| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Gipsy Girl are az internet download kardam amma aslan mese ghablia nabood اره همین طوره. اصلا نتونست خواننده ها رو راضی کنه. . Quoting: Gipsy Girl moso jan khieli zahmat mikeshia mamnoon dooste aziz خواهش میکنم. ممنون که سر زدی .
وقتشه که خودم رو جدا کنم از تَنِ لَشم __ من بی شرفم اگه فوق ستاره نشم
|
|
|
Quoting: jizjiz برای سن 14 سال تا 20 سال
 are akhe man 16 salame
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
|
|
|
Quoting: moso شیرین رو دوست دارم به خاطر گذری که به داستان شیرین و فرهاد داره ولی یلدا یکی از هدف دار ترین داستان های مودب ژوره و بیشتر نظر منتقدان رو جلب کرده منم یلدا رو پسندیدم به خاطر اینکه روی دختران فراری و مشکلات اونها زوم کرد بعدم در باره ایدز و بدبختی هاش البته اطلاعات نداد اما برای همون سنی که میخونن یه درس عبرت بود 
|
|
|
|
|
Quoting: Gipsy Girl are akhe man 16 salame من هنوز 6 ماهمه 
|
|
|
Quoting: jizjiz ببخش به قول ستاره دختر پسنده برای سن 14 سال تا 20 سال خوبه میشینن و رویا میبافن ولی کلا دست به قلم قهاریه و خواننده رو دنبال خودش میکشه همیشه هم دوفیلم با یک بلیطه دوتا داستانو توی هم تعریف میکنه . اوهوم. درسته همیشه توی داستان هاش بازگشتی به گذشته های دور داره. ولی میشه گفت دیگه روال کاریش خسته کننده شده. یعنی همیشه منتظر 2 تا پسر با 2 نوع زندیگ و 2 نوع رفتار هستی و در اواسط داستان هم دنبال یه داستان قدیمی میگردی. . نویسنده های بزرگ همیشه یه سبک خاص نوشتاری داشتن ولی هیچ وقت یه قصه رو 2 بار تکرار نکردن. مثل عشق من _ ارنست همینگوی بزرگ. 
|
|
|
Quoting: Gipsy Girl are akhe man 16 salame
Quoting: jizjiz من هنوز 6 ماهمه .  با این حساب من هنوز به دنیا نیومدم.

|
|
|
Quoting: moso مثل عشق من _ ارنست همینگوی بزرگ
az in harfa bezani topicet mire bakhshe gay ha !!!!
Quoting: moso با این حساب من هنوز به دنیا نیومدم
 mage man pire zanam man taze emsal 26 salam mishe
|
|
|
Quoting: Gipsy Girl mage man pire zanam man taze emsal 26 salam mishe منم 24 سالگی رو تموم کردم 
|
|
|
|
|
Quoting: Gipsy Girl az in harfa bezani topicet mire bakhshe gay ha !!!!
 .
Quoting: Gipsy Girl mage man pire zanam man taze emsal 26 salam mishe
Quoting: jizjiz منم 24 سالگی رو تموم کردم . بازم همون شد. منم 20 سالمه.
|
|
|
moso
 shookhie dooste aziz
|