاک نا پاک خالی از معنای آدم شده ایم
کاوه
|
|
|
شب آغاز هجرت تو شب در خود شکستنم بود شب بی رحم رفتن تو شب از پا نشستنم بود شب بی تو شب بی من شب دل مرده های تنها بود شب رفتن شب مرد ن شب دل کندن من از ما بود واسه جشن دلتنگی ما گل گریه سبد سبد بود با طلوع عشق من و تو هم زمین هم ستاره بد بود از هجرت تو شکنجه دیدم کوچ تو اوج ریاضتم بود چه مومنانه از خود گذشتم کوچ من از من نهایتم بود
به دادم برس به دادم برس تو ای ناجی تبار من به دادم برس به دادم برس تو ای قلب سوگوار من
سهم من جز شکستن من تو هجوم شب زمین نیست با پر و بال خاکی من شوق پرواز آخرین نیست بی تو باید دوباره بر گشت به شب بی پناهی سنگر وحشت من از من مر هم زخم پیر من کو؟ واسه پیدا شدن تو آینه جاده ی سبز گم شدن کو؟ بی تو باید دوباره گم شد تو غبار تباهی
با من نیاز خاک زمین بود تو پل به فتح ستاره بستی اگر شکستم از تو شکستم اگر شکستی از خود شکستی
به دادم برس به دادم برس تو ای ناجی تبار من به دادم برس به دادم برس تو ای قلب سوگوار من شب بی تو شب بی من شب دل مرده های تنها بود شب رفتن شب مردن شب دل کندن من از ما بود
|
|
|
Quoting: royale_korosh بود بوی گندم مال من هر چی که دارم مال تو یه وجب خاک مال من هر چی میکارم مال تو
کاوه
|
|
|
|
|
# : 3 Jan 2008 19:01 | ویرایش بوسیله: royale_korosh
تو تمام طول جاده كه افق برابرم بود
شوق تو راه توشه ی من اسم تو هم سفرم بود
من دل شيشه ای هر جاهر شكستن كه شكستم
زير كوهبار غصه هر نشستن كه نشستم
|
|
|
ميروم دلمردگيها را ز سر بيــــرون كنم گر فلك با مــــن نسازد چرخ را وارون كنم بر كلام ناهمــاهنگ جدايـــــي خط كشم در سرود آفرينش نغمــــهاي موزون كنم
شهاب
|