صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات / معرفی کتاب : ( این هفته داستان دو شهر _ شاهکار چارلز دیکنز ) از صفحه 8 ( moso )
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
نویسنده پیام
# : 19 Sep 2007 13:48

سلام .
امروز می خوام یکی از بهترین و جذاب ترین کتاب هایی رو که توی عمرم خوندم بهتون معرفی کنم.
ولی اول می خوام ماجرایی که باعث شد کتاب به دست من برسه رو واستون بگم.
.
من دوستی داشتم به اسم محسن ) که البته الان دیگه ایران نیست و کویت زندگی میکنه )
.
محسن عید 2_3 سال پیش توی خونه تنها بود و خیلی اتفاقی یه فیلم رسید به دستش به اسم شهر زیبا .
( فکر کنم کارگردانش اصغر فرهادی بود .
با بازی ترانه علیدوستی .
فرامرز قریبیان
و
بابک انصاری .)
خلاصه محسن عاشق این فیلم شد و همین طور عاشق ترانه علیدوستی )
بارها و بارها این فیلم رو دید و دیگه جزئ به جزئش رو حفظ بود .
.
و حتی حاظر نبود سی دی فیلم رو به من قرض بده که منم فیلم رو ببینم ( البته کلا یه خورده خسیس بود )
.
حتی بعضی از شب ها خواب ترانه رو میدید و تا 2 سال وال پیپر موبایلش همون پوستر فیلم شهر زیبا با عکس ترانه بود .
پوستر بزرگ فیلم رو هم گیر اورده بود و چسبوند بد به دیوار اتاقش.
( بعد از 2 سال به خاطر کسی که عاشقش شده بود بالاخره والپیپر موبایلش رو عوض کرد )
(( خدا پدر عشقش رو هم بیامرزه . این محسن با این ترانه جونش دهن ما رو گاییده بود ))
.
خلاصه از طرف دیگه پیگیر کارهای بابک انصاری هم بود .
تا یه روز یه مصاحبه ازش خوند که گفته بود کتاب راز فال ورق روی من و زندگیم تاثیر زیادی گذاشته .
محسن هم هر جوری که بود کتاب رو گیر اورد و خوند. ( البته از بس گاگول بود گفت خلی هم با کتاب حال نکرده )
بعد از چند وقت ایشون لطف کردن و کتاب رو به من قرض دادن .
(( البته به جاش شونصد تا کتاب بهش داده بودم . اصلا من نمی دونم این ادم ها چرا هر چی پولدار تر هستن خسیس تر هم هستن ))
.
خلاصه منم کتاب رو خوندم.
.
به نظرم واقعا یه شاهکار هنری بود .
.
اگه تونستین حتما حتما بخونینش.
.
=======================
1 _ خدا رو شکر محسن از کامپیوتر فقط روشن و خاموش کردنش رو بلد بود وگرن اگه اهل اینترنت بود و این مطلب رو این جا می خوند دیگه باید خدا به داد من میرسید .
2 _ محسن دوست خوبی واسه من بود . ولی یه دوست کامل نبود .
همین الان حدود 3 _ 4 ماهی هست که کاملا ازش بی خبرم .
.
3 _ امیدوارم هر جای این دنیای بزرگ که هست

خوش حال . خوش بخت
و
سالم و سرحال باشه .

وقتشه که خودم رو جدا کنم از تَنِ لَشم __ من بی شرفم اگه فوق ستاره نشم
# : 19 Sep 2007 13:48

راز فال ورق
"هر سال ۵۲ هفته دارد و هر هفته ۷ روز. هفت ضرب در ۵۲ می شود ۳۶۴. اما سال ۳۶۵ روز دارد. آن روز اضافی روز ژوکر است.

هر دست ورق هم ۵۲ برگ است. اگر شماره های ورق های يک خال را از تک تا ۱۰ جمع بزنيم و به سرباز و بی بی و شاه هم از ۱۱ تا ۱۳ عدد بدهيم و آن ها را هم اضافه کنيم حاصل جمع می شود ۹۱ . در يک دست ورق ۴ خال داريم . پس ۴ ضرب در ۹۱ می شود ۳۶۴. يک روز کم می آيد. آن روز روز ژوکر است.

اما بعضی سال ها دو روز اضافه دارند. در هر ۴ سال يک سال ۳۶۶ روزه داريم. به آن سال می گويند سال کبيسه. سال کبيسه دو روز ژوکر دارد. هم چنان که بعضی ورق ها دو ژوکر دارند.

اگر هر دور گردش ماه به دور زمين ۲۸ روز طول بکشد هر سال ۱۳ ماه و يک روز می شود ( از تقسيم ۳۶۵ بر ۲۸ نتيجه ۱۳ و باقی مانده‌ی يک به دست می‌آيد ) البته معلوم است که آن يک روز چه روزی است: روز ژوکر! ولی نکته‌ی جالب اين است که در هر دست ورق ۴ خال وجود دارد ( خشت و دل و خاج و پيک ) يعنی به تعداد فصل های سال. و از هر خال هم ۱۳ ورق وجود دارد يعنی به تعدا ماه های سال!"

یوستین گوردر نویسنده نروژی که با کتاب دنیای سوفی شهرتی جهانی پیدا کرد با شگردی خلاقانه ماجرائی دویست ساله را در سفری دو هفته ای فشرده و در قالب رمانی پر فراز و فرود، خیال انگیز و دلنشین تصویر کرده است.در این رمان مسائل اساسی هستی منند زندگی، غشق و مرگ محور اصلی داستان را تشکیل می دهد.

خلاصه داستان:

داستان راز فال ورق، درباره پسری به نام هانس توماس است كه مادرش سالها قبل همسر و فرزندش را ترك كرده. دلیلی كه نویسنده برای این كار مادر می‌آورد، این است كه او در جست‌وجوی هویت گمشده‌اش به سفر رفته است.
هانس شخصیت ویژه و قابل بحثی دارد. وقتی در مجله مانكنها عكس مادر هانس را می‌بینند و متوجه می‌شوند كه او در یونان زندگی می‌كند، پدر خانواده تصمیم می‌گیرد به جست‌وجوی همسرش برود. به‌طور تصادفی برنده بلیط بخت‌آزمایی می‌شوند و پول لازم را برای سفر به دست می‌آورند. در مسیر حركت به سمت یونان یك سلسله حوادث اسرارآمیز برای آنها پیش می‌آید، كه تعلیق مناسبی را در داستان به‌وجود می‌آورد.
در سفر با نانوایی آشنا می‌شوند و او یك كتاب كوچك كه با حروف بسیار ریز نوشته شده به هانس می‌دهد.
هانس با كمك ذره‌بینی كه كوتوله‌ای به او داده شروع به خواندن كتاب می‌كند. از این لحظه به بعد، داستان به دو بخش تقسیم می‌شود. یكی حوادثی كه برای هانس و پدرش اتفاق می‌افتد و دیگری حوادث و داستانهایی كه در كتاب كوچك آورده شده، و بخش اعظم رمان را شامل می‌شود.

# : 19 Sep 2007 18:26

حتما اگه گيرم بياد می خونم ،، چون با دنيای سوفی خيلی حال کردم ،، البته اينجا اومدم که فقط یه سلامی بکنم و حالی بپرسم که خوشبختانه این مورد خوب هم اضافه شد و ميرم پيدا کنم کتاب رو بخونم ،،

موفق باشی اس moso

امروز كه محتاج توام گاو تو زایید.....
# : 19 Sep 2007 18:28 | ویرایش بوسیله: Gipsy Girl

moso

khieli ghashnge
man khoondam

donaye sof
az hamin nevisand
ham khieli ghashnge

One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
# : 19 Sep 2007 18:43

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 19 Sep 2007 19:33

moso
مرسی اطلاعات جالبی بود

# : 21 Sep 2007 11:22

سلام .
Quoting: lpeesheel
حتما اگه گيرم بياد می خونم ،، چون با دنيای سوفی خيلی حال کردم ،، البته اينجا اومدم که فقط یه سلامی بکنم و حالی بپرسم که خوشبختانه این مورد خوب هم اضافه شد و ميرم پيدا کنم کتاب رو بخونم ،،

موفق باشی اس moso

.
Quoting: Gipsy Girl

khieli ghashnge
man khoondam

donaye sof
az hamin nevisand
ham khieli ghashnge

مر30 .
منم سعی میکنم که دنیای سوفی رو پیدا کنم و بحونم .
.

amo bade

mostafa_74

ممنون دوستان.

# : 21 Sep 2007 11:41 | ویرایش بوسیله: yankee

Quoting: moso
اگر هر دور گردش ماه به دور زمين ۲۸ روز طول بکشد هر سال ۱۳ ماه و يک روز می شود ( از تقسيم ۳۶۵ بر ۲۸ نتيجه ۱۳ و باقی مانده‌ی يک به دست می‌آيد ) البته معلوم است که آن يک روز چه روزی است: روز ژوکر! ولی نکته‌ی جالب اين است که در هر دست ورق ۴ خال وجود دارد ( خشت و دل و خاج و پيک ) يعنی به تعداد فصل های سال. و از هر خال هم ۱۳ ورق وجود دارد يعنی به تعدا ماه های سال!"

خیلی عالیه ممنونم
زندگی یعنی ریسک
یعنی قمار
فقط باید از دستت به خوبی استفاده کنی ...

Love is A Drug
# : 23 Sep 2007 16:45

Quoting: yankee
خیلی عالیه ممنونم
زندگی یعنی ریسک
یعنی قمار
فقط باید از دستت به خوبی استفاده کنی ...

.
بعضی وقت ها یه دست اشغال نصیبت میشن و تو محکومی به باختن .
وقتی روزگار هم با تو سر جنگ داشته باشه .
.
=========================
Quoting: moso
2 _ محسن دوست خوبی واسه من بود . ولی یه دوست کامل نبود .
همین الان حدود 3 _ 4 ماهی هست که کاملا ازش بی خبرم .
.
3 _ امیدوارم هر جای این دنیای بزرگ که هست

خوش حال . خوش بخت
و
سالم و سرحال باشه .

.
دلم واسه همه دوستام تنگ شده به خصوص واسه محسن .
.
تنهای تنهایم

# : 2 Oct 2007 04:15

moso

چه جالب!

سعی میکنم بخونمش
ممنون از معرفی

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.