| نویسنده |
پیام |
|
|
hosein_c111 alireza1985
قربون همتون. علی من تورو میکشمت. معلومه کجایـــــــــــــــــــــــــــــــی؟ 100000 بار زنگ زدم به اون مبایلت. همه نگرانت بودن. یه خبر درست حسابی از خودت بده.
علی یاور همتون 
در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
|
|
|
Quoting: Hellish_deatH زندگی همیشه تازه است. همیشه. تازگی، طبیعت زندگی است، تائو، هیچ چیز کهنه نیست، نمی تواند باشد. زندگی هرگز تکرار نمی شود، فقط هر روز نو میشود. هر لحظه نو- و ذهن کهنه است. از این رو ذهن و زندگی هرگز تلاقی نمی کنند. ذهن فقط تکرار می شود – زندگی هرگز تکرار نمیشود – ذهن و زندگی چگونه می توانند تلاقی داشته باشند؟

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
|
|
|
Quoting: Hellish_deatH علی من تورو میکشمت. معلومه کجایـــــــــــــــــــــــــــــــی
سلام فرهاد جون.خیلی مخلصیم. این خط ما از این جواداست دیگه،اس ام اس که می زنی سه چهار روز بعد می رسه.راستش دم دستم نبود.می زارمش خونه.دلیلش و برات می گم بعد امیدوارم بیشتر بتونم بیام
بی تو ای آزادی ای والا کلام گر نباشی در میان باید که از دنیا گریخت
|
|
|
|
|
سلام Hellish_deatH
 esi_mdk
 alireza1985
Quoting: alireza1985 تو را سپید و هر چه جز تو را سیاه می کشم به چشم تو که می رسم سه بار اه می کشم گلی ؟ ستاره ای ؟ پرنده ای ؟ چه ای ؟ تو کاملی تو را شبیه قرص ماه می کشم عالی بود  بدرود
سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
|
|
|
esi_mdk
 علی یارت عزیز خیلی مخلصیم 
hosein_c111
 مخلص حسین عزیز علی یارت عزیز 
alireza1985
Quoting: alireza1985 این خط ما از این جواداست دیگه،اس ام اس که می زنی سه چهار روز بعد می رسه.راستش دم دستم نبود.می زارمش خونه.دلیلش و برات می گم بعد من این حرفا نمیفهمم. اس ام اس که هیچ حتی چندین بار زنگ زدم کسی اصلاَ برنداشت. از نگرانی مردیم ما. چی بهت بگم آخه علی یارت عزیز 
|
|
|
بالا بالا بالاتر
سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
|
|
|
Quoting: Hellish_deatH من این حرفا نمیفهمم. اس ام اس که هیچ حتی چندین بار زنگ زدم کسی اصلاَ برنداشت. از نگرانی مردیم ما. چی بهت بگم آخه
شما ما رو ببخش !!! شرمنده.
بی تو ای آزادی ای والا کلام گر نباشی در میان باید که از دنیا گریخت
|
|
|
سلامممممممممممممم خوبی؟ من کلا اینجا رو فراموش کرده بودم الان تو لیست پستای خودم چشمم افتاد خیلی عقب موندم ولی میام می خونم هر چند خیلیاش از سطح درک من بالا تره
 شاد باشی بای
تمام آرزوهای منی کاش/یکی از ارزوهای تو یاشم
|
|
|
|
|
hosein_c111
Quoting: hosein_c111 بالا بالا بالاتر
علی یارت عزیز 
alireza1985
Quoting: alireza1985 شما ما رو ببخش !!! شرمنده. دشمنت شرمنده باشه بابا اگه تونستی یه تماس کوچسک با من بگیر. علی یارت عزیز 
nazi9812
به به سلام نازی چه عجب یاد فقیر فقرا کردی  بخون هر کدوم هم که مشکلی داشت یا سوالی داشتی فقط شمارش رو بگو من چک میکنم بیشتر ازش صحبت میکنم. علی یارت عزیز 
|
|
|
سلامممممممممممممممممممممممممممم من اومدم. باید بشینم از اول بخونم بیبنم چیکار کردی.بازم میامممممممممممممممممممممممممممم
نمی دونم که چى شد*یهو شدى عزیزم*تا به خودم اومدم*دیدم برات میمیرم
|