صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / فرهنگ و ادبیات و داستان / از دروغ تا حقیقت
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
نویسنده پیام
# : 24 Sep 2007 23:46 | ویرایش بوسیله: xx_euronymous_xx

سلام حاجی فرهاد ... چطوری.... خوبی .... سلامتی.....
من هم میخوام یک سخن از یکی از بزرگان بزارم:

حلول ماه مبارک نوروز را بر تمام فجر آفرینان عرصه ایثار و پیروان آن حضرت صلوات

نهایت بدبختی هنگامیست که تئوری از عمل جلو بزند!!!
# : 25 Sep 2007 10:37

Quoting: xx_euronymous_xx

به افتخار u

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 25 Sep 2007 16:19 | ویرایش بوسیله: hosein_c111

سلام
Quoting: hellish_death
هر فرد یک آزادی است، یک آزادی ناشناخته. آزادی یی غیر قابل پیش بینی و غیر قابل انتظار...

خیلی جمله قشنگیه چقدر عالی طراحی شدیم هر کدوم از ماها واقعا یک آزادی هستیم که قسمتی ازش ناشناخته باقی مونده و باقی خواهد ماند هر کدوم با یک سری خصوصیات طرز فکر شخصیت و ...بوجود اومدیم و رفتار و اعمالمون قابل پیش بینی نیست مگر توسط کسانی از حس ششم خوبی برخوردارند از تمام طرز فکر ها و خصوصیات اخلاقی ما با خبر باشند تازه اگر همیشه احساسات ما شرایط عادی و normal را داشته باشند چون در شرایط روحی مختلف ممکنه هر کدوم از ما یه رفتارهایی سر بزنه که کاملا غیر منتظره است.
بدرود

سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
# : 26 Sep 2007 16:19

Quoting: xx_euronymous_xx

در سکوت خود خرابم
# : 29 Sep 2007 14:06

hosein_c111

سلام حسین خان.
Quoting: hosein_c111
همیشه باید بهترین راه رو به نظر خودش انتخاب کنه که هیچ وقت در آینده حسرت فرصت های از دست رفته رو نخوره

دقیقاَ منظور اصلی اون جمله هم همینه. یعنی ای انسان ببین زندگی داره میگذره. میخوای واستی؟ یا میخوای حرکت کنی؟ هر کی حرکت کنه بازی رو برده.

رفتار و اعمالمون قابل پیش بینی نیست مگر توسط کسانی از حس ششم خوبی برخوردارند از تمام طرز فکر ها و خصوصیات اخلاقی ما با خبر باشند

میدونی عزیز حتی اشخاصی که از این حس برخوردارند هم نمیتونند به طور کامل انسان و شخص مورد نظر رو بشناسند.
انسان پیچیده تریـــــــن مخلوق خداست.
علی یار و یاورت عزیز.

alone_lover

Quoting: alone_lover
خیلی باهم راجع به این ژانویه 12 حرف زدیم.ولی بعضی وقتاست آدم دلش می خواد یه طوفان بیاد تا زود تر خلاص بشه.ولی این جور موقع ها بد تره.حتی یه نسیمم نمیاد.اینو دیگه خودت بهتر از همه درک کردی

دقیقاَ همینه. از قدیم گفتن:
از هر چی بدت بیاد سرت میاد

بشین فکر کن یعنی چی که هر چی که ما بدمون میاد سرمون هم میاد. هر چی به عمق این جمله بیشتر نزدیک شدم بشتر عاشق خدا شدم. خدایی که آرزوی اصلیش رشد و تعالی روح ما بندگانشه.
چقدر خدا عزیزه.
اگه هر چی که بدت میاد یا از خدا میخوای و نمیشه فقط و فقط برای اینه که در برابر اون حالت- اون سختی- اون ناراحتی بتونی دووم بیاری.
برای مرگ عجله نکن.
خود من آرزومه زودتر بمیرم. نه از روی افسردگی. نه بحث این حرفا نیست
اگه دلم میخواد زودتر برم قط و فقط واسه عشقیه که به خدا دارم. آزادی که روح داره منو مجذوبه خودش کرده اما تسلیم حکمت خدا هستم. حتی اگه اون نخواد منو ببره اون بالاها حاضرم 10000 سال دگه هم زنده باشم. اما هیچ وقت بهش گله نمیکنم.
میدونم که خدا میدونه داره چی کار میکنه.
دستت رو بده دست خدا و بگذار اون هادی تو باشه.
علی یاورت.

esi_mdk

Quoting: esi_mdk
ما خیلی وقت ها بدون اینکه بفهمیم برده میشیم
ولی من معتقدم آدم باید به یه جایی برسه , به یه درکی برسه که جامعه ازون پیروی کنن

فرید جان اشتباه نکن.
اگه به جایی برسی که جامعه ازت پیروی کنه باز حالتی پیشمیاد که خیلی ها برده تو میشن. هر کس باید ناخدای سرنوشت خودش باشه. کاری به کار کسی نباید داشت. (میشه نصیحت کرد و پیشنهاد داد اما نباید اجبار کرد).
میدونم یکم گنگ نوشتم اما هر چی سعی کردم نتونستم ساده تر بنویسم.
امیدوارم منظورمو بد متوجه نشی عزیز

به امید ظهور آقا

ایشالا
علی یارت

hosein_c111

باید عده ای وجود داشته باشند که چنین طرز فکری نداشته باشند و از اون عده ای که اینجوری فکر می کنن پیروی کنند.

بازم میگم باید به معنی و مفهوم پیروی دقت کرد.
ما باید الگو داشته باشیم. انتخاب الگو به عهده خود ماست.
باز جمله آخری که به فرید گفتمو تکرار میکنم:
هر کس باید ناخدای سرنوشت خودش باشه. کاری به کار کسی نباید داشت. (میشه نصیحت کرد و پیشنهاد داد اما نباید اجبار کرد).

xx_euronymous_xx

سلام بهرنگ خان عزیز
مرسی از حضورت.
علی یارت

serendipiti

سلام
مرسی از حضورت.
علی یارت

در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
# : 29 Sep 2007 14:37

Quoting: Hellish_deatH
اگه به جایی برسی که جامعه ازت پیروی کنه باز حالتی پیشمیاد که خیلی ها برده تو میشن. هر کس باید ناخدای سرنوشت خودش باشه. کاری به کار کسی نباید داشت

درسته به این جاش فکر نکرده بودم

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 29 Sep 2007 16:26

سلام داداش فرهاد
کم پیدایی عزیز
میدونی عزیز حتی اشخاصی که از این حس برخوردارند هم نمیتونند به طور کامل انسان و شخص مورد نظر رو بشناسند.

موافقم بعدش توضیح دادم همه انسان ها در زمان ها و شرایط مختلف رفتار خاصی رو انجام میدن که این کارو خیلی سخت تر می کنه
انسان پیچیده تریـــــــن مخلوق خداست.

بازم میگم باید به معنی و مفهوم پیروی دقت کرد.ما باید الگو داشته باشیم. انتخاب الگو به عهده خود ماست.

درسته
هر کس باید ناخدای سرنوشت خودش باشه. کاری به کار کسی نباید داشت. (میشه نصیحت کرد و پیشنهاد داد اما نباید اجبار کرد).

موافقم اما به نظر من یه راه دیگه ام هست حتما نباید به طور مستقیم عمل کرد میشه با رفتارمون در افراد نفوذ پیدا کنیم و پیش اونا محبوب بشیم و کاری کنیم که افراد رفتارمون رو تقلید و با کمال میل قبول کنن و ما رو الگوی خودشون قرار بدن این طوری هم اثرش پایدار تره هم دیگه مثل نصیحت و پیشنهاد امکان نپذیرفتن توسط طرف وجود نداره و هم اجبار نشده فقط بزرگترین مشکل اینه که این کار از همه کس بر نمیاد .

سلامتی سه تن : رفیق و ناموس و وطن *** سلامتی سه کس : زندونی و سرباز و بی کس
# : 4 Oct 2007 10:20

esi_mdk

درسته به این جاش فکر نکرده بودم

خوبی که ایشالا عزیز؟

# : 4 Oct 2007 10:28

سلام
ممنون فرهاد جان
امروز میرم بیمارستان ببینم چه خاکی میتونم سرم کنم
دیروز امدم نتونستم برم پیشش
برام دعا کن بد جوری گرفتارم اوضاع خرابتر از اون چیزیه که فکر میکردم

# : 4 Oct 2007 10:28

hosein_c111

سلام حسین خان گل.
میگم عزیز اینجا چه خلوت شده. انگاری بحث خیلی سنگینه. نه؟

موافقم اما به نظر من یه راه دیگه ام هست حتما نباید به طور مستقیم عمل کرد میشه با رفتارمون در افراد نفوذ پیدا کنیم

اصلی ترین راه همینه.
میگن هر کسی رو توی گور خودش میزارن. تو خوب باش. تو خوب رفتار کن. ناخود آگاه بقیه میبیننت. و وقتی ببینن آرامش داری کنجکاو میشن که این آدم چه طور توی این دنیای پر مشغله آروم زندگی میکنه. و وقتی ریز به زندگیت نگاه میکنن ناخود آگاه رفتار خودشون هم تغیر میکنه.

فقط بزرگترین مشکل اینه که این کار از همه کس بر نمیاد .

اینجاست که میگن فرق است بین آدم بودن و انسان شدن.

علس یارت عزیز

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.