صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / از دروغ تا حقیقت
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
نویسنده پیام
# : 4 Oct 2007 10:31

esi_mdk

Quoting: esi_mdk
دیروز امدم نتونستم برم پیشش
برام دعا کن بد جوری گرفتارم اوضاع خرابتر از اون چیزیه که فکر میکردم

چشم عزیز دعا میکنم.
قوی باش فرید. توکل کن به خدا برو پیشش. سادت نره هدفت چیه.
الان کجایی؟
تهران نیومدی؟

در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
# : 4 Oct 2007 10:41 | ویرایش بوسیله: Hellish_deatH

ادامه ژانویه (January).
...........

Laughter is the very essence of religion. Seriousness is never religious, cannot be religious. Seriousness is of the ego, part of the very disease. Laughter is egolessness.

خنده دقیقاً همان پایه عبادت است. جدی بودن هرگز عابدانه نیست و نمیتواند باشد. جدی بودن از منیت است، بخشی از همان بیماری است. خنده بی نفسی است.
ژانویه 21
=====================================================

The whole play of existence is so beautiful that laughter can be the only response to it. Only laughter can be real prayer, gratitude.

کل بازی هستی چنان زیباست که تنها خنده میتواند پاسخ آن باشد. تنها خنده میتواند عبادت و شکر واقعی باشد.
ژانویه 22

Remain here now in this world, and continue on your way, and continue with deep laughter in your being. Dance your way to god! Laugh your way to god! Sing your way to god!

در این دنیا، هم اینجا هم اینک بمان و به راهت ادامه بده و با قهقه یی برخاسته از عمق وجودت ادامه بده. راهت را به سوی خدا برقص! راهت را به سوی خدا بخند! راهت را به سوی خدا آواز بخوان!
ژانویه 23

Love is a mirror. A real relationship is a mirror in which two lovers see each other’s faces and recognize god. It is a path towards god.

عشق یک آینه است. رابطه واقعی آینه یی است که در آن دو عاشق چهره یکدیگر را میبینند و خدا را باز میشناسند. این راهی به سوی پروردگار است.
ژانویه 24

My sannyasins belong to no race, to no country, to no religion. That’s what my sannyas is all about: getting out of all kinds of prisons, becoming simply human; declaring one’s universality, declaring that “the whole earth belongs to us”

سانیاسین های من به هیچ نژادی، به هیچ کشوری و به هیچ آئینی تعلق ندارد. لُب کلام سانیان های من این است: "بیرون آمدن از هر نوع زندان، فقط انسان شدن، اعلام جهان مشمول بودن خود، اعلام اینکه تمام کره خاکی به ما تعلق دارد."
ژانویه 25

منظور از سانیاسین، جملات و شعارهایی هست که شخص میده. مثل همین جمله ها که براتون گذاشتم.

Real democracy means that the mob, the crowd, is no more in control of the individual life. Democracy is less a political phenomenon than a religious phenomenon; it is far more important than politics. Democracy is a totally new vision of life. It has not yet happened anywhere; it has yet to happen. Democracy means each individual has right to live according to his light; he should not be prevented. Unless he becomes a disturbance or a nuisance to others he should be allowed every freedom in all aspects of life. That’s my vision of a really democratic world. That’s how I would like my sannyasins to function: no interference in anybody’s life. A great respect has to be given to the other.

معنای مردم سالاری واقعی آن است که مردم کوچه و بازار، جماعت مردم، دیگر در کنترل زندگی فردی نباشند. مردم سالاری بیشتر پدیده یی اخلاقی است، تا سیاسی. بسیار مهم تر از سیاست. مردم سالاری یک دیدگاه کاملاً جدید نسبت به زندگی است. این چیزی است که هنوز هیچ کجا اتفاق نیفتاده، هنوز باید اتفاق بیفتد.مردم سالاری به این معناست: هر فرد حق دارد مطابق نگرش خود زندگی کند. نباید او را منع کرد. تا وقتی برای دیگران اسباب زحمت و دردسر نشده، باید امکان آزادی در همه جنبه های زندگی برایش فراهم باشد. این نگرش من نسبت به دنیای مردم سالار واقعی است. دوست دارم سانیاسین ها هم به همین نحو عمل کنند: مداخله در زندگی هیچ کس. باید نسبت به دیگران اخترام عظیمی قائل شد.
ژانویه 26

In love, one plus one becomes one, not two. In deep love, the twoness disappears. Mathematics is transcended; it becomes irrelevant. In deep love, two persons are no more two persons, they become one. They start feeling, functioning, as one unit, as one organic unity, as one orgasmic joy.

در عشق، یک به علاوه یک، یک میشود، نه دو. در عشق ژرف، دوگانگی محو میشود. ریاضیات پشت سر گذاشته میشود. نامربوط میشود. در عشق ژرف دو فرد دیگر دو فرد نیستند. آنها یکی میشوند. شروع میکنند به عنوان یک واحد، به عنوان یک وحدانیت سازمند و تشکل یافته، به عنوان یک شعف مستی آور احساس کنند، عمل کنند.
ژانویه 27

The moment the ego disappears; all the secrets are open secrets. Life is not like a fist; it is an open hand.

لحظا ای که نفس ناپدید شود، همه اسرار اسراری گشوده اند. زندگی مانند مشتی بسته نیست، مشتی باز شده است.
ژانویه 28

Love is not esoteric at all. It is written on each leaf of tree, on each pebble on the seashore; it is contained in each ray of the sun – whatever you come across is life in all its beauty.

زندگی به هیچ روی اسرار آمیز نیست. زندگی بر هر برگ هر درخت، بر تک تک شن های ساحل دریا نوشته شده، زندگی در هر یک از انوار زرّین افتاب گنجانیده است. به هر چه بر میخوری زندگی است، با تمام زیبایی اش.
ژانویه 29

A religious person is more interested in the very source of his being, who he is: “Who an I?” that’s the most fundamental religious question – not god, not heaven, not hell, but :Who am I ?”

سالک بیشتر به منبع واقعی خویشتن خویش، اینکه کیست علاقه مند است: "من کی هستم؟" این بنیادی ترین پرسش عرفانی است – نه خداوند، نه بهشت، نه جهنم، بلکه "من کی هستم؟"
ژانویه 30

Life is not a punishment but a reward. You are rewarded by being given a great opportunity to grow, to see, to know, to understand, to be. I call life spiritual. In fact, to me, life and god are synonymous.

زندگی نه کیفر، که پاداش است. با فرصت عظیمی که برای رشد یافتن، دیدن، دانستن، درک کردن و بودن به تو ارزانی داشته اند، تو را پاداش داده اند. من زندگی را روحانی میخوانم. در حقیقت از دید من زندگی و خدا مترادف یکدیگرند.
ژانویه 31
====================================================

پایان ژانویه.
فصل بعدی فوریه.

# : 4 Oct 2007 12:58

Quoting: Hellish_deatH
الان کجایی؟
تهران نیومدی؟

امدم بابا دیشب تو راه بودم الان مثلا استراحت میکنم

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 5 Oct 2007 11:48

سلام
میگم عزیز اینجا چه خلوت شده. انگاری بحث خیلی سنگینه. نه؟

فکر کنم من تقریبا هرروز میام سر میزنم ولی معمولا خبری نیست و منم ترجیح می دم زیاد کامنت نزارم راستی از نازنین خانم خبر نداری خیلی وقته اینجا نیومده غیبتاش طولانی شده.
Quoting: esi_mdk
امروز میرم بیمارستان ببینم چه خاکی میتونم سرم کنم
دیروز امدم نتونستم برم پیشش
برام دعا کن بد جوری گرفتارم اوضاع خرابتر از اون چیزیه که فکر میکردم

خدا بد نده فرید جان ایشالله زودتر مشکلاتت حل بشه
بدرود

سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
# : 6 Oct 2007 10:37

esi_mdk

hosein_c111

Quoting: hosein_c111
فکر کنم من تقریبا هرروز میام سر میزنم ولی معمولا خبری نیست و منم ترجیح می دم زیاد کامنت نزارم

بزار ببینیم چی نیشه. یه برنامه های برای اینجا تو ذهنم هست.

نازنین خانم خبر نداری خیلی وقته اینجا نیومده غیبتاش طولانی شده.

منظورت نازنین توهمه؟
اونم هست. خوبه. فکر کنم قطصاش تموم شده بردنش امین آباد

# : 6 Oct 2007 17:45

# : 6 Oct 2007 17:51

Hellish_deatH

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 7 Oct 2007 15:16

سلام
زندگی نه کیفر، که پاداش است. با فرصت عظیمی که برای رشد یافتن، دیدن، دانستن، درک کردن و بودن به تو ارزانی داشته اند، تو را پاداش داده اند. من زندگی را روحانی میخوانم. در حقیقت از دید من زندگی و خدا مترادف یکدیگرند.

چقدر با حاله اگه آدم بتونه این طوری فکر کنه که زندگی یه پاداشه دیگه هیچ وقت آدم ازش خسته نمیشه و سعی می کنه ازش بهتر استفاده کنه
بدرود

سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
# : 9 Oct 2007 00:35

hosein_c111

چقدر با حاله اگه آدم بتونه این طوری فکر کنه که زندگی یه پاداشه دیگه هیچ وقت آدم ازش خسته نمیشه و سعی می کنه ازش بهتر استفاده کنه

دقیقاَ همینطوره.
همه چیز دست خودمونه حسین جان.
این ما هستیم که انتخاب میکنیم چه طور به دنیا نگاه کنیم.
علی یارت

# : 9 Oct 2007 16:03 | ویرایش بوسیله: Hellish_deatH

بدو برو صفحه بعد

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.