| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: jizjiz چون از تاپیکت لذت میبرم گفتم یه نظر بدم شش اثر داره مودب پور به نامهای پریچهر یاسمین شیرین یلدا گندم رکسانا خاستگاری و انتخاب موفق باشی بع ترتیب چاپ هم نوشتم برات
. مر30 درسته 7 تا کتاب داره. (7 تا رو اسم بردی و گفتی 6 تا اثر داره. ) . اون مطلبی که نوشته 4 تا کتاب داره یه نقد قدیمی در مورد مودب پورِ که دیدم جالبه و گذاشتمش. . بازم ممنون از توجهت .
وقتشه که خودم رو جدا کنم از تَنِ لَشم __ من بی شرفم اگه فوق ستاره نشم
|
|
|
 man hamasho khoondam ketabash khieli dokhtar pasande
rasti ketabe jadid nadare?
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
|
|
|
راستی این رو یادم رفت. . خانم ماندا معینی ( مودب پور ) همسر اقای مودب پور. یک رمان نویس دیگه در سبک شوهرش ./البته فوق العاده ضعیف تر شاید اگه اسم مودب پور پشت فامیلش نبود اصلا توجهی رو جلب نمیکرد. داستان هاش و سوژه هاش خیلی ضعیف تر از اونی هستن که بشه بهش پرداخت. . احتمالا چند تا از نوشته های شوهرش که به دردش نخورده رو برداشته و به اسم خودش چاپ کرده . 
|
|
|
|
|
az yalda va shirin khieliiiiiiiiiiii khosham oomad
|
|
|
Quoting: jizjiz ببخش پست تکمیلی تو نخونده بودم شرمنده
 خواهش میکنم. بازم ممنون از لطفت.
|
|
|
Quoting: Gipsy Girl man hamasho khoondam ketabash khieli dokhtar pasande بله واقع همین طوره. دلیلش هم همون سقوط عاطفیه و احساسی بودن دخترا. .
Quoting: Gipsy Girl rasti ketabe jadid nadare اخرین کتابش خواستگاری یا انتخاب بود که حدود 2 سال پیش اومد به بازار کتاب.
|
|
|
man asheghe 2 shakhasiate sabete ketabhaye moadab pooram yeki saketo aroom yeki shetoono balaaaaaaa
vaghean karesh 20e
|
|
|
Quoting: moso اخرین کتابش خواستگاری یا انتخاب بود که حدود 2 سال پیش اومد به بازار کتاب
are az internet download kardam amma aslan mese ghablia nabood
moso jan khieli zahmat mikeshia mamnoon dooste aziz
|
|
|
|
|
Quoting: Gipsy Girl az yalda va shirin khieliiiiiiiiiiii khosham oomad . شیرین رو دوست دارم به خاطر گذری که به داستان شیرین و فرهاد داره ولی یلدا یکی از هدف دار ترین داستان های مودب ژوره و بیشتر نظر منتقدان رو جلب کرده.( پرداختن به مسئله ایدز )
|
|
|
Quoting: moso (7 تا رو اسم بردی و گفتی 6 تا اثر داره. ببخش به قول ستاره دختر پسنده برای سن 14 سال تا 20 سال خوبه میشینن و رویا میبافن ولی کلا دست به قلم قهاریه و خواننده رو دنبال خودش میکشه همیشه هم دوفیلم با یک بلیطه دوتا داستانو توی هم تعریف میکنه 
|